axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ποιος τρώει τι είναι γνωστό εδώ μέσα. Εγώ δεν μπαίνω σε φόρουμ σαν γυναίκα.
Συνέχισε να γαργαλάς το κωλαράκι σου, και άσε τους υπολοίπους στην ησυχία τους.
Ποιος τρώει τι είναι γνωστό εδώ μέσα. Εγώ δεν μπαίνω σε φόρουμ σαν γυναίκα.
Συνέχισε να γαργαλάς το κωλαράκι σου, και άσε τους υπολοίπους στην ησυχία τους.
εισαι μια σουπια εσυ αλλο πραμαη πουτσα πρεπει να ειναι σε καταλληλο μεγεθος που να βολευει και το μουνι κα τον κωλο
αυτή μάλιστα είναι μια τεκμηριωμένη απάντησηη πουτσα πρεπει να ειναι σε καταλληλο μεγεθος που να βολευει και το μουνι κα τον κωλο
εισαι μια σουπια εσυ αλλο πραμα
τι θες ρε μλκ να σου δωσει και περιγραφη της πουτσας μουαυτή μάλιστα είναι μια τεκμηριωμένη απάντηση
μην με προκαλείς μαν θα ποστάρω το γνωστό κειμενάκι της ξέρεις ποιότι θες ρε μλκ να σου δωσει και περιγραφη της πουτσας μου
Ευγενικα διπλωματικη απαντηση......... ;)η πουτσα πρεπει να ειναι σε καταλληλο μεγεθος που να βολευει και το μουνι κα τον κωλο
μην με προκαλείς μαν θα ποστάρω το γνωστό κειμενάκι της ξέρεις ποιό
Μιλάν και οι μικροτσουτσουνοι για πούτσεςτι θες ρε μλκ να σου δωσει και περιγραφη της πουτσας μου
τι σχεση εχει αυτο με πουτσαμην με προκαλείς μαν θα ποστάρω το γνωστό κειμενάκι της ξέρεις ποιό
σουπια καυλιαρα μου εσυγιατι το λες αυτο?
αυτή μάλιστα είναι μια τεκμηριωμένη απάντηση
ποτε σε γαμησα και δε το θυμαμεΜιλάν και οι μικροτσουτσουνοι για πούτσες
καμία θες να το βάλωτι σχεση εχει αυτο με πουτσα
αγκάπιμο :-*σε θελω :-* :-* :-*
Ευγενικα διπλωματικη απαντηση......... ;)
είναι συντριπτικά μεγάλο το ποσοστό.Erinal τα μεγεθη που ανεφερες ως ιδανικα (20-22εκ) σε τι ποσοστο περιπου τα εχεις συναντησει?
Επιστημονικες ερευνες λενε οτι ειναι πολυ σπανια κατω του 2% αλλα θα ηθελα και τη γνωμη μιας Ελληνιδας γιατι πιστευω πως στην Ελλαδα ειναι μεγαλυτερο το ποσοστο.
το τελευταίο μάλιστα επιβεβαιώνεται απ το ότι έχουμε τα περισσότερα μπουρδέλα και κωλάδικα στον πλανήτη.
είμεθα δε τόσο ψωλαράδες οι έλληνες που πληρώνουμε αδρά για να γαμήσουμε με τις ψωλές μας τις καλύτερες γκόμενες που έρχονται στη χώρα μας, οι οποίες δε επειδή απογοητεύονται απ τις συνεχείς απορρίψεις γίνονται πουτάνες μπας και γευτούν τη χαρά της τεράστιας ελληνικης ψωλής.