Αδερφέ μου μιας και είσαι μικρότερος από εμένα παίρνω το θάρρος για να σου πω το εξής: ούτε εγώ το πίστευα, ούτε κανένας. Με το που μπεις στο παν/μιο όμως, και ιατρική να μην είσαι, θα καταλάβεις πως τα μαθήματα δεν συγκρίνονται σε δυσκολία και όγκο. Δεν στο λέω για να σε αγχώσω, τώρα επικεντρώσου στις πανελλ σου προφανώς.
Τώρα έχεις να δώσεις 4 μαθήματα για τα οποία σε προετοιμάζουν εδώ και ενάμισι τουλάχιστον χρόνο από δυο τρεις καθηγητάδες που έχεις πάνω από το κεφάλι σου να στα κάνουν πουρέ. Το ξέρω, είναι αγχωτικό, όλοι οι συγγενείς κτλ έχουν προσδοκίες. Ναι, δεν αντιλέγω. Όμως του χρόνου με το καλό τέτοια εποχή θα έχεις να διαβάσεις ολομόναχος -κανείς δεν θα σε βοηθήσει- 5-6 μαθήματα με πολλαπλάσιο όγκο από τα μαθηματικά κατεύθυνσης και ό,τι άλλο δίνεις, με καθηγητές να σε εξετάζουν υποκειμενικά και με υφάκι, με αδικίες, προσωπικές συμπάθειες και κομματικές αηδίες.
Εννοείται πως ως φοιτητής και θα βγεις και θα παρτάρεις και θα γαμήσεις και πάει λέγοντας, αλλά να ξέρεις πως θα έχεις και νύχτες με άγχος, μέρες με στρες, εργαστήρια και υποχρεώσεις. Καλό βράδυ και καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου