You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό είναι το πιο «απίθανο» μέρος που έχετε κάνει ποτέ σεξ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 367
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Να σας πω μια ιστορία που μου έτυχε εμένα γύρω στο 1990 με 1991 .
Την εποχή τότε ήμουν φαντάρος και όπως καταλαβαίνετε ήταν δύσκολο το hotel λόγω money .
Μοιας και είμαι γένημα θρένημα Περιστεριώτης είχα πάει με την κοπελιά μου τότε με το car μου στο γήπεδο του Μαζαράκη (τεράστια αλάνα δίπλα από γήπεδο) με αρκετά αυτοκίνητα σχετικά αλλά διακριτικά δίπλα μου με ζευγαράκια.
Την ώρα που η σύντροφός μου έχει πέσει με τα μούτρα σε πεοθηλασμόν αντιλαμβάνομαι ένα ματάκια στο τζάμι και προσπαθούσε να πάρει μάτι και την είχε βγάλει και την έπαιζε.
Παρεμπιπτώντως τα τζάμια ήχαν θολώσει και δεν έβλεπε μέσα.
Τότε εγώ αφού τον αντιλήφτηκα σβήνω τις πλαφονιέρες να μην αναψουν με το άνοιγμα της πόρτας.
Ανάβω 2 γουρούνες και τις πετάω κάτω από το αμάξι προς το μέρος του.
Μόλις έσκασαν έσκασα από τα γέλια καθώς τρόμαξε και έτρεχε με την π@τσ@ στο χέρι.
Την εποχή τότε ήμουν φαντάρος και όπως καταλαβαίνετε ήταν δύσκολο το hotel λόγω money .
Μοιας και είμαι γένημα θρένημα Περιστεριώτης είχα πάει με την κοπελιά μου τότε με το car μου στο γήπεδο του Μαζαράκη (τεράστια αλάνα δίπλα από γήπεδο) με αρκετά αυτοκίνητα σχετικά αλλά διακριτικά δίπλα μου με ζευγαράκια.
Την ώρα που η σύντροφός μου έχει πέσει με τα μούτρα σε πεοθηλασμόν αντιλαμβάνομαι ένα ματάκια στο τζάμι και προσπαθούσε να πάρει μάτι και την είχε βγάλει και την έπαιζε.
Παρεμπιπτώντως τα τζάμια ήχαν θολώσει και δεν έβλεπε μέσα.
Τότε εγώ αφού τον αντιλήφτηκα σβήνω τις πλαφονιέρες να μην αναψουν με το άνοιγμα της πόρτας.
Ανάβω 2 γουρούνες και τις πετάω κάτω από το αμάξι προς το μέρος του.
Μόλις έσκασαν έσκασα από τα γέλια καθώς τρόμαξε και έτρεχε με την π@τσ@ στο χέρι.
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
μποτες να φορανε κ οπου να ναι....
Μέσα στη θάλασσα τό΄χει κάνει κανείς?
Υπάρχει έντονος ο ίνδυνος να κολλήσεις!
Τό΄χε πάθει ένα καλοκαίρι,ζευγάρι με τουρίστες στην Πάρο.
Η ξεφτίλα! Τους κουβάλησε η πυροσβεστική,ασθενοφόρα,αστυνομίες και ένα σωρό κόσμος γύρω-γύρω να χαζογελάει!
Και πάνω που το συζυτούσαμε με τη δικά μου, μόλις είδαμε το συμβάν εγκαταλείψαμε την ιδέα!
Υπάρχει έντονος ο ίνδυνος να κολλήσεις!
Τό΄χε πάθει ένα καλοκαίρι,ζευγάρι με τουρίστες στην Πάρο.
Η ξεφτίλα! Τους κουβάλησε η πυροσβεστική,ασθενοφόρα,αστυνομίες και ένα σωρό κόσμος γύρω-γύρω να χαζογελάει!
Και πάνω που το συζυτούσαμε με τη δικά μου, μόλις είδαμε το συμβάν εγκαταλείψαμε την ιδέα!
καλα μονο εγω εγραψα ξενη ιδιοκτησια περιστατικο κρητη σε κλαμπ η δικια μου ειχε καυλωσει αγρια και με χαμουρευε.της λεω κατσε καλη μου να παμε δωματιο αφου δεν μπορουσε να περιμενει την κανουμε και περπατωντας για το αυτοκινητο με τραβαει σε μια αυλη ενος σπιτιου κρατιεται απο ενα πυθαρι τεραστιο και της αλλαξα τα φωτα
στον ολυμπο στο ποταμι που κατεβαινει απο το βουνο ειναι γεματο βραχια και μερικα βραχια φαινονταν και μεσα απο το ποταμι. Μονιμα καυλωμενη η μικραν οποτε ψαχνουμε να βρουμε ενα μερος. Ξαφνικα μου ερχετε η ιδεα βρισκουμε ενα βραχακι σχετικα στεγνο μεσα στο ποταμι αλλα να μπορουμε να περασουμε κιολας για να φτασουμε. Αν και ειχε ψιλοενδιασμους λογο του ανοιχτου μερους τελικα συνεβη το μοιραιο.
