Δευτερα μεσημερακι εχω μια δουλειτσα προς κεντρο οποτε λεω να κανω μια περαντζαδα να δω τι παιζει στα γνωστα σημεια..Τελευταια φορα ειχα πετυχει τη γνωστη Αντζελα και αλλη μια ξανθια κοντη εξω απο το γαλαξια που ομως δεν ελεγε και πολλα,τουλαχιστον στα δικα μου γουστα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
το κροσακι λες τύπε μου ;
Mαλλον δεν λεμε την ιδια.εχει λιγο σπασμενο προσωπο αλλα δεν ειναι κροσακι.
Γκαλινα Βουλγαρα 20+10 το χοτελ.
κανενας απο τους παλιους τη γνωριζει?
Διαγραμμένο μέλος 15257
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.817
- Πόντοι
- 456
Αυτή λες?Mαλλον δεν λεμε την ιδια.εχει λιγο σπασμενο προσωπο αλλα δεν ειναι κροσακι.
enormous
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 116
- Πόντοι
- 1
σωστά τα λες... δεν είναι κροσάκι. πρεζάκι είναι. αν τώρα εσένα σου αρέσει η συγκεκριμένη κατηγορία, ψάξε στις σχετικές πιάτσες και μακάρι να την βρεις. κάποτε ήταν αξιογάμητη. εδώ και κάποια χρόνια έχει στεγνώσει από την πρέζα και την "καλοπέραση".Mαλλον δεν λεμε την ιδια.εχει λιγο σπασμενο προσωπο αλλα δεν ειναι κροσακι.
saintemplar
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2017
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Αν είναι η Γκαλίνα η Ουκρανή ναι,που πάει τα μπουμπλε αμασιτα κάτω,εξαιρετικό στυλιαρι ,κόκαλο κάργα,παλια ίσως και να βλεποταν,τώρα είναι Τζόκερ με 50 Τζακ Ποτ
Ικτίνος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 109
- Like
- 8.238
- Πόντοι
- 24.806
Πέρασμα χθες από Ομόνοια γύρω στις 12. Στη γνωστή διαδρομή είδα 1 τραβελι, 2 γυφτορουμανακια μπάζα και 2 πρεζακια. Το απόλυτο τίποτα. Πέρασα και από ΚΤΕΛ βρήκα στη στάση μια ξανθια συμπαθητική μιλφ με 30€ αλλά δεν πήρα γιατί φαινόταν πολύ ψυχρή και με υφακι.
Eκανα κι εγω τη βολτα μου προχτες απο Λαυριου.Μεσημερακι γυρω στη 1,τιποτα το ιδιαιτερο γενικως.Η γνωστη γυφτισα που σουλατσαρει στη σταση των λεωφορειων και μια ξανθια μιλφο-γκιλφ με ροζ ανταυγειες.Λιγο πιο κατω στο λιτο μπανισα ενα μελαχρινο μεσα στην υποδοχη με τζιν φουστα και μποτες αλλα δε μπορεσα να διακρινω καλα προσωπο..Ευελπιστουσα να συναντησω Μαρια ρουμανα με την οποια ειχα περασει καλα τελευταια φορα αλλα δυστυχως δεν
Ικτίνος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 109
- Like
- 8.238
- Πόντοι
- 24.806
Προς μεγάλη μου χαρά βλέπω ότι ο δρόμος αρχίζει και πεθαίνει σιγά σιγά και ειδικά στο κέντρο που μαζεύονταν σάπιες. Ο κόσμος πλέον στρέφεται σε οργανωμένα πράγματα και προσέχει που δίνει τα χρήματα του. Το σάιτ έχει κάνει τεράστια δουλειά και έχει γλιτώσει πολλούς.
Παραλιακή που έχει μερικές να ξέρετε ότι δουλειά έχουν μόνο τα τούμπανα όπως η Αμάντα..
Παραλιακή που έχει μερικές να ξέρετε ότι δουλειά έχουν μόνο τα τούμπανα όπως η Αμάντα..
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.782
- Πόντοι
- 3.656
Προς μεγάλη μου χαρά βλέπω ότι ο δρόμος αρχίζει και πεθαίνει σιγά σιγά και ειδικά στο κέντρο που μαζεύονταν σάπιες. Ο κόσμος πλέον στρέφεται σε οργανωμένα πράγματα και προσέχει που δίνει τα χρήματα του. Το σάιτ έχει κάνει τεράστια δουλειά και έχει γλιτώσει πολλούς.
Και γιατί χαίρεσαι; Εμείς θέλουμε να κατεβαίνουμε στο κέντρο. Εσύ, αν δεν θέλεις μην κατεβαίνεις. Εκτός αν είσαι προμότορας κι ενδιαφέρεσαι για τα κέρδη σου
Ικτίνος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 109
- Like
- 8.238
- Πόντοι
- 24.806
Και γιατί χαίρεσαι; Εμείς θέλουμε να κατεβαίνουμε στο κέντρο. Εσύ, αν δεν θέλεις μην κατεβαίνεις. Εκτός αν είσαι προμότορας κι ενδιαφέρεσαι για τα κέρδη σου
Χαχαχαχα το λέω γιατί πλέον υπάρχουν πολλά γραφεία και στούντιο και γαμας καλύτερα από ότι στο δρόμο.
JamesDaniel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.023
- Πόντοι
- 2.471
8μμ βγαίνει μία στην Βερανζέρου που βάζει πλυντήριο. Σήμερα δέχεται μόνο άσπρα. Στην παραλιακή πριν την Αλίμου μία Βουλγάρα σιδερώνει 3-5μμ εκτός αν βρέχει.καλησπερα παιδια ξερετε που βγαινουν και τι ωρες τιποτα νοικοκυρες ελληνιδες?
saintemplar
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2017
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Ωραία, χααχαχαχαχα
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
8μμ βγαίνει μία στην Βερανζέρου που βάζει πλυντήριο. Σήμερα δέχεται μόνο άσπρα. Στην παραλιακή πριν την Αλίμου μία Βουλγάρα σιδερώνει 3-5μμ εκτός αν βρέχει.
Θα μπορούσες εάν είναι εφικτό να δώσεις περισσότερες πληροφορίες ;;
*Εάν έχεις θέμα δημόσια στείλε μου π.μ.
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
σκοπευεις να της κανεις προταση τυπε;καλησπερα παιδια ξερει κανεις να δωσει πληροφοριες για την αντζελα την αλβανιδοκωλαρα μενει κοντα στη λαυριου εναι παντρεμενη?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495