Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Σήμερα κατέβηκα τρίγωνο μετά τις 22.30, γινόταν του μουνιού το πανηγύρι, σπάνιο για Δευτέρα. Ίσως και δέκα τεμάχια, η Σάντυ, η Δέσποινα, η Ρωσίδα που συνήθως βρωμάει Βότκα, η Βουλγάρα με το στενό κώλο και τα μεγάλα βυζιά και όλα τα ανορεξικά πρεζόνια στη σειρά. Είδα όμως τη Σοφία και δεν διακινδύνευσα με τα πρεζόνια που δεν έχω ξαναπάρει. Να είναι καλά η Γυναίκα, γλείψιμο τέλειο και παντού, παράσταση του στυλ σκίσε μου την κωλάρα, εντάξει το ξέρουμε ότι προσποιείται, αλλά ιδρώνει τη φανέλα, κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσει τον πελάτη. Τα άξιζε τα 15€ που παίρνει

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
389
Πόντοι
20
Σήμερα κατέβηκα τρίγωνο μετά τις 22.30, γινόταν του μουνιού το πανηγύρι, σπάνιο για Δευτέρα. Ίσως και δέκα τεμάχια, η Σάντυ, η Δέσποινα, η Ρωσίδα που συνήθως βρωμάει Βότκα, η Βουλγάρα με το στενό κώλο και τα μεγάλα βυζιά και όλα τα ανορεξικά πρεζόνια στη σειρά. Είδα όμως τη Σοφία και δεν διακινδύνευσα με τα πρεζόνια που δεν έχω ξαναπάρει. Να είναι καλά η Γυναίκα, γλείψιμο τέλειο και παντού, παράσταση του στυλ σκίσε μου την κωλάρα, εντάξει το ξέρουμε ότι προσποιείται, αλλά ιδρώνει τη φανέλα, κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσει τον πελάτη. Τα άξιζε τα 15€ που παίρνει

Μάχιμος!

Το Χριστινάκι - Αλβανάκι επανεμφανίστηκε, ξέρεις?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656

Μάχιμος!

Το Χριστινάκι - Αλβανάκι επανεμφανίστηκε, ξέρεις?

δεν τη γνωρίζω την κοπέλλα

swagboy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
92
Πόντοι
0
Ξερεις κανεις που θα βρω αύριο πιατσα κατα τις 9-10 το πρωί. Για βράδυ ξερω αμα ξέρετε κανεναν τηλ στείλτε σε προσωπικό μήνυμα

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
παιδια ανεβαστε καμια φωτο απο τα πιατσοβια πρεζακια για εμας που ειμαστε μακρια και δν μπορουμε να τα ψωνισουμε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Θέλω να υποβάλλω μια ερώτηση, σε όσα μέλη γράφουν στο νήμα. Χτες το βράδυ, στις 22.00, πέρασα από το τρίγωνο έχοντας φορτώσει ένα στανταράκι μου. Υπήρχαν καμιά δεκαριά σεξεργάτριες, έξω από τα γνωστά Ξενοδοχεία ή που πιάτσαραν πάνω - κάτω. Κανένας, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, από τα μέλη που γράφουν εδώ δεν τις πηδάει; Γιατί δεν γράφει κάποιος οτιδήποτε για κάποια κοπέλα; Γιατί δεν δίνετε κάποια πληροφορία; Οποιαδήποτε απάντηση ευπρόσδεκτη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Θέλω να υποβάλλω μια ερώτηση, σε όσα μέλη γράφουν στο νήμα. Χτες το βράδυ, στις 22.00, πέρασα από το τρίγωνο έχοντας φορτώσει ένα στανταράκι μου. Υπήρχαν καμιά δεκαριά σεξεργάτριες, έξω από τα γνωστά Ξενοδοχεία ή που πιάτσαραν πάνω - κάτω. Κανένας, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, από τα μέλη που γράφουν εδώ δεν τις πηδάει; Γιατί δεν γράφει κάποιος οτιδήποτε για κάποια κοπέλα; Γιατί δεν δίνετε κάποια πληροφορία; Οποιαδήποτε απάντηση ευπρόσδεκτη
Nα σου απαντήσω εγώ... σε προσωπικό επίπεδο πάντα, μιλάω για τον εαυτό μου!

Έχω περάσει πολλές φορές από το εν λόγω τρίγωνο και ρε φίλε... δεν μπορώ να πάω με καμιά από δαύτες!!! Μου "βρωμάνε" aids, σύφιλη, βλενόροια, υπατίτιδα κι ότι άλλο αφροδισιακό υπάρχει! Εσένα σε κόβω για ΠΟΛΥ ρισκαδόρο παίκτη ρε μεγάλε! Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνω αυτά που κάνεις εσύ με αυτές! Εγώ θα σου πρότεινα να προσέχεις περισσότερο... για να συνεχίσεις να γαμάς περισσότερο!!! Από εκει και πέρα... ο θεός κι η ψυχή σου!

VaggelisAth

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
Παιδια καλησπέρα πηρα μια απο το κέντρο και παρατήρησα οτι εχει στον κολπο της ασπρα μπιμπικακια.... Πραγμα που ισως σημαίνει πως πιθανώς να ειχε κονδυλωματα. Εβαλα καποτα απο την αρχη. Υπάρχει περίπτωση αν ειχε κατι που πιθανό είναι να ειχε να το έχω κολησει; Απαντήσεις σε μηνύματα παρακαλώ.

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.899
Πόντοι
2.471
Εννοειται φιλε μου μπορεις να κολλησεις .
το προφυλακτικο προστατευει ενα κομματι μονο, η βαση του πεους και η γυρω περιοχη ειναι παντα εκτεθιμενη,
και δερματολογικα που μεταδιδονται και με την τριβη πχ κονδυλωματα, μολυσματικη τερμυνθος κλπ κλπ ειναι πολυ ευκολο να τα τσιμπησεις.
Ασε ν απερασει λιγος καιρος και επισκεψου εναν δερματολογο -αφροδισιολογο γιατι αν εχει τσιμπησει κατι δεν θα φανει τοσο αμεσα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Nα σου απαντήσω εγώ... σε προσωπικό επίπεδο πάντα, μιλάω για τον εαυτό μου!

Έχω περάσει πολλές φορές από το εν λόγω τρίγωνο και ρε φίλε... δεν μπορώ να πάω με καμιά από δαύτες!!! Μου "βρωμάνε" aids, σύφιλη, βλενόροια, υπατίτιδα κι ότι άλλο αφροδισιακό υπάρχει! Εσένα σε κόβω για ΠΟΛΥ ρισκαδόρο παίκτη ρε μεγάλε! Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνω αυτά που κάνεις εσύ με αυτές! Εγώ θα σου πρότεινα να προσέχεις περισσότερο... για να συνεχίσεις να γαμάς περισσότερο!!! Από εκει και πέρα... ο θεός κι η ψυχή σου!

Υποθέτω πως ήταν σαφές από το κείμενό μου πως απευθυνόμουν σε όσους ψωνίζουν από το τρίγωνο. Σίγουρα κάποιοι δεν παίρνουν τις εν λόγω, για τους λόγους που ανέφερες. Κάποιοι πάνε μόνο με στανταράκια, άλλοι μόνο σε μασάζ, αλλονών η τσέπη αντέχει τις συνοδούς. Δεν είναι δυνατόν όμως σε νήμα που έχει πάνω από 21.000 μηνύματα να μην υπάρχουν τουλάχιστον 100 άνθρωποι οι οποίοι να ψωνίζουν από το τρίγωνο. Αν δεν υπήρχαν, οι εν λόγω σεξεργάτριες θα είχανε λακίσει, αφού δεν θα είχαν δουλειά. Για να κάθονται, πάει να πει ότι υπάρχει πελατεία, κάποιοι από αυτούς θα είναι μέλη εδώ. Και δεν βλέπω και να γράφουν για άλλες πιάτσες. Όλοι στη μούγκα είναι, αρκούνται να διαβάζουν τι λέμε κανα δυό και μόνο. Όσο για τις άρρωστες, εδώ οι γκόμενες της διπλανής πόρτας είναι γεμάτες ΣΜΝ, οι σεξεργάτριες δεν θα έχουν; Ναι, καλό είναι να κάνουμε όλοι εμβόλιο για ηπατίτιδα, κολλάει και από μη αποστειρωμένα σκεύη σε εστιατόριο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Υποθέτω πως ήταν σαφές από το κείμενό μου πως απευθυνόμουν σε όσους ψωνίζουν από το τρίγωνο. Σίγουρα κάποιοι δεν παίρνουν τις εν λόγω, για τους λόγους που ανέφερες. Κάποιοι πάνε μόνο με στανταράκια, άλλοι μόνο σε μασάζ, αλλονών η τσέπη αντέχει τις συνοδούς. Δεν είναι δυνατόν όμως σε νήμα που έχει πάνω από 21.000 μηνύματα να μην υπάρχουν τουλάχιστον 100 άνθρωποι οι οποίοι να ψωνίζουν από το τρίγωνο. Αν δεν υπήρχαν, οι εν λόγω σεξεργάτριες θα είχανε λακίσει, αφού δεν θα είχαν δουλειά. Για να κάθονται, πάει να πει ότι υπάρχει πελατεία, κάποιοι από αυτούς θα είναι μέλη εδώ. Και δεν βλέπω και να γράφουν για άλλες πιάτσες. Όλοι στη μούγκα είναι, αρκούνται να διαβάζουν τι λέμε κανα δυό και μόνο. Όσο για τις άρρωστες, εδώ οι γκόμενες της διπλανής πόρτας είναι γεμάτες ΣΜΝ, οι σεξεργάτριες δεν θα έχουν; Ναι, καλό είναι να κάνουμε όλοι εμβόλιο για ηπατίτιδα, κολλάει και από μη αποστειρωμένα σκεύη σε εστιατόριο.
Εντάξει το ότι όσοι πηδάνε πουτάνες από το τρίγωνο δεν σημαίνει ότι έχουν λογαριασμό και εδώ... δεν είναι και σίγουρο!

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, για μένα είναι άλλο το θέμα υγείας και άλλο το θέμα τσέπης. Δηλαδή αν σου έλεγαν να πηδήξεις την Μπελούτσι με 10 ευρώ αλλά να ξέρεις πως έχει ΣΜΝ, εσύ θα το έκανες? Εγώ όχι! Ούτε για την Μπελούτσι, ούτε για την Μις Υφήλιος! Κι αυτό γιατί θέλω να είμαι υγιής και να γαμάω για όσα χρόνια τέλος πάντων θα μπορώ να γαμάω! ΑΝ αρρωστήσω (ή ακόμα χειρότερα αν ψοφήσω), τότε γαμήσι γιοκ!!!

Τέλος πάντων, ο καθένας τα ζυγίζει και πράττει ανάλογα, δεν σε κατακρίνω. Δικαίωμα του καθενός να παίρνει τα ρίσκα του. Εγώ δεν ρισκάρω τέτοιες καταστάσεις και γι' αυτό δεν φορτώνω ποτέ πουτάνες του δρόμου.

Τώρα για τις κριτικές.... τι να σου πω. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τις κριτικές μπουρδέλων ή στούντιο ή CG. Δεν γράφουν πάντα όλοι τα πάντα!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εντάξει το ότι όσοι πηδάνε πουτάνες από το τρίγωνο δεν σημαίνει ότι έχουν λογαριασμό και εδώ... δεν είναι και σίγουρο!

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, για μένα είναι άλλο το θέμα υγείας και άλλο το θέμα τσέπης. Δηλαδή αν σου έλεγαν να πηδήξεις την Μπελούτσι με 10 ευρώ αλλά να ξέρεις πως έχει ΣΜΝ, εσύ θα το έκανες? Εγώ όχι! Ούτε για την Μπελούτσι, ούτε για την Μις Υφήλιος! Κι αυτό γιατί θέλω να είμαι υγιής και να γαμάω για όσα χρόνια τέλος πάντων θα μπορώ να γαμάω! ΑΝ αρρωστήσω (ή ακόμα χειρότερα αν ψοφήσω), τότε γαμήσι γιοκ!!!

Τέλος πάντων, ο καθένας τα ζυγίζει και πράττει ανάλογα, δεν σε κατακρίνω. Δικαίωμα του καθενός να παίρνει τα ρίσκα του. Εγώ δεν ρισκάρω τέτοιες καταστάσεις και γι' αυτό δεν φορτώνω ποτέ πουτάνες του δρόμου.

Τώρα για τις κριτικές.... τι να σου πω. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για τις κριτικές μπουρδέλων ή στούντιο ή CG. Δεν γράφουν πάντα όλοι τα πάντα!
χαχααχχα τι κοτισια χεστρωνα εισαι ρε θειτσο?απορω πως πηδας ιεροδουλες.
Θειτσο εγω θα πηδαγα τη μπελουτσι με σμν αλλα με καποτα,εγω χωρις καποτα δεν πηδαω ουτε τις γκομενες που ειχα.
Νομιζεις οτι οι γκομενες η οι ιεροδουλες δεν εχουν σμν?εχουν αλλα αν χρησιμοποιεις καποτα δεν φοβασε.
Μην κατηγοροποιεις τις γκομενες και τις ιεροδουλες γιατι θα φας το κεφαλι σου.
Ολες θα τις αντιμετωπιζεις ως υποψηφιες με σμν το λεω γιατι εισαι τετοιο δεξιο φιντανι και φοβαμαι μην σε χασουμε απο ειδος και δεν θα εχουμε δεξιο στο σαιτ να αποστομωνουμε μετα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Εκτός από το μέλος anatolgami ο οποίος είχε πάρει την Άννα στις 15.9, την πήρε κάποιος άλλος; ή ήρθε, έκανε αρπαχτή κι εξαφανίστηκε πάλι;

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
389
Πόντοι
20
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Εκτός από το μέλος anatolgami ο οποίος είχε πάρει την Άννα στις 15.9, την πήρε κάποιος άλλος; ή ήρθε, έκανε αρπαχτή κι εξαφανίστηκε πάλι;

Αρπαχτή φίλε, εγώ την έψαξα τότε, αλλά δεν τη βρήκα καθόλου..

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.796
Πόντοι
7.195

τύπε, δεν έχεις προσέξει ότι στις κριτικές 9/10 είναι για call girls και μασαζατζήδικα ;
Όσο κατεβαίνουν οι κατηγορίες τόσο λιγότερες οι αναφορές.
Όσο πιό περιθωριακά τόσο πιό κλειστά και απομονωμένα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656

τύπε, δεν έχεις προσέξει ότι στις κριτικές 9/10 είναι για call girls και μασαζατζήδικα ;

Όπως βλέπεις το εν λόγω νήμα έχει πάνω από 21.000 μηνύματα. Κάποιοι τα έγραψαν και πολλοί τα διαβάζουν

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
389
Πόντοι
20
Δραματική η κατάσταση στο νήμα, όπως και στις πιάτσες..

Το πρωί προς μεσημέρι που περνάω εγώ συνήθως η κατάσταση είναι σταθερά κακή.

Τελειωμένες πρεζούδες, Μπαγκλαντεσιανές και γυφτοβούλγαρα που δεν πλησιάζονται σε Σωκράτους & Σατωβριάνδου, οι γνωστές γριές σε πλατεία Λαυρίου και Γ' Σεπτεμβρίου, η αλβανιδοκωλάρα μπροστά τους είναι για πρακτορείο μοντέλων :confused:

Ένα ενδιαφέρον γυφτορουμανάκι με ξανθό μαλλί περίπου 20 χρονών έπαιζε στο περίπτερο του τρίγωνου, το οποίο δεν το πρόλαβα και δυστυχώς χάθηκε τις τελευταίες μέρες.

Αυτά από μένα

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.560
Πόντοι
456

χαχααχχα τι κοτισια χεστρωνα εισαι ρε θειτσο?απορω πως πηδας ιεροδουλες.
Θειτσο εγω θα πηδαγα τη μπελουτσι με σμν αλλα με καποτα,εγω χωρις καποτα δεν πηδαω ουτε τις γκομενες που ειχα.
Νομιζεις οτι οι γκομενες η οι ιεροδουλες δεν εχουν σμν?εχουν αλλα αν χρησιμοποιεις καποτα δεν φοβασε.
Μην κατηγοροποιεις τις γκομενες και τις ιεροδουλες γιατι θα φας το κεφαλι σου.
Ολες θα τις αντιμετωπιζεις ως υποψηφιες με σμν το λεω γιατι εισαι τετοιο δεξιο φιντανι και φοβαμαι μην σε χασουμε απο ειδος και δεν θα εχουμε δεξιο στο σαιτ να αποστομωνουμε μετα.
Ειχες δεν ειχες το εριξες παλι στο κομματικο, αμαν πια τιποτα αλλο δεν εχεις να πεις ??

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216

Τις κριτικές των call girls τις γράφουν τα πρακτορεία.
Ποιός νοήμων άνθρωπος θα κάτσει να γράψει κριτική αφού γάμησε πουτάνα και μάλιστα του δρόμου;
Κανείς.
Μόνο οι νταβατζήδες γράφουν και τίποτα καμένοι εντελώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom