Όλες, τα ίδια; Δεν είχετε καμιά ιδιαιτερότητα ρε γμτ..
αλλιως οριζει η καθε μια την λεπτοτητα
Όλες, τα ίδια; Δεν είχετε καμιά ιδιαιτερότητα ρε γμτ..
Ρε εβα ελεος...δεχομαι οτι μπορει να μην σε εντυπωσιαζει προσωπικα ενα μεγαλο πεος αλλα μην προσπαθεις να μας πεισεις οτι τις περισσοτερες γυναικες δεν τις ενδιαφερει.....εγω ξερω απο εμπειρια ακριβως το αντιθετο....δεν σε αμφισβητω αλλα δεξου οτι υπαρχουν και διαφορετικες πτυχες σε ενα θεμα....οχι δα... αμα ειναι να μου πεταξει ο αλλος εξω το παλαμαρι και να πει σ αρεσει μαναρι μου και μετα να μην κανει τπτ ειναι μαλακια. αμα δεν φερθει με την αναλογη λεπτοτητα και ενδιαφερον δεν με νοιαζει οσο και να την εχει. και για να ξερεις τις γυναικες αλλα πραματα τις εντυπωσιαζουν ;)
ε οχι.. αρχικα κοιταει μια χαρα
το γουστο φυσικα ειναι υποκειμενικο.. μπορει να σου αρεσει κ ο σχεδον κουασιμοδος επειδη εχει αυτο το κατι που θα θελεις στην εμφανιση του.. μολις τον δεις
αλλα τ οτι δεν μετραει η εμφανιση ειναι ουτοπια
αλλιως οριζει η καθε μια την λεπτοτητα
ελα πες καμμια αληθεια γιατι η εva θελει να μας τρελλανει!!!!!ε οχι.. αρχικα κοιταει μια χαρα
το γουστο φυσικα ειναι υποκειμενικο.. μπορει να σου αρεσει κ ο σχεδον κουασιμοδος επειδη εχει αυτο το κατι που θα θελεις στην εμφανιση του.. μολις τον δεις
αλλα τ οτι δεν μετραει η εμφανιση ειναι ουτοπια
και βεβαια. αλλα εσεις οι αντρες μιλατε για εκατοστα λες και εχετε μουνι και ξερετε
Ρε εβα ελεος...δεχομαι οτι μπορει να μην σε εντυπωσιαζει προσωπικα ενα μεγαλο πεος αλλα μην προσπαθεις να μας πεισεις οτι τις περισσοτερες γυναικες δεν τις ενδιαφερει.....εγω ξερω απο εμπειρια ακριβως το αντιθετο....δεν σε αμφισβητω αλλα δεξου οτι υπαρχουν και διαφορετικες πτυχες σε ενα θεμα....
ελα πες καμμια αληθεια γιατι η εva θελει να μας τρελλανει!!!!!
Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!Χιλιες φορες εχω πει οτι σιγουρα ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ......κοιτα να δεις επειδη δεν το λενε, δεν παει να πει οτι εχω αδικο. μπορει να λεμε μεταξυ φιλεναδων την ειχε τοση και να κανουμε αναλυτικη περιγραφη αλλα ξερουμε οτι δεν αρκει ο εντυπωσιασμος για να τελειωσει μια γυναικα, ουτε καν την καβλωνει βασικα
Πλερωνουμε και εχουμε μανταμ..
Απο 1 ωρα μεχρι οσο θελουμε..
Καντε και εσεις το ιδιο αμα ολα σας βρωμανε και σας ξυνιζουν..
Συμφωνοι....διαβαζεις τι λεω;;;; ειπα να μην ειναι τεεεεεεεεεεεεεεεεεεερας αλλα και να ειναι ο γαμαω θεος δεν γινεται επισης
Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!Χιλιες φορες εχω πει οτι σιγουρα ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ......
Απλα παιζει ρολο!!!!!
Πλερωνουμε και εχουμε μανταμ..
Απο 1 ωρα μεχρι οσο θελουμε..
Καντε και εσεις το ιδιο αμα ολα σας βρωμανε και σας ξυνιζουν..
Σιγα σιγα θα πεις και αληθεια....ρε δεν ειναι βυζια το πουλι :o :o :o :o :o :o
Σιγα σιγα θα πεις και αληθεια....
Οπως για τον αντρα ειναι εντυπωσιακο ενα μεγαλο και ωραιο στηθος ,το ιδιο ειναι και το πεος για την γυναικα .....
που θα πηγαινε????δεν θα την ελεγες την αληθεια????
που κολλαει αυτο;
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ....Τα πα'ι'δια μουυυυ....Aμα ηξερες που κολλαει αυτο, θα ειχες ξεκολλησει προ πολλου..
Οπως για τον αντρα ειναι εντυπωσιακο ενα μεγαλο και ωραιο στηθος ,
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ....Τα πα'ι'δια μουυυυ....
ακριβως αυτο θελω να πω. οτι εσεις αμα δειτε και βυζαρα τρελενεστε εμεις οχι. ειπαμε μην ειναι και τοσο δα, ενα νορμαλ μεγεθος και σε μηκος και σε παχος.