Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Στα 17 μου χρόνια, στον τόπο που έκανα διακοπές με την οικογένειά μου, τα 'χα με μία 18χρονη. Κούκλα, περιζήτητη, αλλά εντελώς μαλακισμένη. Ο πατέρας της, ένας αρτηριοσκληρωτικός, στριφνός, κομπλεξικός μαλάκας, την παρακολουθούσε τα βράδια μη δα και του πηδηχτεί με κανέναν. Ειδικά με κάνα πιτσιρικά σαν και μένα. Αν του την πηδούσε την κόρη του μαλάκα κάνας σαραντάρης ματσωμένος ζωέμπορας, με προοπτική αποκατάστασης, δε θα 'χε πρόβλημα το ζώον. Βλεπόμασταν λοιπόν άσχετες ώρες και σε άσχετα μέρη, που δε θα πήγαινε ποτέ το μυαλό του μαλάκα πατέρα ότι θα μπορούσαμε να είχαμε καταφύγει εκεί. Έτσι, ένα πρωινό, γύρω στις 10.00 βρεθήκαμε σε μία παραλία του ακριβώς διπλανού χωριού. Λόγω της ώρας, η παραλία ήταν τίγκα στους γέρους. Γέρους να δεί το μάτι σου να τρομάξεις φίλε μου! Φυσικό ήταν να μας κοιτάζουν όλοι καλά-καλά. Τι δουλειά είχαν στην παραλία τους, δέκα το πρωί, δύο δεκαοχτάχρονα; Μέσα στη θάλασσα, ακριβώς στο σημείο που έφτανε το νερό στο λαιμό μας ενώ πατώναμε, εκείνη κόλλησε πάνω μου, τύλιξε τα πόδια της γύρω μου, εγώ, παραμέρισα το μαγιω μου (τότε ήταν της μόδας τα κολυμβητικά Sprider, Speedo, Arena κλπ.), παραμέρισα το κάτω μέρος του μπικίνι της, μπήκα μέσα της και το κάναμε έτσι, μές στη θάλασσα, με ένα σωρό γέρους γύρω. Κρατιόμασταν και οι δύο, για να μην φωνάξουμε από την ηδονή. Είχαμε κλείσει τα μάτια και βγάζαμε μόνο κοφτές ανάσες και πνιχτούς αναστεναγμούς.
Με την ίδια, το είχαμε κάνει...
- ξαπλωμένοι σε χόρτο, μεσημέρι, στην καρδιά ενός λεμονόδασους
- μέσα στην κσακαράκα του πατέρα της (μάθαινε να οδηγεί τότε η προκομένη και του το βουτούσε για να κάνει εξάσκηση) καλοκαίρι, καταμεσήμερο, με κλειστά τζάμια. Έβραζε η λαμαρίνα και είχαμε πάθει θερμοπληξία.
Με την ίδια, το είχαμε κάνει...
- ξαπλωμένοι σε χόρτο, μεσημέρι, στην καρδιά ενός λεμονόδασους
- μέσα στην κσακαράκα του πατέρα της (μάθαινε να οδηγεί τότε η προκομένη και του το βουτούσε για να κάνει εξάσκηση) καλοκαίρι, καταμεσήμερο, με κλειστά τζάμια. Έβραζε η λαμαρίνα και είχαμε πάθει θερμοπληξία.