κανεις κακες παρεεςΚοριτσια εγω θελω μια Σουρωτη, αλλα σας παρακαλω σουρωστε την πρωτα, γιατι ειμαι σουρωμενος
εφτασεεεεε!!!
κανεις κακες παρεεςΚοριτσια εγω θελω μια Σουρωτη, αλλα σας παρακαλω σουρωστε την πρωτα, γιατι ειμαι σουρωμενος
δυστηχως η' ευτυχως την απαντηση ηδη την ξερετε....κοριτσια καλοι οι τσαμπουκαδες αλλα για το θεμα του θρεντ θα πειτε κατι;;;;
αλλα και με επιχειρηματα αν γινεται για να στηριξετε τις αποψεις σας....
λολ..χαχα :-*γεια σουυυυυυυυυυυυυυυ ;)MMMMMMMMMM...talk dirty to me babe...
ουφ!!!αν δεν ερθει κανενας θα σου την πεσω!
λολ..χαχα :-*γεια σουυυυυυυυυυυυυυυ ;)
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ...οτι θελετε θα σας φερω!!!! χρηστιδη εγω απαντησα σε πολυ πολυ προηγουμενο ποστ μου....
ουφ!!!
την γλυτωσα....ηρθε κοσμος!!!
τρικαρδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!Κοριτσια εγω θελω μια Σουρωτη, αλλα σας παρακαλω σουρωστε την πρωτα, γιατι ειμαι σουρωμενος
μην εισαι σιγουρη για αυτο....δυστηχως η' ευτυχως την απαντηση ηδη την ξερετε....
:-* :-*να χαιρεσαι το μπουμπουκακι σου ξερεις εσυ ;)Γεια και σε σενα.. ;) ;)
φιλτατε χρηστιδη ποια ειναι η απορια σου??? ρωτα με να σου απαντησω! αετσι γενικα κ αοριστα θα μιλαω???μην εισαι σιγουρη για αυτο....
διιστανται οι αποψεις..... ;) ;)
αν παιζουν (για την γυναικα εννοειται)ρολο τα cm και αν ναι ΓΙΑΤΙ...φιλτατε χρηστιδη ποια ειναι η απορια σου??? ρωτα με να σου απαντησω! αετσι γενικα κ αοριστα θα μιλαω???
:-* :-*να χαιρεσαι το μπουμπουκακι σου ξερεις εσυ ;)
Καλησπερα κοριτσια πολλα φιλακια και να ξερετε οτι ειστε τα στολιδια του μπου.
ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΩς Δεν παιζουν??? το θεμα ειναι να μη μενουμε ομως στα μεγεθη να υπαρχει συνδυασμος μεγεθους κ τακτικης.... οκ????αν παιζουν (για την γυναικα εννοειται)ρολο τα cm και αν ναι ΓΙΑΤΙ...
:-* :-* :-*Thanx babe....και εσυ οτι ποθεις.. :-*
ανταποδιδουμε τρικ μου!Καλησπερα κοριτσια πολλα φιλακια και να ξερετε οτι ειστε τα στολιδια του μπου.
τι γλυκος..να σαι καλα :-*Καλησπερα κοριτσια πολλα φιλακια και να ξερετε οτι ειστε τα στολιδια του μπου.