sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
και σε εκοβα για συναγριδα και πανω.... >προβατινουλα; και δώρα με κληρωση ;; :o :o θα σου κατσω
Υ.Γ πραγματικα τα παω καργα αυτα τα ιβεντ
και σε εκοβα για συναγριδα και πανω.... >προβατινουλα; και δώρα με κληρωση ;; :o :o θα σου κατσω
Υ.Γ πραγματικα τα παω καργα αυτα τα ιβεντ
ε ?Δε σε γουσταρω εισαι συμφεροντολογα. Θα τα φτιαξω με τον Μπολντη που μου ειναι συμπαθης και θα κερναω αυτον προβατινα.
και σε εκοβα για συναγριδα και πανω.... >
Ρε Λαρυ κοντευω να λαλησω με αυτα που διαβαζω εδω μεσα....... :Sαχαχαχααχαχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχ!!!!!
Αν ησουν γυναικα ναι !!!!!!Ζηλευεις ? Θες να τα φτιαξουμε οι δυο μας ? Θα σε κερναω και πιτογυρα.
μου γρεμισες την εικονα που ειχα φτιαξει για σενα....το ψαρι σιν ειναι φαγητο, η προβατινα σε πανηγυρι ειναι διασκεδαση..
και ως γνωστον την γυναικας ο καημος λουσα πουτσα και χορος...
Ρε Λαρυ κοντευω να λαλησω με αυτα που διαβαζω εδω μεσα....... :S
μου γρεμισες την εικονα που ειχα φτιαξει για σενα....
προβατινα και χοντρο αν θες την ερι για χορο αν θες και για γαμησι την τσεπη σου θα την ρωτηση.
αν εχει φραγκα απο τα πολλα το στριγκ θα το βγαλει μια χαρα αν εχει ομως πανια σε βλεπω μοναχος να την ψωλοβαρας......!!!
μου γρεμισες την εικονα που ειχα φτιαξει για σενα....
σε παρκαλω.....με προσβαλεις τωρα...για κανα μαγκουφη με περασες? :oΕσυ σιν κερνας την γκομενα στην εξοδο ;
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο φίλε!!!Μη σου πω πως και άντρες σε αυτές τις χώρες που ανέφερες αρέσκονται στο να τους κερνάνε...έχει τύχει σε μένα!Πίστεψέ με!xaxaxaxa ειδες τι μαλακες ειναι? και μετα παραπονιουνται γιατι καταστραφηκαμε οικονομικα
βγαινει η αλλη και λεει σε ραντεβου δεν πληρωνω ποτε.... αυτο ειναι σαν να νοικιαζεις την παρεα της και ειναι καθαρη εκμεταλευση.... καθαρη ομως. Σε χωρες του εξωτερικου οπως η Ολλανδια αμα πας να κερασεις καποια θα σε περασει για αποτυχημενο και οτι πας να την δωροδοκησεις... και στην αυστρια τα ιδια. Ελεος
εγω τοσο χρονια και μια σαφη εικονα δεν εχω σχηματισει για την ερι εσυ παλι πως τα καταφερες ????????
σε παρκαλω.....με προσβαλεις τωρα...για κανα μαγκουφη με περασες? :o