Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η εριναλ κανει την πολιτικη της και φτιαχνει την βιτρινα της... ενταξει δεν ειναι κακο αυτο
αλλα οχι να νομιζει οτι στο συστημα που ζουμε σημερα υπαρχουν οντως αληθινοι κομμουνιστες ολοι θελουμε να φαμε ρε παιδια...

Και αν εισαι οντως αληθινος αριστερος και ανθρωπιστης θα φανει στις πραξεις σου.... εγω ξερω ολοι βριζουν τους επιχειρηματιες αλλα ολοι τους εχουν κανει δωρεες και εχουν ιδρυσει και ολοκληρα φιλανθρωπικα κεντρα... οι δηθεν αριστεροι παιζει να εχουν κανει λιγοτερες και βγαινουν να σου παρουσιαστουν σαν οι λυτρωτες των αδικημενων αυτα ειναι μαλακιουλες τωρα να χουμε να λεμε. Δεν πειθεσαι με αυτα
ενταξει ο λαζοπουλος τωρα δινει καρτες να τρωνε μερικοι αστεγοι και κατι χεστηκε στα γυφτικα οι αλλοι εχουν κανει περισσοτερα οι δεξιοι και καλα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
και σε εκοβα για συναγριδα και πανω.... >:(

το ψαρι σιν ειναι φαγητο, η προβατινα σε πανηγυρι ειναι διασκεδαση..

και ως γνωστον την γυναικας ο καημος λουσα πουτσα και χορος... :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
το ψαρι σιν ειναι φαγητο, η προβατινα σε πανηγυρι ειναι διασκεδαση..

και ως γνωστον την γυναικας ο καημος λουσα πουτσα και χορος... :grin:
μου γρεμισες την εικονα που ειχα φτιαξει για σενα.... :2funny: :2funny:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
προβατινα και χοντρο αν θες την ερι για χορο αν θες και για γαμησι την τσεπη σου θα την ρωτηση.

αν εχει φραγκα απο τα πολλα το στριγκ θα το βγαλει μια χαρα αν εχει ομως πανια σε βλεπω μοναχος να την ψωλοβαρας......!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι ειναι που ειναι αριστερη η εριναλ  :P

ολοι αριστεροι ειναι στην Ελλαδα αλλα με μισθο κατω απο 1000 ευρω αν τους τον πας τσινανε και βγαινουν να τα σπασουν ολα

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Ρε Λαρυ κοντευω να λαλησω με αυτα που διαβαζω εδω μεσα....... :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ετσι ειναι η εικονικη πραγματικοτητα λες οτι θες κανεις οτι θες και μετα ουτε γατα ουτε ζημια ενα παιχνιδι ειναι φιλε μου!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
προβατινα και χοντρο αν θες την ερι για χορο αν θες και για γαμησι την τσεπη σου θα την ρωτηση.

αν εχει φραγκα απο τα πολλα το στριγκ θα το βγαλει μια χαρα αν εχει ομως πανια σε βλεπω μοναχος να την ψωλοβαρας......!!!

ε ρε λαρυ που να ξερουν..

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
xaxaxaxa ειδες τι μαλακες ειναι? και μετα παραπονιουνται γιατι καταστραφηκαμε οικονομικα
βγαινει η αλλη και λεει σε ραντεβου δεν πληρωνω ποτε.... αυτο ειναι σαν να νοικιαζεις την παρεα της και ειναι καθαρη εκμεταλευση.... καθαρη ομως. Σε χωρες του εξωτερικου οπως η Ολλανδια αμα πας να κερασεις καποια θα σε περασει για αποτυχημενο και οτι πας να την δωροδοκησεις... και στην αυστρια τα ιδια. Ελεος
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο φίλε!!!Μη σου πω  πως και άντρες σε αυτές τις χώρες που ανέφερες αρέσκονται στο να τους κερνάνε...έχει τύχει σε μένα!Πίστεψέ με!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω τοσο χρονια και μια σαφη εικονα δεν εχω σχηματισει για την ερι εσυ παλι πως τα καταφερες ????????

χαχαχα καλα μιλας σοβαρα τωρα? στο παιζει αριστερη αλλα αμα της δωσεις φραγκακαια σιγα μην σκεφτει δεν εχει ο διπλανος χαχαχα οπως ειπε και πριν αλλωστε εγω αυτο που θελω λεει το εχω ολοι εσεις αγαμητοι αντε στο διαολο. Σαφεστατη εικονα εχουμε για εριναλ απλα τωρα αποφευγει να απαντησει επειδη ειναι και πονηρουλα. Οταν δεν την συμφερει προσπαθει να σε βγαλει τρελο  κατα τα αλλα δεν εισαι εσυ παντελονατος οταν πρεπει να παραδεχεσαι πραγματα καταλαβες :P

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
σε παρκαλω.....με προσβαλεις τωρα...για κανα μαγκουφη με περασες? :o

ρε μην σε ριχννει στο επιπεδο της ετσι λεει σε ολους για να την κερνανε ξερεις ποσα ακινητα εχει η ερι ?????

δεν συμπληρωνει Ε9 χαρτη στελνει στην εφορια σαν τους τσιφλικαδες παλια!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.043
Πόντοι
22.266
εγω με την κυρα μου παντα κερναω η καλυτερα προθυμοποιουμαι να τις κερασω το ιντερνετ της!! ;) ;)
ετσι χρυσ 82    ????????????? ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom