Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

kolofardos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
87
Πόντοι
0
Χτες βράδυ ώρα 23:30 ακριβός στον κηφισο προς ρεντι , κάτω από τη γέφυρα πάνω από 7 τσιγγανες νεαρές πολύ , χόρευαν καλούσαν τα αυτοκίνητα να πάνε προς το μέρος τους και έβγαζαν τα στήθια τους έξω ...πολύ κοίταγαν όπως και εγώ... και κάποια μηχανάκια προσπαθούσαν να πάνε προς τα εκεί ενο ήταν στο αντίθετο ρεύμα ...

Σε ποιο σημείο ακριβώς;; Κάτω από ποια γέφυρα;

ILPadrino

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2019
Like
68
Πόντοι
0
Χτες βράδυ ώρα 23:30 ακριβός στον κηφισο προς ρεντι , κάτω από τη γέφυρα πάνω από 7 τσιγγανες νεαρές πολύ , χόρευαν καλούσαν τα αυτοκίνητα να πάνε προς το μέρος τους και έβγαζαν τα στήθια τους έξω ...πολύ κοίταγαν όπως και εγώ... και κάποια μηχανάκια προσπαθούσαν να πάνε προς τα εκεί ενο ήταν στο αντίθετο ρεύμα ...

Ας τις φώναζες θα έρχονταν στο αμάξι?? ιδού η απορία...

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Χτες κατέβηκα στο τρίγωνο το βράδυ. Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα. Οι γνωστοί τράβελοι, οι συνηθισμένες θεόχοντρες, η συνηθισμένη πρεζού πατσαβούρα που είναι σαν να τράκαρε με τραίνο, η πρεζού που λέει ότι την βίαζε ο πατριός της από τον κώλο από τότε που ήταν εννιά χρονών για να τη λυπηθείς, πρέπει να το πάρω απόφαση. Κάτω του μετρίου σχεδόν όλες, αυτές που τρώγονται είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.111
Πόντοι
456
Χτες κατέβηκα στο τρίγωνο το βράδυ. Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα. Οι γνωστοί τράβελοι, οι συνηθισμένες θεόχοντρες, η συνηθισμένη πρεζού πατσαβούρα που είναι σαν να τράκαρε με τραίνο, η πρεζού που λέει ότι την βίαζε ο πατριός της από τον κώλο από τότε που ήταν εννιά χρονών για να τη λυπηθείς, πρέπει να το πάρω απόφαση. Κάτω του μετρίου σχεδόν όλες, αυτές που τρώγονται είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού
Ρε τύπε, το τρίγωνο είναι καλτίλα και παρακμή εδώ και κάμποσα χρόνια, ακόμα και όταν δεν το παραδεχόμασταν καθόλου. Και πάλι καλά που παίζουν κι αυτές και δεν έχει νεκρώσει εντελώς. Τιμής ένεκεν σε άλλες εποχές που ήταν ακόμη της μοδός το παιχνίδι με τις πουτάνες στο δρόμο

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

επικινδυνα πραγματα οταν πας απο πισω μαζι της κοιτα μη στη πεσουν καμια 10αρια γυφτοι και σου παρουν μεχρι και τα σωβρακα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Ρε τύπε, το τρίγωνο είναι καλτίλα και παρακμή εδώ και κάμποσα χρόνια, ακόμα και όταν δεν το παραδεχόμασταν καθόλου. Και πάλι καλά που παίζουν κι αυτές και δεν έχει νεκρώσει εντελώς. Τιμής ένεκεν σε άλλες εποχές που ήταν ακόμη της μοδός το παιχνίδι με τις πουτάνες στο δρόμο

έχεις κάποια συμβουλή να μου δώσεις; κάποια εναλλακτική πιάτσα; κάτι άλλο;

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.111
Πόντοι
456
έχεις κάποια συμβουλή να μου δώσεις; κάποια εναλλακτική πιάτσα; κάτι άλλο;
Για δρόμο; Όχι, δυστυχώς. Είναι κι αυτό μια συνήθεια που σβήνει σιγά σιγά, σαν τα βινύλια. Μάλλον εμείς οι παλιότεροι μείναμε να θέλουμε το κλασσικό παιχνίδι/παζάρεμα με καλντεριμιτζούδες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Για δρόμο; Όχι, δυστυχώς. Είναι κι αυτό μια συνήθεια που σβήνει σιγά σιγά, σαν τα βινύλια. Μάλλον εμείς οι παλιότεροι μείναμε να θέλουμε το κλασσικό παιχνίδι/παζάρεμα με καλντεριμιτζούδες

τι να σου πω, δεινόσαυρος είμαι. Ακόμα ακούω τα βινύλιά μου στο στερεοφωνικό μου, κι ας έχουν τέσσερις δεκαετίες στην πλάτη τους. Και θέλω να πηδάω καλντεριμιτζούδες. Δεν μου φτάνει ο δεκάλεπτο των μπουρδέλων, δεν μπορώ να δώσω 120€ στις Συνοδούς. Αν έχεις εναλλακτική, είμαι έτοιμος να την ακούσω

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.111
Πόντοι
456
τι να σου πω, δεινόσαυρος είμαι. Ακόμα ακούω τα βινύλιά μου στο στερεοφωνικό μου, κι ας έχουν τέσσερις δεκαετίες στην πλάτη τους. Και θέλω να πηδάω καλντεριμιτζούδες. Δεν μου φτάνει ο δεκάλεπτο των μπουρδέλων, δεν μπορώ να δώσω 120€ στις Συνοδούς. Αν έχεις εναλλακτική, είμαι έτοιμος να την ακούσω
Αν είχα, αδερφέ, θα την είχα ποστάρει πριν απο καιρό. Ακόμα αναπολώ τις δοξασμένες μέρες στη Σόλωνος, και τις καλές εποχές στη λαυρίου...

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
804
Πόντοι
86
Στην Σατωβριανδου στο μπαρακι και που διπλα κολλητα ηταν κ ειναι ακομα το χοτελ την θυμαστε την Ελενη την ξανθια την Ελληνιδα ? μιλαμε για 2003-2004 περιοδο

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.111
Πόντοι
456
Στην Σατωβριανδου στο μπαρακι και που διπλα κολλητα ηταν κ ειναι ακομα το χοτελ την θυμαστε την Ελενη την ξανθια την Ελληνιδα ? μιλαμε για 2003-2004 περιοδο
Σατωβριάνδου, τότε, μόνο δύο θυμάμαι, τώρα ξανθιές, μελαχροινές, πολλά ζη΄τας τύπε. Μια χοντρή, γύρ στα 40, και μια ξερακιανή, μάλλον πρεζού, που έμοιαζε σχεδόν 50

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
804
Πόντοι
86
Αυτη που εγραψα φιλε, ηταν πανεμορφη !! Ξανθια ισιο μαλλι, πολυ ομορφο προσωπο και μουναρα , Ελληνιδα γυρω στα 35

stefos papas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Like
21
Πόντοι
1
Την θυμάμαι παλιές καλές εποχές,έχει χαθεί χρόνια.Αλήθεια ο κούνελος έχει σταματήσει?

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
161
Πόντοι
1
Ρε παίδες ξέρετε αν η Μαρία η ρουμάνα εμφανίζεται καθόλου Λαυρίου; H κάπου αλλού

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l

ILPadrino

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2019
Like
68
Πόντοι
0
Οι καλές εποχές τελείωσαν. Θυμάμαι 2000-2005 να γίνεται στο τρίγωνο το έλα να δεις. Γυφτάκια, πιτσιρίκες, ελληνίδες, αλβανίδες, ότι ήθελες. Στον πεζόδρομο της Γερανίου γυφτοπούλες εκ Βουλγαρίας να κάνουν ότι ζητήσεις, από κώλο μέχρι χυσίματα στη μούρη. Και ωραία μουνάκια

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Στο hotel Σαβόγια ήταν πολύ ωραία.

:zombie: :shit: :zombie: :shit:

• Like
Αντιδράσεις: lesa.l