Νέα

ποιος πληρωνει την εξοδο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Φιλε το θεμα δεν ειναι να καθισει καποια μαζι σου αλλα να μεινει σε μια ουσιωδη σχεση
Αν εσυ επιζητας αλλα πραγματα χωρις ευθυνες, τοτε ο αγοραιος ερωτας ειναι ο πλεον ενδεδειγμενος γιαυτο τον σκοπο ....
Διαφορετικα πληρωνεις μια παρτολα εις γνωσην σου, για να κανεις το κεφι σου και δεν σχολιαζεις, ουτε μιλας, γιατι στην ουσια αυτο αγοραζεις !!!!!!!

Μην θεωρησεις οτι σου την λεω με αυτο το ποστ !!!!!!!
Οχι,δε θεωρω οτι μου τη λες απλα εγω λεω οτι την γυναικα που κυκλοφορω την πληρωνω.
Δεν πεφτω εξω με 30-40 ευρω που θα βγω,οχι καθε μερα βεβαια και να διακινδυνεψω να γινω ρεζιλι και να φανω και γυφτος.
Αν θελει γκουρμε και πολυτελειες τοτε το πραγμα αλλαζει αλλα ενας καφες και ενα ποτο τι ψυχη εχουν.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Η πυρφορια εδω μεσα αρχισε να με εκνευριζει,απο δω και περα πρωτο ραντεβου και τα υπολοιπα πληρωνει κανονικα αν δεν πληρωσει σουτι,ποσο πυρφοροι ειστε ρε κατακαυμενοι

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
αν ειναι να πληρονω οταν βγενω με την κοπελα μου,ποιο φτινα μου ερχετε να παω σε μπουρδελα ,για να χυσω.τα κοροιδα πληρωνουβν μονο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οχι,δε θεωρω οτι μου τη λες απλα εγω λεω οτι την γυναικα που κυκλοφορω την πληρωνω.
Δεν πεφτω εξω με 30-40 ευρω που θα βγω,οχι καθε μερα βεβαια και να διακινδυνεψω να γινω ρεζιλι και να φανω και γυφτος.
Αν θελει γκουρμε και πολυτελειες τοτε το πραγμα αλλαζει αλλα ενας καφες και ενα ποτο τι ψυχη εχουν.
Σωστο σε κοβω τυπε, αλλα μην τις καλομαθαινουμε κιολας .......  
Ετσι για το σπασιμο δηλαδη  ;)

Ερχονται δυσκολα χρονια !!!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Βαλτην αυτη να ψπληρωσει να θεωρηθει γυφτισα αυτη αν δεν πληρωσει.
Δεν μου λες θα συνεχισεις πολυ ακομα να μας δουλευεις εδω μεσα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
η δεν επρεπε να κανονιζεις να πηγαινεις εξω αμα δε σε βγαζουν τα οικονομικα σου. Οταν καλεις καποιον να πατε καπου δικο σου θεμα ειναι το οικονομικο, οχι δικο της. Αμα τα οικονομικα σου ειναι για παγκακι και πασατεμπο πατε εκει. Αμα υπαρχει σχεση κανονιζετε το οικονομικο, αλλα αν μιλας για γκομενα που πχ την πηρες τηλεφωνο και τις προτεινες εσυ να βγειτε, ναι, εσυ πληρωνεις. Ενταξει κανονικα πρεπει να κανει την κινηση εστω να προσφερθει να πληρωσει για να δειξει οτι δεν ειναι γυφτισα αλλα οχι υποχρεωση να πληρωσει δεν εχει.
:thumbsup:

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
αχαχοθχα εσυ δεν εισαι απο επαρχια? η σε περδευω με αλον?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
η δεν επρεπε να κανονιζεις να πηγαινεις εξω αμα δε σε βγαζουν τα οικονομικα σου. Οταν καλεις καποιον να πατε καπου δικο σου θεμα ειναι το οικονομικο, οχι δικο της. Αμα τα οικονομικα σου ειναι για παγκακι και πασατεμπο πατε εκει. Αμα υπαρχει σχεση κανονιζετε το οικονομικο, αλλα αν μιλας για γκομενα που πχ την πηρες τηλεφωνο και τις προτεινες εσυ να βγειτε, ναι, εσυ πληρωνεις. Ενταξει κανονικα πρεπει να κανει την κινηση εστω να προσφερθει να πληρωσει για να δειξει οτι δεν ειναι γυφτισα αλλα οχι υποχρεωση να πληρωσει δεν εχει.
Γιατι αμα γνωρισεις ενα φιλο π.χ στο γυμναστηριο και τον πεις να βγειτε για καφε θα τα πληρωσεις εσυ ολα.
Αντε ρε πυρφορε ασε μας και συ

Επισκέπτης
Λοιπον για να σοβαρευτουμε λιγο γιατι πολλες μαλακιες διαβασα ως τωρα.
Το σωστο ειναι ο αντρας να πλερω τα της γκομενας. Θα βγαλω εγω τη γυναικα στο καφε-ψησταρια του χωριου μου και θα πληρωσει αυτη ? Με τι μουτρα θα κυκλοφορω μετα εγω στο χωριο ?
Γνωριζω γκομενακι φινο το καλοκαιρι και κανονιζουμε ραντεβου. Που να την παω, στο χωριο φυσικα που ειναι και ρομαντικα. Την αραζουμε σε τραπεζακιον κατω απο τα πλατανια και παραγγελνω 1 κιλο κρασι, σαλατα, κατι πιτογυρα με απ' ολα, μη φανω τσιγκουνης και μια μεριδα κοκορετσι. Φυσικα πληρωσα εγω. Αυτο ηταν, την εριξα χωρις πολυ προσπαθεια. Πεσαν κατι γαμησια εκεινο το βραδι......

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Βαλτην αυτη να ψπληρωσει να θεωρηθει γυφτισα αυτη αν δεν πληρωσει.
Δεν μου λες θα συνεχισεις πολυ ακομα να μας δουλευεις εδω μεσα
Εσυ μας δουλευεις που με ολα αυτα που λες,πιστευεις οτι θα γαμησεις κιολας.
Κατι τετοιοι σαν κ σενα δυσφημιζουν τους αντρες...
Αντε,ξυρισε το στηθος και τα ποδια και πηγαινε με τα φλωρακια που αφηνουν τις γυναικες να πληρωνουν...
Και μην ξεχασεις να κανεις και το μαλι trendy...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον για να σοβαρευτουμε λιγο γιατι πολλες μαλακιες διαβασα ως τωρα.
Το σωστο ειναι ο αντρας να πλερω τα της γκομενας. Θα βγαλω εγω τη γυναικα στο καφε-ψησταρια του χωριου μου και θα πληρωσει αυτη ? Με τι μουτρα θα κυκλοφορω μετα εγω στο χωριο ?
Γνωριζω γκομενακι φινο το καλοκαιρι και κανονιζουμε ραντεβου. Που να την παω, στο χωριο φυσικα που ειναι και ρομαντικα. Την αραζουμε σε τραπεζακιον κατω απο τα πλατανια και παραγγελνω 1 κιλο κρασι, σαλατα, κατι πιτογυρα με απ' ολα, μη φανω τσιγκουνης και μια μεριδα κοκορετσι. Φυσικα πληρωσα εγω. Αυτο ηταν, την εριξα χωρις πολυ προσπαθεια. Πεσαν κατι γαμησια εκεινο το βραδι......
Μπραβο ρε μαγκα καταφερες και πηδηξες :jerking:,σου εκανε τη χαρη η γκομενα μεγαλη η επιτυχια σου :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ΕλΑ ΕΝΑς ΕΝΑς ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

xaxaxaxa ειδες τι μαλακες ειναι? και μετα παραπονιουνται γιατι καταστραφηκαμε οικονομικα
βγαινει η αλλη και λεει σε ραντεβου δεν πληρωνω ποτε.... αυτο ειναι σαν να νοικιαζεις την παρεα της και ειναι καθαρη εκμεταλευση.... καθαρη ομως. Σε χωρες του εξωτερικου οπως η Ολλανδια αμα πας να κερασεις καποια θα σε περασει για αποτυχημενο και οτι πας να την δωροδοκησεις... και στην αυστρια τα ιδια. Ελεος

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ μας δουλευεις που με ολα αυτα που λες,πιστευεις οτι θα γαμησεις κιολας.
Κατι τετοιοι σαν κ σενα δυσφημιζουν τους αντρες...
Αντε,ξυρισε το στηθος και τα ποδια και πηγαινε με τα φλωρακια που αφηνουν τις γυναικες να πληρωνουν...
Και μην ξεχασεις να κανεις και το μαλι trendy...
Καλα σε φανταζομαι πως εισαι εμφανισιακως για να εισαι τοσο low selfesteem.
Το τι θα κανεις ειναι δικο σου θεμα,κατι πυρφοροι σαν και σενα τις καναν να ζηταν τον ουρανο με τα αστρα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παιδια γιατι ειστε γυφτοι εσεις αμα πληρωνετε συνεχεια και δεν ειναι γυφτισσα αυτη που δεν βαζει ουτε μια φορα το χερι στην τσεπη? αυτη κανει κομποδεμα και εσεις ξοδευεστε? γιατι δεν πας με μια πουτανα τοτε??????παρε μια συνοδο πολυτελειας να πληρωσεις κατι παραπανω αλλα να ειναι διμετρο μοντελο αψεγαδιαστο

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Καλα σε φανταζομαι πως εισαι εμφανισιακως για να εισαι τοσο low selfesteem.
Το τι θα κανεις ειναι δικο σου θεμα,κατι πυρφοροι σαν και σενα τις καναν να ζηταν τον ουρανο με τα αστρα
Και κατι σαν και σενα δεν εχουνε γκομενα και πανε κ γαμανε στα μπουρδελα...
Απλο.
Και εμφανισιακως,πιστεψε με αλλα και να μην με πιστεψεις στα αρχιδια μου,μετραω πολυ...
Για αυτο και δεν μενω ποτε μονος...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εναν απλο καφε κερνας την πρωτη φορα και αυτο παιζεται.....

ο αλλος λεει για φαγητο και μετα και ποτα χαχαχαχα

αν η αλλη σε γουσταρει πραγματικα δεν έχει τετοια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και κατι σαν και σενα δεν εχουνε γκομενα και πανε κ γαμανε στα μπουρδελα...
Απλο.
Και εμφανισιακως,πιστεψε με αλλα και να μην με πιστεψεις στα αρχιδια μου,μετραω πολυ...
Για αυτο και δεν μενω ποτε μονος...
Αμα μετρουσες δεν θα πληρωνες συνεχεια... τον αλλον λες για πουτανες αλλα και εσυ ειναι σαν νοικιαζεις την γκομενα.... χρεωμενος βγαινεις οχι νικητης

Επισκέπτης
Μπραβο ρε μαγκα καταφερες και πηδηξες :jerking:,σου εκανε τη χαρη η γκομενα μεγαλη η επιτυχια σου :S

Ε, οχι και μου εκανε χαρη. 24 ευρω χαλασα για παρτη της εκεινο το βραδι. Αλλα τι σημασια εχουν τα λεφτα ? Το θεμα ειναι να περναμε καλα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
xaxaxaxa ειδες τι μαλακες ειναι? και μετα παραπονιουνται γιατι καταστραφηκαμε οικονομικα
βγαινει η αλλη και λεει σε ραντεβου δεν πληρωνω ποτε.... αυτο ειναι σαν να νοικιαζεις την παρεα της και ειναι καθαρη εκμεταλευση.... καθαρη ομως. Σε χωρες του εξωτερικου οπως η Ολλανδια αμα πας να κερασεις καποια θα σε περασει για αποτυχημενο και οτι πας να την δωροδοκησεις... και στην αυστρια τα ιδια. Ελεος
Εγω φιλαρακι τερμα πλεον αν δεν βγαλει να πληρωσει δεν πληρωνω φραγκο να πα να γαμηθουν ολες,πληρωσα παλια κανα 2-3 τον πρωτο καφε σαν μαπας αλλα τερμα,αν δω οτι δεν εχει λεφτα μπορει να πληρωσω για καποια μετα, αλλα οχι να λεω και τις μαλακιες που λενε εδω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom