Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αντε να πω και εγω την αποψη μου,αν και δεν την εκφραζω συχνα και απλα μαρεσει να διαβαζω το σαιτ.  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ο ανδρας που ανεχεται να του πληρωσει η γυναικα το ποτο ή το τραπεζι -ειμαι γεννημα του 1979 και μεγαλωσαμε αλλιως εμεις- ειναι ξεφτιλας. Λετε συνεχως για τις γυναικες οτι ειναι πουτανες,τσουλες και λοιπα επειδη τα βλεπετε μονο απο δικη σας σκοπια,επειδη εχετε μαθει ΜΟΝΟ  να απολαμβανετε το σεξ μονο οταν πληρωνεται πουτανες,την ιδια στιγμη που με το πενηνταρακι μπορεις να πας απλα για  3 φορες για φραπεδακι! Απλα πραγματα! Η ζωη δεν ειναι μονο μπουρδελα! Ειναι ερωτας. Μετα αναρρωτιεστε γιατι οι γυναικες σας αποκαλουν μαμακιδες, μη σοβαρους, οτι 'οι ανδρες δεν υπαρχουν πια' και λοιπα! Ο ανδρας ρε αγορια -ανδρας ειναι αυτος που ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ- πρεπει να ειναι ιπποτης και να εκτιμαει αυτην που εχει διπλα του,και δεν μιλαω μονο για ελλεηνιδες  αλλα και για οποιαδηποτε αλλη γυναικα οποιασδηποτε αλλης εθνικοτητας! Εμεις οι 35αρηδες -οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι- εχουμε μαθει απο τους γονεις μας οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! Δεν γινεται ενας ανδρας να αφησει γυναικα να πληρωσει,αν θελει να λεγεται ανδρες. Τωρα θα μου πειτε στοιχιζει πολλα να πληρωνεις καθε φορα εσυ και η κριση και λοιπα, μπλα μπλα μπλα! Ε οχι λοιπον! Αμα δεν εχεις λεφτα αγορινα δεν βγαινεις εξω, και μενεις σπιτακι με μια τσοντουλα αγκαλια, Ή λες στην κοπελα σου -εγω το εχω κανει καποιες φορες οταν δεν ειχα λεφτα και η γκομενα το εκτιμησε περισσοτερο, αφου μειναμε σπιτι ειδαμε μια ταινια απο το ιντερνετ και της εφτιαξα ποπ-κορν και με κοκα κολιτσα την περασαμε μια χαρα,και μετα την ταινιουλα την περασα και στην κρεβατοκαμαρα!-ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΠΙΤΙ. η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΗς ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΝΔΡΑς. Τροπο θελει οχι κοπο. Μην γινεστε μαλακες λοιπον και γινετε αρσενικα και βαλτε το μυαλουδακι σας να δουλεψει λιγο, γιατι το πολυ μπουρδελο σας εκαψε τον εγκεφαλο. Εγω οταν καποια φορα ειπα σε μια κοπελα 'δεν θα βγουμε εξω αποψε,δεν εχω λεφτα,δεν πληρωθηκα ακομη'' και λοιπα και μου ειπε να πληρωσει αυτη και της ειπα 'Οχι δεν υπαρχει περιπτωση να αφησω μια γυναικα να πληρωσει τα δικα μου. Οταν βγαινω με γυναικα πληρωνω παντα εγω.' εκανε παυση 10 δευτερολεπτων και μου ειπε 'Α καλα, επεσα σε αρσενικο! Επιτελους!' Καταλαβετε το. Δν εχω λεφτα,δεν βγαινω. Τελεια και παυλα. Κατεβαζω μια κωμωδια καινουργια απο το παιρειτ μπευ και καθομαι με το μωρο αγκαλια και με ποπκορν και κοκα κολιτσα και μετα της ριχνω και ενα ρομαντικο πουτσο. Συνελθετε. Για πλειστεισιον,ακσεσορις για το πισι και λοιπες μαλακιες αι φοουν εχετε, για ενα κερασμα δεν εχετε. ΜΑ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑς ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ? εΛΕΟς ΔΗΛΑΔΗ...
Δεν σας προλαβαινω ρε πυρφοροι.
ΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
το μισα μισα ειναι για γελια, μου θυμιζει κατι χιπστερακια που βγαζουνε το αιφον να κανουν ακριβη διαιρεση του τιπ στον καφε

Αν εχεις πληρωνεις εσυ, αμα δεν εχεις και εχεις πεσει σε γκομενα που θελει να της πληρωνεις στο Funky Gourmet βρες αλλη γκομενα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
στο εξης θα κουβαλαμε μαζι μας δυο κουτακια αναψυκτικο απο το περιπτερο, η ακομη καλυτερα απο το σουπερμαρκετ και θα αγοραζουμε σουβλακια στο χερι και θα ζηταμε τα καλαμακια για το αναψυκτικο απο το σουβλατζιδικο για οικονομια  :grin:

Μαθηματα οικονομιας Σκρουτζ μακ Ντακ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Εγω οταν καποια φορα ειπα σε μια κοπελα 'δεν θα βγουμε εξω αποψε,δεν εχω λεφτα,δεν πληρωθηκα ακομη'' και λοιπα και μου ειπε να πληρωσει αυτη και της ειπα 'Οχι δεν υπαρχει περιπτωση να αφησω μια γυναικα να πληρωσει τα δικα μου. Οταν βγαινω με γυναικα πληρωνω παντα εγω.' εκανε παυση 10 δευτερολεπτων και μου ειπε 'Α καλα, επεσα σε αρσενικο! Επιτελους!'

Ελπίζω την ίδια βραδιά να μην βγήκε με κάποιον άλλον που είχε να πληρώσει....... :rolleyes:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Pari, ειπες ότι είσαι του '79. Εγώ ειμαι του '75 αλλα δεν ασπάζομαι τις απόψεις σου στο σύνολο.
Εννοείται οτι διαφωνώ και στη χειρονομία και στους χαρακτηρισμούς.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γκομενα εχεις?
απο απορια δηλαδη...
βαζω στοιχημα οτι οχι...
Καλα φιλε εγω δεν τρεμω μηπως φαω χυλοπιτα σαν και σενα δεν ντρεπεσαι κιολας για αυτα που λες ανδρας εισαι συ που δεχεσαι να σε κανουν οτι θελουν οι πεταμενες

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
ειχα γνωρισει μια κοπελα,3, φορες πληρωσα εγω χωρις να κανει κινησι να πληρωσει,την τεταρτη φορα πιανω την αποδειξη  κ της λεω το δικο σου εχει τοσο κοκκινισε,κ μετα την σχολασα... μαλακας ημουν επρεπε να την γαμησω να την χουφτοσω,αλα ημουν ηθικος=μαλακας δε την ξαναπαταω

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ βαζε τις γκομενες να πληρωνουν και αμα κατσει ποτε καμια μαζι σου χεσε με...
Καλως η κακως ετσι ειναι.
Φιλαρακι εγω δεν εχω τοσο χαμηλη αυτοπεποιθηση να την κανω δωρακια την αλλη για να μου κατσει,νομιζεις η αλλη δεν σε καταλαβαινει οτι εισαι παλιοπυρφορος αυτες τα καταλαβαινουν αυτα πριν να τις μηλισεις ακομα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ειχα γνωρισει μια κοπελα,3, φορες πληρωσα εγω χωρις να κανει κινησι να πληρωσει,την τεταρτη φορα πιανω την αποδειξη  κ της λεω το δικο σου εχει τοσο κοκκινισε,κ μετα την σχολασα... μαλακας ημουν επρεπε να την γαμησω να την χουφτοσω,αλα ημουν ηθικος=μαλακας δε την ξαναπαταω
Τρεις φορες ? Μεγα λαθος αυτο..... σε θεωρησε δεδομενο ετσι !!!!!!!!!

Επρεπε να την τσεκαρεις απο την δευτερη να δεις τι κουμασι ειναι  ;)

Δεν πειραζει φιλαρακο .... πηρες το μαθημα για την επομενη ομως  ;)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Καλα φιλε εγω δεν τρεμω μηπως φαω χυλοπιτα σαν και σενα δεν ντρεπεσαι κιολας για αυτα που λες ανδρας εισαι συ που δεχεσαι να σε κανουν οτι θελουν οι πεταμενες
Δεν με κανουν οτι θελουν αγαπητε!Εγω κανω οτι θελω
Ετσι νιωθω καλα και ετσι ενεργω.
Οταν δεν εχω δε βγαινω!
Τελος.
Οσες βλεπω οτι ειναι γυφτισες πολυ απλα δεν τις κυκλοφορω.
Ναι μεν να πληρωνω,αλλα να βλεπω κ μια διαθεση να κανει μια κινηση η γκομενα.
Αν οχι,απλα την κοβω σταδιακα.

