Υποθέτω πως ήταν σαφές από το κείμενό μου πως απευθυνόμουν σε όσους ψωνίζουν από το τρίγωνο. Σίγουρα κάποιοι δεν παίρνουν τις εν λόγω, για τους λόγους που ανέφερες. Κάποιοι πάνε μόνο με στανταράκια, άλλοι μόνο σε μασάζ, αλλονών η τσέπη αντέχει τις συνοδούς. Δεν είναι δυνατόν όμως σε νήμα που έχει πάνω από 21.000 μηνύματα να μην υπάρχουν τουλάχιστον 100 άνθρωποι οι οποίοι να ψωνίζουν από το τρίγωνο. Αν δεν υπήρχαν, οι εν λόγω σεξεργάτριες θα είχανε λακίσει, αφού δεν θα είχαν δουλειά. Για να κάθονται, πάει να πει ότι υπάρχει πελατεία, κάποιοι από αυτούς θα είναι μέλη εδώ. Και δεν βλέπω και να γράφουν για άλλες πιάτσες. Όλοι στη μούγκα είναι, αρκούνται να διαβάζουν τι λέμε κανα δυό και μόνο. Όσο για τις άρρωστες, εδώ οι γκόμενες της διπλανής πόρτας είναι γεμάτες ΣΜΝ, οι σεξεργάτριες δεν θα έχουν; Ναι, καλό είναι να κάνουμε όλοι εμβόλιο για ηπατίτιδα, κολλάει και από μη αποστειρωμένα σκεύη σε εστιατόριο.
Εντάξει το ότι όσοι πηδάνε πουτάνες από το τρίγωνο δεν σημαίνει ότι έχουν λογαριασμό και εδώ... δεν είναι και σίγουρο!
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, για μένα είναι άλλο το θέμα υγείας και άλλο το θέμα τσέπης. Δηλαδή αν σου έλεγαν να πηδήξεις την Μπελούτσι με 10 ευρώ αλλά να ξέρεις πως έχει ΣΜΝ, εσύ θα το έκανες? Εγώ όχι! Ούτε για την Μπελούτσι, ούτε για την Μις Υφήλιος! Κι αυτό γιατί θέλω να είμαι υγιής και να γαμάω για όσα χρόνια τέλος πάντων θα μπορώ να γαμάω! ΑΝ αρρωστήσω (ή ακόμα χειρότερα αν ψοφήσω), τότε γαμήσι γιοκ!!!
Τέλος πάντων, ο καθένας τα ζυγίζει και πράττει ανάλογα, δεν σε κατακρίνω. Δικαίωμα του καθενός να παίρνει τα ρίσκα του. Εγώ δεν ρισκάρω τέτοιες καταστάσεις και γι' αυτό δεν φορτώνω ποτέ πουτάνες του δρόμου.
Τώρα για τις κριτικές.... τι να σου πω. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τις κριτικές μπουρδέλων ή στούντιο ή CG. Δεν γράφουν πάντα όλοι τα πάντα!