Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
σου αρεσουν τριχωτες η ατριχες?
με σχεδιάκια
ε καλα αρα απο 10 κ πανω οκ δεν θα ειναι?
όχι ακριβώς
σου αρεσουν τριχωτες η ατριχες?
ε καλα αρα απο 10 κ πανω οκ δεν θα ειναι?
αφου λυσαμε το θεμα με το μεγεθος να μας πουνε και για την περιποιηση να ειμαστε τρεντηδεςλέγε τα αργά , κατι τέτοια γιατί μας τρομάζεις
κανα σκουλαρικακι κετσι?με σχεδιάκια
εσυ λογω δυναμικης εχεις hi standards ;) αλλα στον απλο γκομενολαο δε νομιζω οτι θα παρατηρηθει ;) εκτος αν ειναι πολυ μικρος κατω απο 10,πιστευω 13-16 θα ειναι οκ.με σχεδιάκια
όχι ακριβώς
κανα σκουλαρικακι κετσι? εσυ λογω δυναμικης εχεις hi standards ;) αλλα στον απλο γκομενολαο δε νομιζω οτι θα παρατηρηθει ;) εκτος αν ειναι πολυ μικρος κατω απο 10,πιστευω 13-16 θα ειναι οκ.
μονοποντο σπεσιαλποία δυναμική κ ποία χαι στάνταρντς μωρέ χαχαχα... φυσικά κ δεν θα κάνει κάποιον καλό γαμιά ο ένας πόντος , κ βασικά ούτε καν το μέγεθος( εννοώ κ πάχος ) 100%, είναι χίλια δύο ξέρω γω , κάντε πρώτα τη γκόμενα να γουστάρει να πηδηχτεί μαζί σας κ τα υπόλοιπα μη σας ανησυχούν
μονοποντο σπεσιαλ
ολα θα μου τα μαθισκρατιέται στο ύψος της όμως
συμφωνω απολυτα της ιδιας αποψης ειμαι. ειναι αλλοι οι παραγοντες το εχω πει πιο πισωποία δυναμική κ ποία χαι στάνταρντς μωρέ χαχαχα... φυσικά κ δεν θα κάνει κάποιον καλό γαμιά ο ένας πόντος , κ βασικά ούτε καν το μέγεθος( εννοώ κ πάχος ) 100%, είναι χίλια δύο ξέρω γω , κάντε πρώτα τη γκόμενα να γουστάρει να πηδηχτεί μαζί σας κ τα υπόλοιπα μη σας ανησυχούν
εμενα με γουσταρι το μαναρι μου κε μου φτιανι ορεα φαγιτασυμφωνω απολυτα της ιδιας αποψης ειμαι. ειναι αλλοι οι παραγοντες το εχω πει πιο πισω
γεια σου φιλτατεεμενα με γουσταρι το μαναρι μου κε μου φτιανι ορεα φαγιτα
ολα θα μου τα μαθισ
συμφωνω απολυτα της ιδιας αποψης ειμαι. ειναι αλλοι οι παραγοντες το εχω πει πιο πισω
εμενα με γουσταρι το μαναρι μου κε μου φτιανι ορεα φαγιτα
νε εφατα πολι ορεα φασουλαδα κε μετα θα παο να χεσογεια σου φιλτατε
καλα εισαι?
μπιφτεκουλινι μου που θα με πασ σιμερα?χαχα
όταν έχετε ανασφάλεια με το πουλί σας φαίνεται
εγω δεν εχω τετοια κομπλεξ
όταν έχετε ανασφάλεια με το πουλί σας φαίνεται
οσπρια υγιεινη τροφηνε εφατα πολι ορεα φασουλαδα κε μετα θα παο να χεσο
εγω δεν εχω τετοια κομπλεξ οσπρια υγιεινη τροφη
ι βλιμα ινε το γινεκακι μουη βιλμα ειναι ψυχολογος το καταλαβε αμεσως
ειναι ειναι ;)η βιλμα ειναι ψυχολογος το καταλαβε αμεσως
μπιφτεκουλινι μου που θα με πασ σιμερα?