axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
:oΝτάξει έχω αδυνατίσει κιόλας. Όταν θα πάρω τα πάνω μου, θα επανέλθω και θα γαμάω.
:oΝτάξει έχω αδυνατίσει κιόλας. Όταν θα πάρω τα πάνω μου, θα επανέλθω και θα γαμάω.
Καλησπερα φιλε
τι αει; Αει βασίλης;Άει ρε.
Γεια σου φιλαρακο ...Καλησπερα φιλε
και φυσικα το εχω σε παραλληλη συνδεση...αλλα δεν φαινομαι...γιατι μου την πεφτουν δυο-τρεις μπουρουχες που βγηκα για προσωποποιηση φιλιας και θελουν να με ξαναδουνε!!!!!Γεια σου φιλαρακο ...
το φεις μπουκ δουλευει ?
και φυσικα το εχω σε παραλληλη συνδεση...αλλα δεν φαινομαι...γιατι μου την πεφτουν δυο-τρεις μπουρουχες που βγηκα για προσωποποιηση φιλιας και θελουν να με ξαναδουνε!!!!!
χαχαχα....καλα....δεν θα τις λεω μπουρουχες.....αλλα μπουρουχιτσες....χαχαχα!!!!.και εμενα πριν το εβγαλε...τωρα εχω συνδεση!!!!!!
γιατι ρε συ τις λες μπουρουχες τις κοπελες ?
Ελεος δηλαδη....
Ε εισαι απαιχτος !!!!!!!!!
Υγ. εμενα μου βγαζει σφαλμα και κατι για συντηρηση
οκ !!!!!!!χαχαχα....καλα....δεν θα τις λεω μπουρουχες.....αλλα μπουρουχιτσες....χαχαχα!!!!.και εμενα πριν το εβγαλε...τωρα εχω συνδεση!!!!!!
και φυσικα το εχω σε παραλληλη συνδεση...αλλα δεν φαινομαι...γιατι μου την πεφτουν δυο-τρεις μπουρουχες που βγηκα για προσωποποιηση φιλιας και θελουν να με ξαναδουνε!!!!!
Ο καθε ανθρωπος εχει ομορφια και εξωτερικη και εσωτερικη....φτανει να την ανακαλυψει!!!!και εσυ ομορφονιος βγηκες φιλε?
Ο καθε ανθρωπος εχει ομορφια και εξωτερικη και εσωτερικη....φτανει να την ανακαλυψει!!!!
σου αρεσε μητσο εεε??
Σωστός!Ο καθε ανθρωπος εχει ομορφια και εξωτερικη και εσωτερικη....φτανει να την ανακαλυψει!!!!
χαχαχαχα.....σε οποιον αρεσει ο καθενας και η καθεμια...για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε...εξαλλου κοιτα και το προφιλ μου...που το καθοριζω!!!!!Σωστός!
Βέβαια, το θέμα είναι να την ανακαλύψουν και οι άλλοι...
χαχαχαχα.....σε οποιον αρεσει ο καθενας και η καθεμια...για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε...εξαλλου κοιτα και το προφιλ μου...που το καθοριζω!!!!!
Ευκολο....δεν ασχολεισαι μαζι τους και σε καποια φαση φευγουν!!!!τυπε ναι αλλα την ξέρουν και
απο μονες τους αυτη την εξοδο
οταν δεν τους αρεσεις... το θεμα ειναι πως
την μαθαινουν αυτη την εξοδο οταν τους αρεσεις!
Για να τις ξεφορτωθεις!
Ευκολο....δεν ασχολεισαι μαζι τους και σε καποια φαση φευγουν!!!!
τι αει; Αει βασίλης;
χαχαχαχα....παιζει και αυτο στις Ελλε-ει-νιδες!!!.....Κρατα μερικες για καβατσα αν δεν ξεκολλανε, ωστε να εχεις...αμα ξεμεινεις απο γκομενες της προκοπης...χαχαχα!!!!μπορει να το παρουν σαν φτυσιμο ομως
και να κολλησουν