siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Σώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωπα :dTα εχουν ηδη..
Σώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωπα :dTα εχουν ηδη..
Ρε μαγκες που ξερετε οτι τα ποσοστα ειναι αληθινα?
Απο τις ερευνες?Ας γελασω..νομιζετε οτι ολοι λενε αληθινα στοιχεια?
το ποιο ευκολο ειναι να ρωτησει καποιος μια ιεροδουλη που βλεπει 30-40 κομματια κα8ημερινα.8α σου πει οτι βρηκε και 2-3 ροπαλα!!!υπαρχει ποιο εγκυρη ερευνα????Ρε μαγκες που ξερετε οτι τα ποσοστα ειναι αληθινα?
Απο τις ερευνες?Ας γελασω..νομιζετε οτι ολοι λενε αληθινα στοιχεια?
Και ολη η συζητηση για τα μεγεθη δε ξερω που οδηγει..και να μαθεις ποιο ειναι το τελειο μεγεθος,τι μπορεις να κανεις μετα?Να το αλλαξεις?Αν εχεις κοτσια κανε εγχειρηση..
Το μονο που κανουν αυτες οι συζητησεις ειναι να δημιουργουν ψυχολογικα προβληματα..
Αυτη ισως ειναι η πιο εγκυρη ερευνα..το ποιο ευκολο ειναι να ρωτησει καποιος μια ιεροδουλη που βλεπει 30-40 κομματια κα8ημερινα.8α σου πει οτι βρηκε και 2-3 ροπαλα!!!υπαρχει ποιο εγκυρη ερευνα????
αν και εχω διαφωνησει σε αλλα θρεντ με σενα στο συγκεκριμενο η αποψη μου ταυτιζεται με τη δικη σου.Pε νταμπαντούμπηδες το πόσο άσχετοι είστε μερικοί το φανερώνει το ότι ασχολείστε σθεναρά μόνο με το μήκος και όχι με το πάχος. Tο πάχος της πούτσας (ο λεγόμενος "ποτηράτος", σε συνδυασμό με ένα καλό μήκος) είναι που "γεμίζει" τις μούνες. Tέλος
Σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου αλλα τα ποσοστα 22+ ειναι πολυ μεγαλυτερα
Pε νταμπαντούμπηδες το πόσο άσχετοι είστε μερικοί το φανερώνει το ότι ασχολείστε σθεναρά μόνο με το μήκος και όχι με το πάχος. Tο πάχος της πούτσας (ο λεγόμενος "ποτηράτος", σε συνδυασμό με ένα καλό μήκος) είναι που "γεμίζει" τις μούνες. Tέλος
ροπαλο 8εωρω απο 22+Αυτη ισως ειναι η πιο εγκυρη ερευνα..
Αλλα τι θεωρεις εσυ ροπαλο?Πανω απο 18-20 ή πανω απο 24 που ελεγε ο συναγωνιστης προηγουμενως?
ροπαλο 8εωρω απο 22+
εγω που εχω συζητησει το 8εμα με ιεροδουλη μου εχει πει οτι στα 100
τα 10 ειναι απο 10- μεχρι 12
τα 45 ειναι απο 13 μεχρι 15
τα 30 ειναι απο 16 μεχρι 18
τα 10 ειναι απο 19 μεχρι 22
τα 5 ειναι 22+
καπως ετσι.... τωρα και η επιστημη νομιζω κατι τετοιο 8α υποστριζει
τι λες βρε άχρηστε άντρα.....άκου 1,5......κοροίδο...5,5 πόντοι είναι...τέρας κι έτσι....Τι να πει και ο talos ρε παιδια?
1.5 εκατοστό σε πλήρη στύση έχει ο καημένος!
Εγώ δεν τον ένιωσα 5.5!τι λες βρε άχρηστε άντρα.....άκου 1,5......κοροίδο...5,5 πόντοι είναι...τέρας κι έτσι....
φτού...τζάμπα έσπρωχνα ο πούστης.....Εγώ δεν τον ένιωσα 5.5!
Τι να πει και ο talos ρε παιδια?
1.5 εκατοστό σε πλήρη στύση έχει ο καημένος!
Πάλι με τις πούτσες ασχολείστε ωρέ????φτού...τζάμπα έσπρωχνα ο πούστης.....
τι λες βρε ανοργασμικέ τύπε......ούστ....η γριά δεν έχει πλέον πλήρη στύση....... Το 1,5 ήταν πριν αιώνες
τάλος, δεν είναι άλλοςτι λες βρε ανοργασμικέ τύπε......ούστ....
ρε...κάτι παιδάκια σαν εσένα τα...........στέλνω στον πλέζουρα....τάλος, δεν είναι άλλος
είναι ο πούτσος μου ο μεγάλος