Νέα

Ποιό είναι το τέλειο μέγεθος σε έναν άντρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1katara2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσο την έχουμε τελικά εμείς οι Έλληνες??? (με την καλή έννοια)

• Από το ολότελα.. (έως 10π)

Ψήφοι: 11 2,2%
  • Νιώθω καλά...(11π έως 13π)

Ψήφοι: 60 12,2%
  • Πιστέυω σε εμένα..(14π έως 16π)

Ψήφοι: 216 44,1%
  • Ελλάς το μεγαλείο σου..(17π έως 20π)

Ψήφοι: 172 35,1%
  • Τα πλούτη μου είναι αυτό... (21π έως ~)

Ψήφοι: 31 6,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    490

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χαχαχαχα....παιζει και αυτο στις Ελλε-ει-νιδες!!!.....Κρατα μερικες για καβατσα αν δεν ξεκολλανε, ωστε να εχεις...αμα ξεμεινεις απο γκομενες της προκοπης...χαχαχα!!!!

εκανα καμακι σε ενα γκομενακι στο φβ
και η καργιολα η φιλη της που ειναι μουτουαλ
τα εσβησε ολα.... δεν ψηνομαι να την κανω ρικουεστ
στο ακυρο παντως... εκτος και αν με κανει αυτη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ζηλιαρες ρε φιλε

οι ελλεινιδες.... μου εχει ξανατυχει
σκηνικο να χαλαει απο φιλη που την επεφτα
σε φιλη της.

Al Bandy

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχαχα.....σε οποιον αρεσει ο καθενας και η καθεμια...για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε...εξαλλου κοιτα και το προφιλ μου...που το καθοριζω!!!!!
+1000000
Έχεις δίκιο φίλε μου!
Δυστυχώς ή ευτυχώς και έτσι πρέπει να είναι!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ζηλιαρες ρε φιλε

σε φιλη της.
εισαι ομορφοπαιδο τυπε τι να κανουν τα κοριτσια σφαζονται για παρτι σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
super-computer-nerd.jpg

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ζηλιαρες ρε φιλε

σε φιλη της.
Δεν μπορω να τις περιγραψω...δεν ριχνω ευθυνες στις Νεοελληνιδες!!!!...Καπου για την μαλακια που εχουν στο κεφαλι τους, στην ουσια δεν φταινε αυτες!!!!....Εχουν την μαλακια οτι ενω θελουν να πηδηχτουν και να φανε την μπανανα...στην αρχη στο παιζουν κυριες για να μην σου δωσουν την εντυπωση οτι ειναι ευκολες!!!!....Γι αυτο και δεν τις παω τις σημερινες!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν μπορω να τις περιγραψω...ουτε ευθυνες δεν ριχνω στις Νεοελληνιδες...καπου για την μαλακια που εχουν στο κεφαλι τους, στην ουσια δεν φταινε αυτες!!!!....Εχουν την μαλακια οτι ενω θελουν να πηδηχτουν και να φανε την μπανανα...στην αρχη στο παιζουν κυριες για να μην σου δωσουν την εντυπωση οτι ειναι ευκολες!!!!....Γι αυτο και δεν τις παω τις σημερινες!!!!

αλλα τελικα καθονται τυπε  :think:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αλλα τελικα καθονται τυπε  :think:
Ο λαος λεει.....ξυνο μουνι....ξυνο γαμησι!!!...Τι να το κανεις, αμα καθονται και σου βγαζουν την Παναγια να σε πεισουν οτι ειναι μοναδικες ποιητριες.....ενω στην ουσια την μπανανα θελουν!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ο λαος λεει.....ξυνο μουνι....ξυνο γαμησι!!!...Τι να το κανεις, αμα καθονται και σου βγαζουν την Παναγια να σε πεισουν οτι ειναι μοναδικες ποιητριες.....ενω στην ουσια την μπανανα θελουν!!!!!

γαμησετα....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλε μου φιλε, προτιμω να καμακωνω ξενες,.. ειτε να πηγαινω στα στουντιο...παρα να ασχολουμαι με αυτες!!!Επειδη ειμαι και μεγαλος ανθρωπος, μου ανεβαζουν την πιεση οι ακατανομαστες!!!!..Τις προαλλες ειχα βγει με μια απο το φατσοβιβλιο!!!.Μου λεει σε μια φαση..."Μου αρεσει να διαβαζω Ελληνες φιλοσοφους"....και της αποκρινομαι ωραια...σαν ποιον δηλαδη???...Και μου απαντα....σαν τον Σολωνα τον Αθηναιο!!!!....Εκει εμεινα...και σκεφτηκα αφου δεν το χει...γιατι το βασανιζει....χαχαχα!!!!!...Ο Σολωνας δεν ηταν φιλοσοφος, αλλα Σοφος!!!!....θελουν να το παιξουν οτι κατεχουν...και το μονο που κατεχουν οι περισσοτερες ειναι πως να τρωνε μπανανες....χαχαχα!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλε μου φιλε, προτιμω να καμακωνω ξενες,.. ειτε να πηγαινω στα στουντιο...παρα να ασχολουμαι με αυτες!!!Επειδη ειμαι και μεγαλος ανθρωπος, μου ανεβαζουν την πιεση οι ακατανομαστες!!!!..Τις προαλλες ειχα βγει με μια απο το φατσοβιβλιο!!!.Μου λεει σε μια φαση..."Μου αρεσει να διαβαζω Ελληνες φιλοσοφους"....και της αποκρινομαι ωραια...σαν ποιον δηλαδη???...Και μου απαντα....σαν τον Σολωνα τον Αθηναιο!!!!....Εκει εμεινα...και σκεφτηκα αφου δεν το χει...γιατι το βασανιζει....χαχαχα!!!!!...Ο Σολωνας δεν ηταν φιλοσοφος, αλλα Σοφος!!!!....θελουν να το παιξουν οτι κατεχουν...και το μονο που κατεχουν οι περισσοτερες ειναι πως να τρωνε μπανανες....χαχαχα!!!!

ΤΥΠΕ εσυ πρεπει να σε εχω απο κοντα
γιατι ολο απο το φατσοβιβλιο βγαινεις...
αλλη αυτη? ποσο χρονων?  :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
και την αποπηρες για αυτο?δηλαδη αν εβλεπε σταρ ολη την ημερα η τουρκικα σηριαλ τοτε θα σου επεφτε ευκολο να την κανεις ρεζιλι ετσι?ενω επειδη ειπε φιλοσοφο και οχι σοφο τον σωκρατη το θεωρησες οτι το παιζει καποια και οτι δεν αξιζει οσο τα ξεκωλα που βλεπεις στην τηλεοραση ετσι?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγω παιζω μπαλιτσα εκει μεσα με ηλικιες 35-45!!!!

τυπε θελω να απαντησεις με ειλικρινια....
απο τις 10 γκομενες που θα καμακωσεις στο φβ
ποσες θα βγουνε και θα ειναι και εμφανισημες...
ή μαλλον θεωρουμε οτι και οι 10 ειναι αξιοπρεπους εμφανισης
ποσες απο αυτες θα βγουν.... στην ηλικια των 35-45 πες.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
και την αποπηρες για αυτο?δηλαδη αν εβλεπε σταρ ολη την ημερα η τουρκικα σηριαλ τοτε θα σου επεφτε ευκολο να την κανεις ρεζιλι ετσι?ενω επειδη ειπε φιλοσοφο και οχι σοφο τον σωκρατη το θεωρησες οτι το παιζει καποια και οτι δεν αξιζει οσο τα ξεκωλα που βλεπεις στην τηλεοραση ετσι?
Μου ειχε δηλωσει....οτι της αρεσει η φιλοσοφια και διαβαζει!!!.Γι' αυτο τα πηρα!!!!....Οτι το δηλωνει για να δημιουργει την εντυπωση οτι ειναι ατομο με βαθος....αλλα τελικα η συγκεκριμενη καπου αλλου ειχε το βαθος....χαχαχα!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τυπε θελω να απαντησεις με ειλικρινια....
απο τις 10 γκομενες που θα καμακωσεις στο φβ
ποσες θα βγουνε και θα ειναι και εμφανισημες...
ή μαλλον θεωρουμε οτι και οι 10 ειναι αξιοπρεπους εμφανισης
ποσες απο αυτες θα βγουν.... στην ηλικια των 35-45 πες.
Για μια συναντηση προσωποποιηση φιλιας, τις εχω βγαλει σχεδον ολες που ειναι στην Αθηνα!!!..Τωρα ελαχιστες στα δακτυλα αξιζουν στην εμφανιση και σου το παιζουν δηθεν!!!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Για μια συναντηση προσωποποιηση φιλιας, τις εχω βγαλει σχεδον ολες που ειναι στην Αθηνα!!!..Τωρα ελαχιστες στα δακτυλα αξιζουν στην εμφανιση και σου το παιζουν δηθεν!!!!!!!!!

ασχολεισαι κανα 4ωρο την ημερα με το φβ ή λιγοτερο?
κανα 2ωρακι την ημερα το ετρωγες εκει μεσα?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ασχολεισαι κανα 4ωρο την ημερα με το φβ ή λιγοτερο?
κανα 2ωρακι την ημερα το ετρωγες εκει μεσα?
παλια τεσσσερις ωρες....τωρα μιση ωρα και καλα ειναι!!...Παιδια σας αφηνω τωρα.... μου ανοιξε μια πυροβολημενη το παραθυρο (τσατ) στο φατσοβιβλιο... και μου γραφει....."Αλογο μου ευγενες...ελα να με παρεις να με ταξιδεψεις"...Μιλαμε το χουν καψει τελειως απο την αγαμια λεμε....χαχαχα...καλο σας βραδυ!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
παλια τεσσσερις ωρες....τωρα μιση ωρα και καλα ειναι!!...Παιδια σας αφηνω τωρα.... μου ανοιξε μια πυροβολημενη το παραθυρο (τσατ) στο φατσοβιβλιο... και μου γραφει....."Αλογο μου ευγενες...ελα να με παρεις να με ταξιδεψεις"...Μιλαμε το χουν καψει τελειως απο την αγαμια λεμε....χαχαχα...καλο σας βραδυ!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Τα λέμε ρε stallion!

grhgorios1

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αναλόγως τι προτιμάει η κάθε μία....εκεί είναι και το τέλειο.

Υπάρχουν και μερικές που τον θέλουν μικρό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom