aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.738
- Πόντοι
- 11.956
χ; χαχαχα....τίποτα άλλο χαχαχαχα.....Οκ όταν φτάσω 25 θα κάνω τον απολογισμό, μέχρι τότε ας χαρώ τη ζωή μου
χ; χαχαχα....τίποτα άλλο χαχαχαχα.....Οκ όταν φτάσω 25 θα κάνω τον απολογισμό, μέχρι τότε ας χαρώ τη ζωή μου
Δεν είναι δύσκολο απλά πρέπει να ασχολείσαι και να παρακολουθείς τις εξελίξεις, δεν χρειάζεται να είσαι καμμενος η διάνοια.Το digital δεν είναι μόδα, αλλά η νέα πραγματικότητα.
Γιατί προεξοφλείς ότι θα είναι μια ζωή νουμπάς και θα τρέχει στο stack overflow κι όχι ένας από αυτούς που θα δίνουν συμβουλές σε νουμπάδες;
Κουρέας για να γίνεις πρέπει να πιάνει το χέρι σου, δεν είναι απλά μία απόφαση. Κι από μια ηλικία και μετά θα έχεις πρόβλημα ορθοστασίας.
Developer, αν σου αρέσει και είσαι καλός, μπορείς να κάνεις ζωάρα, αν γίνεις digital nomad.
Γιατί είναι τόσο αστείο?χ; χαχαχα....τίποτα άλλο χαχαχαχα.....
Για την ηλικία σου ....στα 25 θα κάνεις απολογισμό....Γιατί είναι τόσο αστείο?
Εννοείς απολογισμό όσον αφορά ποιοι αξίζει να μείνουν και ποιοί να φύγουν από παρέες?Για την ηλικία σου ....στα 25 θα κάνεις απολογισμό....
Εεε ναι στα 25 είναι νωρίς για αυτό !!!!!Εννοείς απολογισμό όσον αφορά ποιοι αξίζει να μείνουν και ποιοί να φύγουν από παρέες?
Έχεις δίκιοΕεε ναι στα 25 είναι νωρίς για αυτό !!!!!
Έφη Κυριάκου, από τις τελευταίες "Playmate της Χρονιάς" στην Ελλάδα. Ok, στήθος πλαστικό, αλλά αυτό δεν ακυρώνει τη δροσερή παρουσία της. Επίσης, τα περισσότερα μοντέλα νομίζω που συμμετείχαν σε αυτό το διαγωνισμό είχαν φινετσάτη αισθητική και παρουσία.Ποιά είναι;
Απολογισμός στα 25 ακούγεται κάπως. Απολογισμό κάνουμε σε προχωρημένη ηλικία. Απλώς το νόημα ήταν να κάνεις τις σωστές επιλογές ζωής από τώρα, ώστε την ώρα του απολογισμού να μην είναι πια ...αργά.Οκ όταν φτάσω 25 θα κάνω τον απολογισμό, μέχρι τότε ας χαρώ τη ζωή μου
Έτσι που του το έγραψες, γίνεται μπέρδεμα. Στα 25 δεν κάνεις μεν απολογισμό ζωής, γιατί είναι πολύ νωρίς, αλλά τις επιλογές ζωής ίσως πρέπει να τις έχεις κάνει μέχρι τότε. Και μέσα σε αυτές είναι και το ποιούς φίλους θα κρατήσεις και από ποιους θα απομακρυνθείς. Καθώς και τόσα άλλα.Εεε ναι στα 25 είναι νωρίς για αυτό !!!!!
Ποσταρες σε λάθος άτομοΈτσι που του το έγραψες, γίνεται μπέρδεμα. Στα 25 δεν κάνεις μεν απολογισμό ζωής, γιατί είναι πολύ νωρίς, αλλά τις επιλογές ζωής ίσως πρέπει να τις έχεις κάνει μέχρι τότε. Και μέσα σε αυτές είναι και το ποιούς φίλους θα κρατήσεις και από ποιους θα απομακρυνθείς. Καθώς και τόσα άλλα.
Εγώ απλώς έγραψα ότι θέλω να περάσω όσο καλύτερα μπορώ αυτά τα χρόνια, χωρίς να ξεφύγω όμως και απ'τους υπόλοιπους στόχους.Έτσι που του το έγραψες, γίνεται μπέρδεμα. Στα 25 δεν κάνεις μεν απολογισμό ζωής, γιατί είναι πολύ νωρίς, αλλά τις επιλογές ζωής ίσως πρέπει να τις έχεις κάνει μέχρι τότε. Και μέσα σε αυτές είναι και το ποιούς φίλους θα κρατήσεις και από ποιους θα απομακρυνθείς. Καθώς και τόσα άλλα.
Όχι.Ποσταρες σε λάθος άτομο
Δεν έχω θέμα με τους φίλους μου πάντως, ξέρω τι άτομα είναι, ειδικά τον έναν τον έχω αχώριστο, κάνουμε μαλακίες αλλά οκ ξέρω ότι στα δύσκολα είμαστε ο ένας για τον άλλοΌχι.
Ο Jimmy έγραψε: «Εννοείς απολογισμό όσον αφορά ποιοι αξίζει να μείνουν και ποιοί να φύγουν από παρέες?»
Και του λες ότι είναι νωρίς για αυτό. Η απάντησή σου είναι ελλειπής και μπορεί να τον μπερδέψει. Εσύ εννοείς νωρίς για απολογισμό, αλλά αυτός μπορεί να νομίζει ότι είναι νωρίς για να αποφασίσει ποιοι φίλοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Είναι διαφορετικά πράγματα.
Για να αποφασίσεις ποιους φίλους θα κρατήσεις δεν είναι νωρίς τα 25, ίσως μάλιστα είναι και αργά, γιατί μπορεί να σε βάλουν σε κάποιο λούκι.
Άλλο επιλογές, άλλο απολογισμός (αποτελέσματα επιλογών).
Σε ποια ηλικία δηλαδή? Γιατί εγώ τώρα γίνομαι ρομαντικός, αρχίζω και καταλαβαίνω το κόσμο αλλά χαίρομαι γι'αυτό, γιατί σημαίνει ότι συνειδητοποιώ και αλλάζει ο τρόπος σκέψης μουΤα καλύτερα μου χρόνια , ήταν εκείνα , που ήμουν μικρός , άβγαλτος , ρομαντικός ,κτλ , και που νόμιζα ότι , όλοι ήταν σαν εμένα κτλ , που ωραιοποιούσα ανθρώπους και καταστάσεις , και ου το καθεξής . Μετά φυσικά ακολουθούσαν τα επόμενα χρόνια , οπού η προσγείωση από το συννεφάκι ήταν άκρως ανώμαλη, και εφιαλτική .
Εντάξει στα επαγγελματικά δε με πειράζει να βρω και κάτι του ποδαριού μέχρι μια ηλικίαΕίναι αμερικανιες οι απολογισμοί μέχρι τα 25 η "πρέπει να κάνω δέκα πράγματα ως τα 30 " κτλ...αν κινούμαστε με βάση την κοινή λογική και δεν μας παίρνει από κάτω η οποία αποτυχία έχουμε περιθώριο για καλές κινήσεις ακόμα και στα 40 μιλώντας π.χ.για επαγγελματικά.
Οι απολογισμοί αυτού του τύπου , όπως και τα κοινωνικά πρέπει κτλ , έχουν κυριολεκτικά καταστρέψει , και καταστρέφουν κόσμο και κοσμάκη .Πρόκειται για τον παράδεισο του κομπλεξικού , και για καρκίνο ολικής .Είναι αμερικανιες οι απολογισμοί μέχρι τα 25 η "πρέπει να κάνω δέκα πράγματα ως τα 30 " κτλ...αν κινούμαστε με βάση την κοινή λογική και δεν μας παίρνει από κάτω η οποία αποτυχία έχουμε περιθώριο για καλές κινήσεις ακόμα και στα 40 μιλώντας π.χ.για επαγγελματικά.
Έτσι..γιατί αν κάποιος δεν έχει καλή δουλειά στα 30 είναι για κρεμάλα σύμφωνα με τους Αμερικανούς...και μετά τρέχουν στους ψυχολόγους.Να μας λείπει.Οι απολογισμοί αυτού του τύπου , όπως και τα κοινωνικά πρέπει κτλ , έχουν κυριολεκτικά καταστρέψει , και καταστρέφουν κόσμο και κοσμάκη .Πρόκειται για τον παράδεισο του κομπλεξικού , και για καρκίνο ολικής .
Το ξέρω. Έχω μάθει html, css, php και javascript (μέχρι στιγμής) από.... χόμπι.Δεν είναι δύσκολο απλά πρέπει να ασχολείσαι και να παρακολουθείς τις εξελίξεις, δεν χρειάζεται να είσαι καμμενος η διάνοια.
Το "καλή δουλειά" είναι Ελληνική πατέντα. Έρχεται από τη δεκαετία του 60 και εννούσαν το κωλο-δημόσιο.Έτσι..γιατί αν κάποιος δεν έχει καλή δουλειά στα 30 είναι για κρεμάλα σύμφωνα με τους Αμερικανούς...και μετά τρέχουν στους ψυχολόγους.Να μας λείπει.