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
απλα επρεπε την δευτερη φορα να της πω να παμε σε ξενοδοχειο...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Φιλαρακι εγω δεν εχω τοσο χαμηλη αυτοπεποιθηση να την κανω δωρακια την αλλη για να μου κατσει,νομιζεις η αλλη δεν σε καταλαβαινει οτι εισαι παλιοπυρφορος αυτες τα καταλαβαινουν αυτα πριν να τις μηλισεις ακομα
οτι και να σου πω ειναι λιγο...
δεν θελω να πω αυτα που σκεφτομαι για να μην προσβαλλω και αλλους που ισως εχουν την ιδια αποψη με σενα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν με κανουν οτι θελουν αγαπητε!Εγω κανω οτι θελω
Ετσι νιωθω καλα και ετσι ενεργω.
Οταν δεν εχω δε βγαινω!
Τελος.
Οσες βλεπω οτι ειναι γυφτισες πολυ απλα δεν τις κυκλοφορω.
Ναι μεν να πληρωνω,αλλα να βλεπω κ μια διαθεση να κανει μια κινηση η γκομενα.
Αν οχι,απλα την κοβω σταδιακα.
Ρε φιλε το οτι δεν εεις αυτοπεποιθηση κανει καραμπαμ,εισαι μαγκας να μην πληρωσεις ποτε...ΟΧΙ,
Γιατι¨?
Γιατι απλα φοβασαι μην σε στειλει,δεν ειμαστε 10χρονα εδω μεσα

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
στο εξης θα κουβαλαμε μαζι μας δυο κουτακια αναψυκτικο απο το περιπτερο, η ακομη καλυτερα απο το σουπερμαρκετ και θα αγοραζουμε σουβλακια στο χερι και θα ζηταμε τα καλαμακια για το αναψυκτικο απο το σουβλατζιδικο για οικονομια  :grin:

Μαθηματα οικονομιας Σκρουτζ μακ Ντακ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

εσυ οπως πας θα μας πτωχευσεις και τα σουβλακια αψητα απο το σπιτι σε σακουλα cool-bag μονο τα ψηστικα θα πληρωσουμε ποσο να μας παρει ο μπαγασας για 5 καλαμακια ???????

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εσυ βαζε τις γκομενες να πληρωνουν και αμα κατσει ποτε καμια μαζι σου χεσε με...
Καλως η κακως ετσι ειναι.
Φιλε το θεμα δεν ειναι να καθισει καποια μαζι σου αλλα να μεινει σε μια ουσιωδη σχεση
Αν εσυ επιζητας αλλα πραγματα χωρις ευθυνες, τοτε ο αγοραιος ερωτας ειναι ο πλεον ενδεδειγμενος γιαυτο τον σκοπο ....
Διαφορετικα πληρωνεις μια παρτολα εις γνωσην σου, για να κανεις το κεφι σου και δεν σχολιαζεις, ουτε μιλας, γιατι στην ουσια αυτο αγοραζεις !!!!!!!

Μην θεωρησεις οτι σου την λεω με αυτο το ποστ !!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εσυ οπως πας θα μας πτωχευσεις και τα σουβλακια αψητα απο το σπιτι σε σακουλα cool-bag μονο τα ψηστικα θα πληρωσουμε ποσο να μας παρει ο μπαγασας για 5 καλαμακια ???????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δες ομως τι σου μενει στην τσεπη ετσι  ;)

Θα ερθω απο δευτερα να σε δω ρε μπαγγασακο !!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
απλα επρεπε την δευτερη φορα να της πω να παμε σε ξενοδοχειο...

η δεν επρεπε να κανονιζεις να πηγαινεις εξω αμα δε σε βγαζουν τα οικονομικα σου. Οταν καλεις καποιον να πατε καπου δικο σου θεμα ειναι το οικονομικο, οχι δικο της. Αμα τα οικονομικα σου ειναι για παγκακι και πασατεμπο πατε εκει. Αμα υπαρχει σχεση κανονιζετε το οικονομικο, αλλα αν μιλας για γκομενα που πχ την πηρες τηλεφωνο και τις προτεινες εσυ να βγειτε, ναι, εσυ πληρωνεις. Ενταξει κανονικα πρεπει να κανει την κινηση εστω να προσφερθει να πληρωσει για να δειξει οτι δεν ειναι γυφτισα αλλα οχι υποχρεωση να πληρωσει δεν εχει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom