Επισκέπτης
δεν απάντησες στο γιατί...
Γιατί βρε μαλάκα πάνω από την πούτσα έχεις ένα κόκαλο που της αφαιρεί μέγεθος. :-*
δεν απάντησες στο γιατί...
Εννοείται ρε μεγάλε. Μέτρα το ξανά σωστά.
...πουτσακι δεν ειναι και το μικροτερο υπαρχει και πουτσακλακι...Πανω,κατω,πλαγιως οπως και να το μετρησω ΠΟΥΤΣ...ΑΡΑ ειναι!
...πουτσακι δεν ειναι και το μικροτερο υπαρχει και πουτσακλακι...
Φίλε να ξέρεις ότι αν δεν το προσέχεις σχολαστικά από πλευράς καθαριότητας, κινδυνεύεις να πάθεις αυτό ακριβώς που λέει η λέξη, δηλαδή φίμωση, να κλείσει από πάνω και να δυσκολεύεσαι στην ούρηση. Γι' αυτό κάντο μια μικροεπέμβαση να μην έχεις τέτοιο κίνδυνο. Το έπαθα μικρός και μου το ανοίξανε (κόβουν λίγο δέρμα από πάνω και βγαίνει το κεφάλι πιο εύκολα). Δεν είναι επέμβαση αισθητκής φύσης αλλά για λόγους υγιεινής. Ρώτα γιατρό ουρολόγο.Εχω την παγια αποψη να μην βαζω νυστερι για θεματα που δεν αφορουν την υγεια
Το ελεγα και σ' ενα σχετικο θρεντ...
(Η φιμωση δεν μου δημιουργει κανενα λειτουργικο προβλημα)
Ενταξι! Εισαι μικροτσουτσουνος ρε τυπε!
Το καταλαβαμε!
Δεν μπορεις να διορθωσεις αυτο το λαθος της φυσης!
Ζησε με αυτο!
> > >Αυτη ειναι η ιστορια της Κυριακης η παει για Δευτερα??? επειδη το εγραψε 00:25...
Φίλε να ξέρεις ότι αν δεν το προσέχεις σχολαστικά από πλευράς καθαριότητας, κινδυνεύεις να πάθεις αυτό ακριβώς που λέει η λέξη, δηλαδή φίμωση, να κλείσει από πάνω και να δυσκολεύεσαι στην ούρηση. Γι' αυτό κάντο μια μικροεπέμβαση να μην έχεις τέτοιο κίνδυνο. Το έπαθα μικρός και μου το ανοίξανε (κόβουν λίγο δέρμα από πάνω και βγαίνει το κεφάλι πιο εύκολα). Δεν είναι επέμβαση αισθητκής φύσης αλλά για λόγους υγιεινής. Ρώτα γιατρό ουρολόγο.
καλημερα, φιμωση προκαλειτε απο την ελλειψη κολλαγονου στο δερμα, δεν εχει καμια σχεση με την καθαριοτητα..ειχα μικρος και με θεραπεια γλιτωσα την περιτομη, αν και ειμαι πολυ σχολαστικος με την καθαριοτητα πριν 3 χρονια (στα 30 μου) το ξανα επαθα χωρις καμια προγενεστερη ενδειξη,πηγα σε γιατρο και μου συστησε μια αλοιφη με κολλαγονο. Περιτομη συστησε μονο εαν επεμενε το προβλημα... δεν πετσοκοβουμε χωρις λογο...
ολοι οι προβληματικοι εδω μαζευτηκανε...
Δεν είμαι γιατρός, δεν τα ξέρω και τόσο, αλλά ρε συ θα ταλαιπωριέσαι συνέχεια. Μήπως να πήγαινες και σε κανά άλλο γιατρό?
Είχε θέμα ένας πρώην μου και μέχρι να κάνει τη γαμημένη την περιτομή, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ με κάθε είδους κρέμες. Μέχρι που την έκανε, έκανε ένα μήνα να φύγουν τα ράμματα (κάνει λιγότερο χρόνο συνήθως) και μετά ηρέμησε.