Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
oχι 17 γιατι δινεις πανελληνιες, χαλια ηλικια πιστεψε με, μετα αρχιζουν τα ωραιαΓια αυτό λενε τα πιο καλά χρονια είναι όταν είσαι 17 αλλά να έχεις τα μυαλά που έχεις στα 30..
oχι 17 γιατι δινεις πανελληνιες, χαλια ηλικια πιστεψε με, μετα αρχιζουν τα ωραιαΓια αυτό λενε τα πιο καλά χρονια είναι όταν είσαι 17 αλλά να έχεις τα μυαλά που έχεις στα 30..
Ναι κι εγώ πιστεύω 18-30 περίπου είναι τα καλύτεραΝομίζω τα πιο καλά χρονια είναι όταν αρχίζουν τα δεκαρια δηλαδή δεκατρία και πάνω και τελειώνουν πριν μπει το 3 στο πρώτο νούμερο δηλαδή στα 29..
Ισχύει...να φύγει και ο Στρατός από την μέση και όλα μπροστά είναι μετά.oχι 17 γιατι δινεις πανελληνιες, χαλια ηλικια πιστεψε με, μετα αρχιζουν τα ωραια
Ναι κι εγώ πιστεύω 18-30 περίπου είναι τα καλύτερα
καλα τα λες και 35 μια χαρα ειναι δεν αντιλεγω, απλα στα 25 κανεις πιο πολλς τρελες και αυτο απ'τη μια εχει την φαση του, το θεμα ειναι να εχω βρει μεχρι τοτε μια καλη δουλεια, να τα πηγαινει καλυτερα η χωρα μεχρι τοτεΚαλύτερη ηλικία για μένα είναι κάπου στην κορυφοση του μεταβολισμου. Περίπου 33-35 αν δεν κάνω λάθος.
Εκεί οργανικά έχεις και εμπειρία και νιάτα.
ΣΥΝ τοις άλλοις λογικά είσαι και ανεξάρτητος οικονομικά, έχοντας επαφές με μεγαλύτερες και μικρότερες, άρα πληθώρα επιλογών.
που να τα βρω τα λεφτα για εξωτερικο, μεχρι Θεσσαλονικη και πολυ της ειναιΤώρα εχει 18χρονα-20χρονα που πάνε διακοπές και ταξίδια στο εξωτερικό με γκόμενα
Στα χρόνια μας τα'κανε κανένας αυτά;
Λεφτά υπάρχουν...τα έλεγε ο Τζέφρυ και δεν τον πίστευε κανείς.Τώρα εχει 18χρονα-20χρονα που πάνε διακοπές και ταξίδια στο εξωτερικό με γκόμενα
που να τα βρω τα λεφτα για εξωτερικο, μεχρι Θεσσαλονικη και πολυ της ειναι
οπου πηγαινες ταξιδια εκανες one night stands ρε τρελε? ωραιος! αυτο ειναι ζωη, να βγαζεις γουστα!Αν και σχεσάκιας και με 3 γυναικες συνολικα για περιπου μια δεκαετία, τα καλυτερα μου χρονια τα εζησα τα διαστηματα που ημουν μονος... Δν το καταλαβαινα τότε αλλα... τότε ηταν τα καλυτερα χρόνια (διαστηματα). Πηγα ταξιδια με κολλητους, εκανα one night stands, μπουρδελοτσαρκες, και ο,τι αλλο μου αρεσε και δεν με δέσμευε. Οπότε θεωρω οτι η ηλικια δεν σε δεσμευει σε πολλα αν ξερεις να ζεις τη στιγμη και να κανεις αυτο που σε γεμιζει. Το τι σε γεμιζει ειναι υποκειμενικο καθως εμενα με γεμιζει μια μπουρδελότσαρκα, εσενα μια βολτα με το μικρο στην παιδικη χαρά. Σιγουρα στα 20+ ειχα πολλες περισσοτερες επιτυχιες απ οτι θα εχω στα 50+ αλλα θεωρω όπως προείπα οτι η ηλικια δεν εχει τόσο τεράστιο ρόλο αν μπορεις να τη ζεις οπως θες, όποτε θες!
ζουν και οι δυο ευτυχωςΠληρώνουν οι γιαγιάδες
Υπαρχουν. Απλως τα εχουν αλλοι.Λεφτά υπάρχουν...τα έλεγε ο Τζέφρυ και δεν τον πίστευε κανείς.
Ειναι υποκειμενικο το θεμα.
Θεωρητικα, οταν εισαι νεοτερος.
Ο αντρας ομως, συνηθως οταν ειναι νεοτερος, δεν εχει ακομη προλαβει να 'φτιαχτει'.
Οικονομικα, επαγγελματικα, να βαλει τη ζωη του σε μια σειρα.
Αρα;
Εγω πιστευω οτι τα forties για εναν αντρα που εχει δρομολογησει σωστα τα βασικα πραγματα στη ζωη του,
ειναι η καλυτερη δεκαετια.
Πχ μια νορμαλ δουλεια που να μη σε ξεθεωνει, να εχεις καποιο ελευθερο χρονο, εναν νορμαλ μισθο,
ενα αμαξι, ει δυνατον ενα σπιτι χωρις ενοικιο,
να ξερεις να φερεσαι σε γυναικες και οχι μονο,
να αντιμετωπιζεις ωριμα τις καταστασεις,
να εχεις φτιαξει τη ζωη σου ετσι που να εχεις καποιες προοπτικες,
να εχεις καλη υγεια και γενικως καλη εμφανιση,
ε ναι, τοτε ειναι ισως τα καλυτερα χρονια.
Κατ'εμε, δεν ειναι μονοδιαστατο, πχ μονο λεφτα, μονο γυναικες κλπ.
Συνολικα πως στεκεσαι μες τη ζωη.
μετα τα 17?15-16-17 δουλεύαμε τα καλοκαίρια κρυφά από τους γονείς και τα καίγαμε κάθε Παρασκευή στα μπουρδελα αλητείες στις γειτονιές βάφαμε τοίχους πηγαίναμε γήπεδο αλλάζοντας 10 λεωφορεία μια αγνή ρομαντική εφηβεία
Εσύ είσαι παρθένος αυνάνας από ατυχία ; Επειδή δεν είχες πατέρα εφοπλιστή, να είσαι βλάκας και να σε παρακαλάνε μουνάρες να τις γαμάς ; Γιαυτό κλαίγεσαι ; Ο Σην που έχεις άβαταρ, γαμούσε και στη σειρά two and half men και στη ζωή του.Άντρας στα forties που τα έχει δρομολογήσει όλα αυτά,συνήθως είναι ήδη παντρεμένος με 1-2 παιδιά και με την ίδια γυναίκα 10+ χρόνια.Οπότε κατ'επιλογήν του έχει γίνει παντοφλάκιας απο καιρό.
Το 1990 ήξερα 18χρονους που πήγαιναν ταξίδι στις ΗΠΑ με γκόμενα. Βέβαια και τότε , οι παρθένοι μαλάκες που έκλαιγαν που δεν γεννήθηκαν πρίγκηπες ή γιοί μεγιστάνων , ήταν πολύ περισσότεροι.Τώρα εχει 18χρονα-20χρονα που πάνε διακοπές και ταξίδια στο εξωτερικό με γκόμενα
Άμα πας ταξίδι ΗΠΑ μένεις και μόνιμα μετά, σε τραβάει αυτή η αχανής χώραΤο 1990 ήξερα 18χρονους που πήγαιναν ταξίδι στις ΗΠΑ με γκόμενα. Βέβαια και τότε , οι παρθένοι μαλάκες που έκλαιγαν που δεν γεννήθηκαν πρίγκηπες ή γιοί μεγιστάνων , ήταν πολύ περισσότεροι.