Με άλλη κοπελλα διακοπουλες μαζι σε ερημικη παραλια ενα τεμαχιο εκτος θαλασσσα και ενα τεμαχιο εντος.
Σε γραφειο θα μου αρεσε επισης να δοκιμασω αλλα δεν μου αρεσει να μπερδευω τα επαγγελματικα μου με τα χχχ μου
Με άλλη κοπελλα διακοπουλες μαζι σε ερημικη παραλια ενα τεμαχιο εκτος θαλασσσα και ενα τεμαχιο εντος.
Σε γραφειο θα μου αρεσε επισης να δοκιμασω αλλα δεν μου αρεσει να μπερδευω τα επαγγελματικα μου με τα χχχ μου
supersafe2005
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Θετω την παραπανω ερωτηση, λογω του οτι διαβασα το παρακατω αρθρακι....
"Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2009
Sex κατέληξε στο ποτάμι
Στο ποτάμι κατέληξε να σβήσει το πάθος ενός ζευγαριού απο την Κροατία, το οποίο έπεσε μαζί με το αμάξι στο ποτάμι, επειδή λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου κατα την...
διάρκεια της παθιασμένης πράξης.
Σύμφωνα με τους "Croatian Times", οι 20χρόνοι εραστές στάθμευσαν κοντά στον ποταμό Sava στην πόλη Zupanja για να μοιραστούν μερικές τρυφερές στιγμές. Κατά την διάρκεια όμως της πράξης λύθηκε το χειρόφρενο του Kia Shuma στο οποίο επέβαιναν με αποτέλεσμα να βρεθούν στο νερό.
Τέλος καλό όμως, αφού οι τρομαγμένοι άλλα κατά τα άλλα όχι τραυματισμένοι νεαροί, απεγκλωβίστηκαν επιτυχώς απο το αμάξι.
trelokouneli"
"Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2009
Sex κατέληξε στο ποτάμι
Στο ποτάμι κατέληξε να σβήσει το πάθος ενός ζευγαριού απο την Κροατία, το οποίο έπεσε μαζί με το αμάξι στο ποτάμι, επειδή λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου κατα την...
διάρκεια της παθιασμένης πράξης.
Σύμφωνα με τους "Croatian Times", οι 20χρόνοι εραστές στάθμευσαν κοντά στον ποταμό Sava στην πόλη Zupanja για να μοιραστούν μερικές τρυφερές στιγμές. Κατά την διάρκεια όμως της πράξης λύθηκε το χειρόφρενο του Kia Shuma στο οποίο επέβαιναν με αποτέλεσμα να βρεθούν στο νερό.
Τέλος καλό όμως, αφού οι τρομαγμένοι άλλα κατά τα άλλα όχι τραυματισμένοι νεαροί, απεγκλωβίστηκαν επιτυχώς απο το αμάξι.
trelokouneli"
supersafe2005
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και για να αρχισω... σε μια πετρινη σταση σε κυκλαδιτικο νησι..περιμενοντας το λεωφορειο....
Ευτυχως ο οργασμος επηλθε 2 λεπτα πριν το λεωφορειο και δεν εγιναμεν "ρομπα..."
Ευτυχως ο οργασμος επηλθε 2 λεπτα πριν το λεωφορειο και δεν εγιναμεν "ρομπα..."
supersafe2005
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σεξ η τσιμπουκι?? το δευτερο το εχω κανει στο υπογειο της εισαγγελιας..... στο παρκακι των δικαστριων (2-3 φορες) και το καλυτερο στον ημιωροφο του κτιριου γραφειων που δουλευω!!
Και το τσιμπουκι μετραει!
Πολυ προχω .. σε βλεπω. Μου αρεσει που ησουν καλυμμενος νομικα!!!!
cleitone13
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ταράτσα πολυκατοικίας!
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
σε κρεβατι νοσοκομειου 3 μερες μετα απο χειρουργιο
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
με τον καθετηρα στο κολο οκ?Με τον καθετήρα ή χωρίς;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
γαμιοσουνα σε ολες τις πλατειες ε; ε ρε φτωχιαααααααααα....Στο παρκάκι απέναντι από το Ritorno (στέκι είχε γίνει πια) και γενικά στους δρόμους και τις πλατείες της Αθήνας και δύο ευρωπαϊκών πόλεων, όταν ήμουν νέα και πέρναγε η μπογιά μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 664
- Εμφανίσεις
- 114K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις