Διαγραμμένο μέλος 211195
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Η αλήθεια είναι πως οι γιατροί κάνουμε παρέα συνήθως σχεδόν μόνο με γιατρούς, ακόμα και από την σχολή. Όχι τόσο από ψώνιο ή από σεχτοποίηση όσο από πιο πρακτικά ζητήματα. Με άτομα άλλων σχολών ή με παλιούς φίλους από σχολείο κτλ από ένα σημείο και μετά δεν μπορείς να συννενοηθείς τόσο, γιατί δεν μπορούν να κατανοήσουν ούτε το άγχος ούτε την καθημερινότητά σου. Είναι μια σχολή -κακά τα ψέματα- που σε ρουφάει ολόκληρο, ψυχή τε και σώματι. Δεν υπάρχει μέρα που να μπορείς να ξεχάσεις την ιδιότητά σου, γίνεται δεύτερο πετσί. Λίγα επαγγέλματα το έχουν αυτό (ιερέας πχ). Αυτό επεκτείνεται προφανώς και στις ερωτικές επαφές. Οπότε, για να απαντήσω στην ερώτησή σου, η αλήθεια είναι πως ναι γενικά χωρίς να το έχω επιδιώξει από τότε που μπήκα έχω κάνει κάτι σχεδόν μόνο με συμφοιτήτριες (εκτός από εξαιρέσεις τύπου τίντερ ή διακοπές).Σημαδεύεις κυρίως συμφοιτήτριες σου;
Οι συμφοιτήτριες σου ασχολούνται με άλλους πέρα των συμφοιτητών σου;Διότι νομίζω ότι κοιτάζουν και το κοινωνικό κομμάτι από πολυ νωρίς...
Τώρα όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης τι να σου πω... Όλα τα έχω δει.. Και κλασικά γιατροζεύγαρα, και γιατρίνα με άντρα νοσηλευτή, και -πολύ συχνότερα- το αντίστροφο, αλλά και με τύπους μακριά από το αντικείμενο.