msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
παιδια εγω ψαχνω μια να δεχεται κατουρημα στο στομα σας παρακαλω οχι τρολαρισμα εχετε κουρασει.
παιδια εγω ψαχνω μια να δεχεται κατουρημα στο στομα σας παρακαλω οχι τρολαρισμα εχετε κουρασει.
Χαχαχαχα το λέω γιατί πλέον υπάρχουν πολλά γραφεία και στούντιο και γαμας καλύτερα από ότι στο δρόμο.
Πραγματικη κωλαρα η ατιμη..για πολυ ξεσκισμα..οπως το λες.η μονη που αξιζει πλεον.Σήμερα το μεσημέρι η αλβανιδοκωλαρα με μαύρο κολλητό και γόβες, ενω διαγράφοταν μεσα η στριγκάρα με κόλασε. Θα παιξουμε καλη μπαλα φέτος που είμαστε γείτονες.
ίσως το καλοκαιράκι παίξουν και live photos, γιατί είναι η μόνη που αξίζει στην περιοχή. Σταθερή αξία.
Καθε μερα ειναι ολη μερα στην Πλ Λαυριου στην Γ Σεπτεμβριου.Που την πέτυχες;ερχομαι Αθήνα αυριο μεσημεράκι δώσε ινφο
Απο τις 10 μεχρι 6-7 το απογευμα. Στα γυρω ξενοδοχεία. Σύντομα θα φαω και θα ενημερωσω για τα περαιτέρω.Τι ώρες σουλατσάρει;που σε πάει;τιμή;
No κάνεις επιτόπιο νταλαβέρι.Κανα τηλ της παίζει σε pm?
να δοκιμάσεις το κουλούρι της τύπε, αντέχει πολύ ξεκώλιασμα, (ετοιμάσου μετά να δεις την καπότα καφέ), είναι PSE, παντρεμμένη-χωρισμένη με παιδί (κατά δήλωσή της), το βυζί της ανύπαρκτο (τις περισσότερες φορές δεν το δείχνει - φοβάται μην το στραμπουλίξουν κατά δήλωσή της)οχι απλα ρωταω αν ξερει καποιος περισοτερες πληροφοριες για την αντζελα την αλβανοδοκωλαρα
ξέρεις κανείς που βρισκεται η Άτζελα απο πλατεια λαυριου εχω μερες να την δω
καλησπερα.Λογω εργασιας,ημουνα κεντρο σημερα περι ωρας 16:45.Ερχομενος απο σολωνος,στην καποδιστριου και 3ης σεπτεβριου ,ηταν 2 πιατσοβιες.Η μια με στυλ σαν τις χορευτριες που βρισκεις σε club οπως το second skin [darkadiko]με latex ντυσιμο ,μποτα vinyl Μεχρι το γονατο κτλ..ψιλοξανθια την εκοψα.και μια αλλη γυρω στα 35-40 σχιστοματα μου φανηκε.τι λενε αυτες?γνωριζει κανεις κατι?και μετα απο καποδιστριου στριβοντας για αριστοτελους ,ηταν απο δεξια πλευρα 2 μελαχροινα κομματια.Γυρω στα 35-40 και αυτα.η μια ειδικα [απλα κοβοντας κινηση]μονο το χερι που δεν μου κουνησε να σταματησω.Για αυτες τι γνωριζετε?