You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ρε φιλε...μας εχεις πρηξει τα αρχιδια με το αδυνατο...γιατι δεν του ανοιγεις ενα νημα να δουλεψετε απο εκει??? εχεις παντως μια μανια να ζητας τι αυτοκινητο εχουμε...στα εχω ξαναπει...προσοχη εδω μεσα γιατι δεν εχει μαλακες....πιστευω να μην κανει μαλακια κανενας να σου δωσει και ραντεβου στο σοκακι αυτο στις 530 το πρωι...για να τους πεις τι?? οτι θα κανετε παρτουζα?? αν ειναι δυνατον...αυτος που πηρε το μικρο ξανθο αδυνατο με το τζιπ απο μενανδρου σημερα 5.30 το πρωι απο εδω μεσα ειναι ;αν εισαι απο δω στειλε μυνημα να σε ενημερωσω σε ενδιαφερει
προσοχη ρεμαλια μην κανετε καμια μαλακια εκει κατω...δεν μου αρεσουν οι εμμονες...ιδιως εκει στη disneyland...
ποια είναι η disneyland τύπε;
παλιότερα είχες πετύχει ένα μιλφ στην οδό Αθηνάς, βράδυ. Την έχεις ξαναπετύχει;
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
αλλο μενανδρου και αλλο αθηνας...και ναι την εχω δει δυο ακομα φορες...ποια είναι η disneyland τύπε;
παλιότερα είχες πετύχει ένα μιλφ στην οδό Αθηνάς, βράδυ. Την έχεις ξαναπετύχει;
αλλο μενανδρου και αλλο αθηνας...και ναι την εχω δει δυο ακομα φορες...
Ώρες, μέρες;
απο 4 περιπου εως 6...ημερες οχι σταθερες...μετα το χρωματοπωλειο...αν σταματησει απο εκει θα σου πω...
ok σε ευχαριστώ. 16:00 - 18:00 εννοείς γιατί θυμάμαι ότι την είχες πετύχει βράδυ.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
τελευταια φορα πρωι...την εχω δει ομως και εκτος πιατσας...αν δεν ...θα σου πω...ok σε ευχαριστώ. 16:00 - 18:00 εννοείς γιατί θυμάμαι ότι την είχες πετύχει βράδυ.
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τη κυριακη ημουν πλατεια λαυριου περιμενα στη σταση με πλησιασε ενας κυριος καπου 50 και μου λεει θες παρεα κουκλα; του λεω τι θελετε.....................?
και μου λεει ασε μην κανεις τη δυσκολη..........χαχαχαχα λεω
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
και λιγα ειπες...τη κυριακη ημουν πλατεια λαυριου περιμενα στη σταση με πλησιασε ενας κυριος καπου 50 και μου λεει θες παρεα κουκλα; του λεω τι θελετε.....................?
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
τη κυριακη ημουν πλατεια λαυριου περιμενα στη σταση με πλησιασε ενας κυριος καπου 50 και μου λεει θες παρεα κουκλα; του λεω τι θελετε.....................?
εσυ τι εισαι ???
παρεα εψαχνες ?
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ρε τιποτε δεν ημουν............τζην φορουσα ..........απλα περιμενα το 622 το λεωφορειο σας ορκι<ζομαι.......... :o :o :o :o :o :o
stelianoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα και δεν του εριξες κανα φασκελο!
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
εσυ τι εισαι ???
παρεα εψαχνες ?
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ρε τιποτε δεν ημουν............τζην φορουσα ..........απλα περιμενα το 622 το λεωφορειο σας ορκι<ζομαι.......... :o :o :o :o :o :o
εισαι κολ γκιρλ?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.028
- Πόντοι
- 6.515
ελεγε τιποτα από εμφανιση?
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
δεν τον ηξερα αγνωστος ητανε μελαχρινος ψηλος.........ελεγε τιποτα από εμφανιση?
ρε φιλε εμενα μου αρεσαν τα μικρα και τα αδυνατα δε παω με χοντρες ηλικιωμενες και πρεζουδες το θεμα σου ποιο ειναι;ρε φιλε...μας εχεις πρηξει τα αρχιδια με το αδυνατο...γιατι δεν του ανοιγεις ενα νημα να δουλεψετε απο εκει??? εχεις παντως μια μανια να ζητας τι αυτοκινητο εχουμε...στα εχω ξαναπει...προσοχη εδω μεσα γιατι δεν εχει μαλακες....πιστευω να μην κανει μαλακια κανενας να σου δωσει και ραντεβου στο σοκακι αυτο στις 530 το πρωι...για να τους πεις τι?? οτι θα κανετε παρτουζα?? αν ειναι δυνατον...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495