Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το μισα-μισα ειναι ηλιθιο και προσβλητικο.
Κεραστε εσεις το φαγητο και αμα σας πει τιποτα η τυπισσα (απο ευγενεια) να πληρωσει,
πειτε της να πληρωσει τα ποτα στο μπαρ μετα.
Αμα εχει αξιοπρεπεια η τυπισσα θα πληρωσει, αλλιως πηδειχτε την και αφηστε την :grin:

Συμφωνω και με αυτο... ειναι μια καλη προταση και τσεκαρεις και την αλλη.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Τα πράγματα είναι απλά. Κερνάω πάντα στα ραντεβού μόνο όταν πρόκειται να πηδήξω.

- Ποδολάγνε μου τι ωραίο αυτό το εστιατόριο που μόλις περάσαμε...!!!

- Πράγματι πολύ ωραίο! Θες να σου κάνω  το τραπέζι, να μου κάνεις το κρεβάτι;

:grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ΥΓ Εννοείται άμα βγεις με Ρωσσίδα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κίνηση ΠΟΤΕ να βγάλει λεφτά....

σωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωώπα, εγώ ρε νόμιζα οτι οι ρωσίδες ΄δεν είναι συμφεροντολόγες όπως οι ελεεινίδες.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
  Τα πράγματα είναι απλά. Κερνάω πάντα στα ραντεβού μόνο όταν πρόκειται να πηδήξω.
  - Ποδολάγνε μου τι ωραίο αυτό το εστιατόριο που μόλις περάσαμε...!!!
  - Πράγματι πολύ ωραίο! Θες να σου κάνω  το τραπέζι, να μου κάνεις το κρεβάτι;

πως ξέρεις όμως αν "πρόκειται" να πηδήξεις?

γιατί τον διάλογο που παραθέτεις τον θεωρώ λίγο κιτς.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

jaygatsby

Δεν δίνω πολλές ευκαιρίες. Βγαίνω με κάποια που μου αρέσει για να πηδήξω και κερνάω. Όσο πηδάω συνεχίζω να κερνάω. Όταν σταματήσω να πηδάω, σταματάω και να κερνάω.

Απλά πράγματα.... Κρίμα που δεν κατάλαβες το ανατρεπτικό μου χιούμορ...  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια .... εμενα η δικη μου αποψη ειναι η εξης.... καταρχην οποιος βγαινει με καποια και δεν την εχει τσεκαρει τι ρολο βαραει ειναι μεγαλος μαλακας. Οταν λεω τι ρολο βαραει εννοω να ξερει να μου δωσει εναν ευστοχο χαρακτηρισμο για αυτην για παραδειγμα η ταδε τυπισσα ειναι μαλακω ή εχει ψυχολογικα ή ειναι σωστη.Ειναι το σημαντικοτερο απο ολα η σωστη ταμπελα.... ξερεις τι περιμενεις

Αν η τυπισσα ειναι σωστη σταματας να σκεφτεσαι τα λεφτα που θα χαλασεις επειδη ξερεις πως θα πιασουν τοπο και πως σιγουρα θα εκτιμηθουν. Απεναντιας αν η τυπισσα δεν ειναι ενταξει τοτε τις κάνεις χουνέρια ή την γραφεις τελειως στα αρχιδια σου αν βαριεσαι και την στελνεις. Απλά

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

- Ποδολάγνε μου θα πάμε στο Γκάζι που τραγουδάει ο Ρουβάς;

- Κουκλίτσα μου εσύ θα μου κάνεις μια καταπληκτική πίπα, χωρίς χέρια και με φτυσίματα και να τελειώσω επιτέλους στο στοματάκι σου μια φορά κι εγώ σαν άνθρωπος; Μόλις γίνει αυτό.... εγένετο και ο Ρουβάς!

Πόσο εκβιαστής μπορώ να γίνω .....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θυμαμαι παλια ενα φιλος μου ειχε πει ενα καλο κολπο.... μια φορα ηθελε να τεσταρει μια αν ειναι κλεφτρα και καριολα... και καθως εφυγε απο το αμαξι της ειχε αφησει διπλα ενα 10ευρο.... η γκομενα τελικα το σουφρωσε και δεν τον ενημερωσε καν  :P

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
To μισά μισά το θεωρώ πολύ ξεφτίλα στην έξοδο.
Βάλτην να πληρώσει τη ΔΕΗ,το νοίκι κλπ αλλά να ψάχνουν και οι 2 πορτοφόλια και τσέπες την ώρα του λογαριασμού το θεωρώ αντιαισθητικό.

ΥΓ Εννοείται άμα βγεις με Ρωσσίδα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κίνηση ΠΟΤΕ να βγάλει λεφτά....

αν εισαι φουκαρας και βγαινεις με τσουτσεκια καλα να παθεις! :jerking: ποτε δεν εχω πληρωσει με ρωσιδα ειδηκα ισως γιατι κανω παρεα με φραγκατες!

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1

- Κουκλίτσα μου εσύ θα μου κάνεις μια καταπληκτική πίπα, χωρίς χέρια και με φτυσίματα και να τελειώσω επιτέλους στο στοματάκι σου μια φορά κι εγώ σαν άνθρωπος; Μόλις γίνει αυτό.... εγένετο και ο Ρουβάς!

και τα δεχονται κ τα κανουν κ ετσι ασπουμε πανε ρουβα;

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Μετά από τέτοιο διάλογο θα σε συνοδεύει η ταμπέλα του διεστραμμένου.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αν εισαι φουκαρας και βγαινεις με τσουτσεκια καλα να παθεις! :jerking: ποτε δεν εχω πληρωσει με ρωσιδα ειδηκα ισως γιατι κανω παρεα με φραγκατες!

μάλλον δεν έχεις βγει ποτέ με Ρωσσίδα!!!
Η Ρωσσίδα και δισ να έχει,δεν πληρώνει ΠΟΤΕ γιατί έτσι έμαθε,θεωρεί ότι πρέπει να πληρώσει ο άνδρας!

όσο για το φραγκάτη Ρωσσίδα(στην Ελλάδα),είναι σαν να λέμε Αλβανός σκηνοθέτης στο Χόλυγουντ...

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
502
Πόντοι
516
Η Ρωσσίδα και δισ να έχει,δεν πληρώνει ΠΟΤΕ γιατί έτσι έμαθε,θεωρεί ότι πρέπει να πληρώσει ο άνδρας!

όσο για το φραγκάτη Ρωσσίδα(στην Ελλάδα),είναι σαν να λέμε Αλβανός σκηνοθέτης στο Χόλυγουντ...
Το ότι το θεωρεί είναι σίγουρο...αν μάλιστα μυριστεί και μπόλικο μαρούλι απο πίσω το θεωρεί δεδομένο.Μην σου πω για περίπτωση Ρωσσίδας που άρμεγε 40άρη και της τα έδινε χωρίς καν να του σηκώνεται...θα πέσεις κάτω  :grin:
Εμένα μου έχει τύχει όμως περίπτωση Ρωσσίδας που κάποιες φορές όχι μόνο έκανε κίνηση αλλά πλήρωνε και τα δικά μου,η οποία ήταν η μοναδική μέχρι στιγμής.
Πάντως ρε μπαγάσα πρέπει να σου έχει μείνει απωθημένο απο τα τούρια που τα τραβολογάς απο εδώ και απο εκεί και δεν έχει κάνει κάποια απο αυτές κίνηση να πληρώσει μέχρι στιγμής  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Να κατσει σπιτι της να αεριζεται τοτε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ακου φτιαξανε κινημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ......

Απο την αλλη αφου υπαρχουν μαλακες που ειναι μουνοδουλοι καλα κανουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

και τα δεχονται κ τα κανουν κ ετσι ασπουμε πανε ρουβα;
Αναλογα την "πεινασμενη"....

Αν ειναι και καμμενη κιολας ..... ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Μην σου πω οτι περιμενει και τον στολο στο λιμανι  :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αντε να πω την αποψη μου παλι μια φορα ......

Ενταξει δεν φαινεται ωραιο να βγαζουν να πληρωνουν και οι δυο ψαχνωντας τα μισα, αλλα ειναι το ποιο σωστο
Αποψη μου ειναι οτι ο ανδρας θα πληρωσει μεν, αλλα οχι παντα, γιατι ετσι κατανταει μαλακας και μουνοδουλος.
Εκτος κι αν ειναι πλουσιος οποτε εκει αλλαζει το πραγμα

Το "οχι παντα" και "μισα-μισα" αφορα εναν απλο καθημερινο βιοπαλαιστη του μεροκαματου.....

Δυστυχως η νοοτροπια που κουβαλουν οι γυναικες απο τις μαναδες τους, ειναι τετοια, που θεωρουν οτι ο ανδρας πρεπει να πληρωνει για ολα !!!!!!!

Ερωτω λοιπον .....

Οταν ο μεσος απλος καθημερινος ελληνας, παιρνει απο 500-800 ευρω ανα μηνα, τι σκατα να πρωτοπληρωσει ?

Μοιραια λοιπον, μερικες κοπελες - ευτυχως οχι ολες, γιατι υπαρχουν και κοπελες που καταλαβαινουν εστω και λιγο - εχουν γινει πουτανακια ολκης, ειδικα στην ψυχη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom