stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σουτι απ το αμαξι θελειςΣε ραντευά, Δεν πληρώνω ποτέ. Πάντα πληρώνει ο ανήρ. Με φιλαράκια ειναι αλλη φαση. Με γκομενάκι όμως αν δεν πληρώσει ειναι γτπ![]()
σουτι απ το αμαξι θελειςΣε ραντευά, Δεν πληρώνω ποτέ. Πάντα πληρώνει ο ανήρ. Με φιλαράκια ειναι αλλη φαση. Με γκομενάκι όμως αν δεν πληρώσει ειναι γτπ![]()
Δεν σας προλαβαινω ρε πυρφοροι.Αντε να πω και εγω την αποψη μου,αν και δεν την εκφραζω συχνα και απλα μαρεσει να διαβαζω το σαιτ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ο ανδρας που ανεχεται να του πληρωσει η γυναικα το ποτο ή το τραπεζι -ειμαι γεννημα του 1979 και μεγαλωσαμε αλλιως εμεις- ειναι ξεφτιλας. Λετε συνεχως για τις γυναικες οτι ειναι πουτανες,τσουλες και λοιπα επειδη τα βλεπετε μονο απο δικη σας σκοπια,επειδη εχετε μαθει ΜΟΝΟ να απολαμβανετε το σεξ μονο οταν πληρωνεται πουτανες,την ιδια στιγμη που με το πενηνταρακι μπορεις να πας απλα για 3 φορες για φραπεδακι! Απλα πραγματα! Η ζωη δεν ειναι μονο μπουρδελα! Ειναι ερωτας. Μετα αναρρωτιεστε γιατι οι γυναικες σας αποκαλουν μαμακιδες, μη σοβαρους, οτι 'οι ανδρες δεν υπαρχουν πια' και λοιπα! Ο ανδρας ρε αγορια -ανδρας ειναι αυτος που ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ- πρεπει να ειναι ιπποτης και να εκτιμαει αυτην που εχει διπλα του,και δεν μιλαω μονο για ελλεηνιδες αλλα και για οποιαδηποτε αλλη γυναικα οποιασδηποτε αλλης εθνικοτητας! Εμεις οι 35αρηδες -οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι- εχουμε μαθει απο τους γονεις μας οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! Δεν γινεται ενας ανδρας να αφησει γυναικα να πληρωσει,αν θελει να λεγεται ανδρες. Τωρα θα μου πειτε στοιχιζει πολλα να πληρωνεις καθε φορα εσυ και η κριση και λοιπα, μπλα μπλα μπλα! Ε οχι λοιπον! Αμα δεν εχεις λεφτα αγορινα δεν βγαινεις εξω, και μενεις σπιτακι με μια τσοντουλα αγκαλια, Ή λες στην κοπελα σου -εγω το εχω κανει καποιες φορες οταν δεν ειχα λεφτα και η γκομενα το εκτιμησε περισσοτερο, αφου μειναμε σπιτι ειδαμε μια ταινια απο το ιντερνετ και της εφτιαξα ποπ-κορν και με κοκα κολιτσα την περασαμε μια χαρα,και μετα την ταινιουλα την περασα και στην κρεβατοκαμαρα!-ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΠΙΤΙ. η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΗς ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΝΔΡΑς. Τροπο θελει οχι κοπο. Μην γινεστε μαλακες λοιπον και γινετε αρσενικα και βαλτε το μυαλουδακι σας να δουλεψει λιγο, γιατι το πολυ μπουρδελο σας εκαψε τον εγκεφαλο. Εγω οταν καποια φορα ειπα σε μια κοπελα 'δεν θα βγουμε εξω αποψε,δεν εχω λεφτα,δεν πληρωθηκα ακομη'' και λοιπα και μου ειπε να πληρωσει αυτη και της ειπα 'Οχι δεν υπαρχει περιπτωση να αφησω μια γυναικα να πληρωσει τα δικα μου. Οταν βγαινω με γυναικα πληρωνω παντα εγω.' εκανε παυση 10 δευτερολεπτων και μου ειπε 'Α καλα, επεσα σε αρσενικο! Επιτελους!' Καταλαβετε το. Δν εχω λεφτα,δεν βγαινω. Τελεια και παυλα. Κατεβαζω μια κωμωδια καινουργια απο το παιρειτ μπευ και καθομαι με το μωρο αγκαλια και με ποπκορν και κοκα κολιτσα και μετα της ριχνω και ενα ρομαντικο πουτσο. Συνελθετε. Για πλειστεισιον,ακσεσορις για το πισι και λοιπες μαλακιες αι φοουν εχετε, για ενα κερασμα δεν εχετε. ΜΑ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑς ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ? εΛΕΟς ΔΗΛΑΔΗ...
Εσυ βαζε τις γκομενες να πληρωνουν και αμα κατσει ποτε καμια μαζι σου χεσε με...ΕλΑ ΕΝΑς ΕΝΑς ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Γκομενα εχεις?Δεν σας προλαβαινω ρε πυρφοροι.
ΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Εγω οταν καποια φορα ειπα σε μια κοπελα 'δεν θα βγουμε εξω αποψε,δεν εχω λεφτα,δεν πληρωθηκα ακομη'' και λοιπα και μου ειπε να πληρωσει αυτη και της ειπα 'Οχι δεν υπαρχει περιπτωση να αφησω μια γυναικα να πληρωσει τα δικα μου. Οταν βγαινω με γυναικα πληρωνω παντα εγω.' εκανε παυση 10 δευτερολεπτων και μου ειπε 'Α καλα, επεσα σε αρσενικο! Επιτελους!'
Καλα φιλε εγω δεν τρεμω μηπως φαω χυλοπιτα σαν και σενα δεν ντρεπεσαι κιολας για αυτα που λες ανδρας εισαι συ που δεχεσαι να σε κανουν οτι θελουν οι πεταμενεςΓκομενα εχεις?
απο απορια δηλαδη...
βαζω στοιχημα οτι οχι...
Φιλαρακι εγω δεν εχω τοσο χαμηλη αυτοπεποιθηση να την κανω δωρακια την αλλη για να μου κατσει,νομιζεις η αλλη δεν σε καταλαβαινει οτι εισαι παλιοπυρφορος αυτες τα καταλαβαινουν αυτα πριν να τις μηλισεις ακομαΕσυ βαζε τις γκομενες να πληρωνουν και αμα κατσει ποτε καμια μαζι σου χεσε με...
Καλως η κακως ετσι ειναι.
Τρεις φορες ? Μεγα λαθος αυτο..... σε θεωρησε δεδομενο ετσι !!!!!!!!!ειχα γνωρισει μια κοπελα,3, φορες πληρωσα εγω χωρις να κανει κινησι να πληρωσει,την τεταρτη φορα πιανω την αποδειξη κ της λεω το δικο σου εχει τοσο κοκκινισε,κ μετα την σχολασα... μαλακας ημουν επρεπε να την γαμησω να την χουφτοσω,αλα ημουν ηθικος=μαλακας δε την ξαναπαταω
Δεν με κανουν οτι θελουν αγαπητε!Εγω κανω οτι θελωΚαλα φιλε εγω δεν τρεμω μηπως φαω χυλοπιτα σαν και σενα δεν ντρεπεσαι κιολας για αυτα που λες ανδρας εισαι συ που δεχεσαι να σε κανουν οτι θελουν οι πεταμενες
οτι και να σου πω ειναι λιγο...Φιλαρακι εγω δεν εχω τοσο χαμηλη αυτοπεποιθηση να την κανω δωρακια την αλλη για να μου κατσει,νομιζεις η αλλη δεν σε καταλαβαινει οτι εισαι παλιοπυρφορος αυτες τα καταλαβαινουν αυτα πριν να τις μηλισεις ακομα
Ρε φιλε το οτι δεν εεις αυτοπεποιθηση κανει καραμπαμ,εισαι μαγκας να μην πληρωσεις ποτε...ΟΧΙ,Δεν με κανουν οτι θελουν αγαπητε!Εγω κανω οτι θελω
Ετσι νιωθω καλα και ετσι ενεργω.
Οταν δεν εχω δε βγαινω!
Τελος.
Οσες βλεπω οτι ειναι γυφτισες πολυ απλα δεν τις κυκλοφορω.
Ναι μεν να πληρωνω,αλλα να βλεπω κ μια διαθεση να κανει μια κινηση η γκομενα.
Αν οχι,απλα την κοβω σταδιακα.
στο εξης θα κουβαλαμε μαζι μας δυο κουτακια αναψυκτικο απο το περιπτερο, η ακομη καλυτερα απο το σουπερμαρκετ και θα αγοραζουμε σουβλακια στο χερι και θα ζηταμε τα καλαμακια για το αναψυκτικο απο το σουβλατζιδικο για οικονομια
Μαθηματα οικονομιας Σκρουτζ μακ Ντακ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλε το θεμα δεν ειναι να καθισει καποια μαζι σου αλλα να μεινει σε μια ουσιωδη σχεσηΕσυ βαζε τις γκομενες να πληρωνουν και αμα κατσει ποτε καμια μαζι σου χεσε με...
Καλως η κακως ετσι ειναι.
εσυ οπως πας θα μας πτωχευσεις και τα σουβλακια αψητα απο το σπιτι σε σακουλα cool-bag μονο τα ψηστικα θα πληρωσουμε ποσο να μας παρει ο μπαγασας για 5 καλαμακια ???????
απλα επρεπε την δευτερη φορα να της πω να παμε σε ξενοδοχειο...