Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (8 μέλη και 31 επισκέπτες)

karlomagnos

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
1
Περασα χθες 1 το βραδυ απο πατησιων ,παρκο φιξ...ειχε αραπάκια
....συνολικα ππεπει στην πιατσα αυτη να εχω ξοδεψει γυρω στα 180 ευρω...τα κλαιω ολα...για το μονο που κατα την γνωμη μου κανουν αυτες ειναι γι αυτο ακριβως που στηνονται εκει δηλ να σε πανε πισω στο παρκακι και να σου παρουν μια πιπα για 20 ευρω χωρις σπουδαιο καμουφλαζ....για ξενοδοχειο ειναι επιεικως τραγικες...τουλαχιστον η δικη μου εμπειρια αυτο λεει

karlomagnos

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
1
οπου δειτε μαυρουλες ενημερωστε....εχω παθος με αυτες....μονο να ειναι γεματουλα ....δεν με πειραζει αν δεν την εχετε τεσταρει....το κανω εγω αναλαμβανοντας το κοστος αγογγυστα και σας ενημερωνω μετα για το αν αξιζει

Vizarazu3000

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
166
Πόντοι
1
....συνολικα ππεπει στην πιατσα αυτη να εχω ξοδεψει γυρω στα 180 ευρω...τα κλαιω ολα...για το μονο που κατα την γνωμη μου κανουν αυτες ειναι γι αυτο ακριβως που στηνονται εκει δηλ να σε πανε πισω στο παρκακι και να σου παρουν μια πιπα για 20 ευρω χωρις σπουδαιο καμουφλαζ....για ξενοδοχειο ειναι επιεικως τραγικες...τουλαχιστον η δικη μου εμπειρια αυτο λεει

Δεν εχω τεσταρει καποια...10 ευρω μου ελεγε πιπα..κωλο βυζι μου ελεγε θα πιανεις :P
Αλλα θελω να εχει κωλαρα...δεν βρηκα τετοια ....

Depon1979

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
οπου δειτε μαυρουλες ενημερωστε....εχω παθος με αυτες....μονο να ειναι γεματουλα ....δεν με πειραζει αν δεν την εχετε τεσταρει....το κανω εγω αναλαμβανοντας το κοστος αγογγυστα και σας ενημερωνω μετα για το αν αξιζει

Φιλαράκι η Πατησίων είναι γεμάτη... Απο "στέκες" μέχρι αρκετά γεματούλες!
Και για να μην ψάχνεις στα τυφλά:
Κατεβαίνοντας απο Γαλατσίου εάν κάνεις δεξιά (προς φιλαδέλφεια ας πουμε) περνάς το πάρκο στο αριστερό σου χέρι και στο πρώτο στενό αριστερά ειναι πάντα 2 αδυνατούλες
Εάν πάλι κάνεις αριστερά στην Πατησίων (προς κέντρο) στο ύψος τις Πλ.Κολλιάτσου θα βρείς αρκετές. Οι περισσοτερες ειναι στο στενο διπλα από τον Βασιλόπουλο.
10 φράγκα η  :pipa1: και 20 το  :fuck2:
3 φορες εχω πάει τα εκλαψα και τις 3....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Προχθές κατά τις 03:30 στη γιούρομπανκ στην χαλκοκονδύλη εθεάθη νεαρός συναγωνιστής με πράσινο σουζούκι σουιφτ να καυλαντίζει με το ένα γκρέμλιν του απόλυτου  :S :S :grin: :grin:.Παρακαλείται εαν είναι μέλος του φόρουμ να δώσει ρομαντικές λεπτομέρειες της συζήτησης  :orchestra: :erection: :erection: τις οποίες και έχουμε πελώρια ανάγκη  :cum: :cum: :hi:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
10 φράγκα η  :pipa1: και 20 το  :fuck2:
3 φορες εχω πάει τα εκλαψα και τις 3....

Πληρώνεις την καλτίλα και μόνο, δεν ζητάς υπηρεσίες, πληρώνεις ένα γρήγορο χύσιμο

Αν είναι καλοκαίρι αξίζει το υπαίθριο
αν είναι χειμώνας με κρύο και βροχές αξίζει ένα ρομαντικό σκηνικό στο αμάξι

karlomagnos

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
1
Πληρώνεις την καλτίλα και μόνο, δεν ζητάς υπηρεσίες, πληρώνεις ένα γρήγορο χύσιμο

Αν είναι καλοκαίρι αξίζει το υπαίθριο
αν είναι χειμώνας με κρύο και βροχές αξίζει ένα ρομαντικό σκηνικό στο αμάξι
......ετσι πρεπει να ειναι ....οπως τα λες.....

