Επισκέπτης
ψωλαρας και μπινες τι γινετε παει καθολου???Έτσι πρέπει.. Σκέψου θετικά.. Καλύτερα μονόποντος παρά αδερφή και πισογλέντης......
ψωλαρας και μπινες τι γινετε παει καθολου???Έτσι πρέπει.. Σκέψου θετικά.. Καλύτερα μονόποντος παρά αδερφή και πισογλέντης......
ροκο σιφρέντι.ψωλαρας και μπινες τι γινετε παει καθολου???
ροκο σιφρέντι.
Εγω εχω φιλο με μια πουτσα οχι τεραστια μετρια αλλα χοντρη σαν μπουκαλι.ΔΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑ
Οποτε τι να το κανεις το υπερφυσικο?αλλο οι τσοντες που η αλλη βαζει μεσα χερια ποδια κεφαλια και εμενα μαζι και αλλο οι γκομενες εξω.Η δικια μου ψωλαρα εχει πονεσει πολλες πιστευω οτι απο 17-22 με το αναλογο παχος ειναι οτι πρεπει
Και ποιος σου ειπε οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι προσοντουχοι?Καλησπέρα συναγωνιστές,
Από ότι καταλαβαίνω και από το τελευταίο μήνυμά μου, υπάρχουν φορές
που είμαι πολύ ντελικάτος για τον αγοραίο έρωτα.Η ερώτησή μου αυτή τη φορά έχει να κάνει
και αυτή με μια ευαισθησία μου, ωστόσο, ήθελα αυτή την απορία να τη συζητήσω εδώ στα φόρουμ
αν και καλύτερο θα ήταν να απαντούσαν σε αυτό γυναίκες. Ως το το μέγεθος του πέους, εχουν ειπωθεί πολλά
και είναι αλήθεια ότι δεν με πολυαπασχολεί και πολύ πλέον. Δεν είμαι προσοντούχος όπως οι περισσότεροι από εδώ μέσα ;)
κανονικός θα έλεγα εγώ, ίσως λίγο λιγότερο από τον μέσο όρο αλλά σίγουρα φυσιολογικός.Σε μια από τις τελευταίες συνευρέσεις μου
η πουτάνα, ώριμης ηλικίας 40-45 ετών και προς νταρντανέ κοπιάρισμα, επανέλαβε κάποιες φορές τον χαρακτηρισμό πουτσάκι
για το ορθομένο παπαράκι μου.Της άρεσε από ότι μου είπε, όταν την ρώτησα, και γενικότερα δεν φάνηκε να έχει κάποιο πρόβλημα. Τον χαρακτηρισμό πουτσάκι για το παπαράκι μου τον έχω ακούσει άλλη μια φορά από πουτάνα. Πάλι ώριμης ηλικίας.
Εντάξει, δεν περιμένω, ούτε και θέλω η κάθε πόρνη να με με αποκαλεί πουτσαρά,μιας και δεν είμαι άλλωστε, αλλά το υποκοριστικό
πουτσάκι θα έλεγα πως με ξενερώνει. Στέκει κατά τη γνώμη σας, όπως λέμε μουνάκι για ένα μουνί, μια γυναίκα να τη βρίσκει
προσφωνόντας έναν μικρό πόυτσο η μεσαίο, πουτσάκι;
Ποια είναι η άποψή σας;
Εμενα καποιες μαυρες μου ελεγαν οτι τον εχω μικρο, αλλα μαλλον εννοουσαν στενο (σσ δεν ανοιγει το κεφαλι οταν ειμαι καβλωμενος, κι αυτο τον κανει να φαινεται λεπτοτερος ψηλα)
Γενικα ξερω πως δεν τον εχω μικρο, γιατι εχω κανει... μετρησεις!
Οποτε δεν με απασχολησε καθολου
Αλλες πουτανες, οταν τις ρωτησα, αφησαν να εννοηθει οτι τον εχω μια χαρα (προς μεγαλο κιολας).
Εξαρταται κι απο το ποσο στυση εχεις εκεινη την ωρα...
Εχεις φιμωση ?
Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διορθωθεί χειρουργικά..Ενταξι! Εισαι μικροτσουτσουνος ρε τυπε!
Το καταλαβαμε!
Δεν μπορεις να διορθωσεις αυτο το λαθος της φυσης!
Ζησε με αυτο!
Ναι- προσφατα εμαθα οτι λεγεται ετσι
κόφτην (την φίμωση). σοβαρά.
γιατί; από το πλάι βγαίνει άλλο μήκος;
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Από ότι καταλαβαίνω και από το τελευταίο μήνυμά μου, υπάρχουν φορές
που είμαι πολύ ντελικάτος για τον αγοραίο έρωτα.Η ερώτησή μου αυτή τη φορά έχει να κάνει
και αυτή με μια ευαισθησία μου, ωστόσο, ήθελα αυτή την απορία να τη συζητήσω εδώ στα φόρουμ
αν και καλύτερο θα ήταν να απαντούσαν σε αυτό γυναίκες. Ως το το μέγεθος του πέους, εχουν ειπωθεί πολλά
και είναι αλήθεια ότι δεν με πολυαπασχολεί και πολύ πλέον. Δεν είμαι προσοντούχος όπως οι περισσότεροι από εδώ μέσα ;)
κανονικός θα έλεγα εγώ, ίσως λίγο λιγότερο από τον μέσο όρο αλλά σίγουρα φυσιολογικός.Σε μια από τις τελευταίες συνευρέσεις μου
η πουτάνα, ώριμης ηλικίας 40-45 ετών και προς νταρντανέ κοπιάρισμα, επανέλαβε κάποιες φορές τον χαρακτηρισμό πουτσάκι
για το ορθομένο παπαράκι μου.Της άρεσε από ότι μου είπε, όταν την ρώτησα, και γενικότερα δεν φάνηκε να έχει κάποιο πρόβλημα. Τον χαρακτηρισμό πουτσάκι για το παπαράκι μου τον έχω ακούσει άλλη μια φορά από πουτάνα. Πάλι ώριμης ηλικίας.
Εντάξει, δεν περιμένω, ούτε και θέλω η κάθε πόρνη να με με αποκαλεί πουτσαρά,μιας και δεν είμαι άλλωστε, αλλά το υποκοριστικό
πουτσάκι θα έλεγα πως με ξενερώνει. Στέκει κατά τη γνώμη σας, όπως λέμε μουνάκι για ένα μουνί, μια γυναίκα να τη βρίσκει
προσφωνόντας έναν μικρό πόυτσο η μεσαίο, πουτσάκι;
Ποια είναι η άποψή σας;