sriaroonmansion
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2019
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
λενε οι παλιοι τη πουτσα και την υπογραφη προσεχουμε που τη βαζουμε.
οποιος παει με αυτες.θεος βοηθος.
2) ΚΑΝΑΤΑ Βασιλική του Μαργαρίτη και της Παγώνας, η οποία γεννήθηκε στις 15-07-1982 στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στο Ελληνικό. εγώ αυτή έχω δει στο χοτελ ελυζιιυμ ,δεν κατάφερα να ανέβασα την φοτο της αλλά αν το γκουγκλάρετε θα την δείτε !!
αυτοι ομως που δεν μπαινουν εδω .και αμα ειναι βραδυ και ο αλλος ειναι καυλωμενος δεν κοιταει ποια ειναι και ποια οχι.Για αυτό πληροφορούμε ο ένας τον άλλο τύπε
αν ο άλλος είναι 75αρης δεν τον νοιάζει τίποτα τύπε μου πάει και τον χώνει όπου ναναισε αυτες πανε οι γεροι των καφενειων που εχουν παθει μαλακυνση απο το ζαχαρο και το αλτσχαιμερ
αν ο άλλος είναι 75αρης δεν τον νοιάζει τίποτα τύπε μου πάει και τον χώνει όπου ναναι
αν ο άλλος είναι 75αρης δεν τον νοιάζει τίποτα τύπε μου πάει και τον χώνει όπου ναναι
θα φοβήθηκαν μην τους μεινη στα χέρια και έχουν μετά μπλεξίματα !!Στο L Δώρου - Βερανζέρου - 3ης Σεπτεμβρίου, συχνάζουν πουτάνες εδώ και πολλές δεκαετίες.
Σήμερα κατά τις 1 το μεσημέρι, ήταν 3 γύφτισσες που σαλιάριζαν με έναν ΠΟΛΥ ηλικιωμένο συναγωνιστή.
Ο τύπος ήταν 80φεύγα, μπορεί και πάνω από 90.
Με το ζόρι στεκόταν όρθιος, πατομπούκαλα στα μάτια, ωχρός, κυρτός...
Αγγελοκρουόταν, αλλά ήθελε να γαμήσει.
Οι γύφτισσες μόλις με είδαν απομακρύνθηκαν.
το κροσακι λες τύπε μου ;Υπάρχει καποιος να μας πει καμιά πληροφορία για Γκαλίνα?
Πιο παλιά ήταν ξανθιά τώρα μελαχρινή.
σκιννυ 40 περιπου περιοχή βερναζερου