Oldyxyz

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
[size=14pt]Εν τω μεταξύ σε άλλες χώρες:[/size]

Mr.Puravlos1312

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2016
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
0
υπαρχουν πιατσες που να παιζει καμια ελλινιδα??? :idiot: :idiot:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
[size=10pt][size=10pt]Και εδω καλα ειναι...[/size][/size] :2funny: :2funny:[size=10pt][size=10pt] Καταντια....Φωτο απο περασμενη Παρασκευη!![/size][/size]

f419y0.jpg

33mamhc.jpg

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]τπτ δεν μας προσφερει το κεντρο πια....[/size][/size][/size]

o7jzhz.jpg

doqwkl.jpg

2qjc2fc.jpg

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Πότε έκλεισε το καφε στο access στην Σατωβριάνδου;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
ΕΡΠΗΣ ALLERT!!!!
Προσοχή συνάδελφοι, την έκανα τη μαλακία μου. Έδωσα ακάποτο τσιμπούκι σε Πολωνίδα Κατερίνα, γύρω στο 1,70 ξανθειά. Σήμερα βγήκε φυσαλίδα στο εγαλείο μου και ο δερματολόγος διέγνωσε Ερπητοιό, θα παίρνω 5 μέρες αντιβίωση και θα βάζω για 10 μέρες αλοιφή. ΜΑΚΡΥΑ.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076
ΕΡΠΗΣ ALLERT!!!!
Προσοχή συνάδελφοι, την έκανα τη μαλακία μου. Έδωσα ακάποτο τσιμπούκι σε Πολωνίδα Κατερίνα, γύρω στο 1,70 ξανθειά. Σήμερα βγήκε φυσαλίδα στο εγαλείο μου και ο δερματολόγος διέγνωσε Ερπητοιό, θα παίρνω 5 μέρες αντιβίωση και θα βάζω για 10 μέρες αλοιφή. ΜΑΚΡΥΑ.
προσεχετε παιδια πηρες γυναικα απο το κεντρο και εδωσες ακαποτο λαθος.εδω ο αλος προχθες κολησε κατι απο σιτι τουρ. ευτυχως δεν ειναι σοβαρο περαστικα θα περασει.

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
doqwkl.jpg

και σε νυχτερινη πλεον παρασταση, στο γνωστο ποστο της, με εμφανιση πιο βραδυνη....

karlomagnos

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
1
ΕΡΠΗΣ ALLERT!!!!
...προσεξες αν ειχε επιχειλιο ερπη?....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Κυριακη πρωι 12.00 η ωρα,3ης Σεπτεμβριου και Καποδιστριου γωνια ακριβως εξω απ την εισοδο του σουπερμαρκετ,ηταν μια ξανθια,μετριου αναστηματος προς ψηλη,ωραιο προσωπο,ποδαρες,φορωντας ενα λουλουδατο φορεμα αναλογα με τον ανοιξιατικο καιρο.Ειχε πιασει τη ψιλοκουβεντα με εναν συναγωνιστη που ηταν με μηχανη και περνωντας απολαυσα το ομορφο χαμογελο της οντας φανερη ευδιαθετη και σε καλη διαθεση.

11october

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Κυριακη πρωι 12.00 η ωρα,3ης Σεπτεμβριου και Καποδιστριου γωνια ακριβως εξω απ την εισοδο του σουπερμαρκετ,ηταν μια ξανθια,μετριου αναστηματος προς ψηλη,ωραιο προσωπο,ποδαρες,φορωντας ενα λουλουδατο φορεμα αναλογα με τον ανοιξιατικο καιρο.Ειχε πιασει τη ψιλοκουβεντα με εναν συναγωνιστη που ηταν με μηχανη και περνωντας απολαυσα το ομορφο χαμογελο της οντας φανερη ευδιαθετη και σε καλη διαθεση.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.... ΠΙΑ ΛΕΣ ? ΞΕΡΕΙΣ ΟΝΟΜΑ? :huh: :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom