Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Σύντροφοι, όταν θέλετε να ψάξετε, βγάλτε αλαρμ, κάντε δεξια το αυτοκίνητο. Μην κάθεστε μέσα στη μέση του δρόμου σαν κουράδες και κοιτάτε. Τελευταία παρατήρηση για ένα ασημί Audi Α4. Έλεος.
Χθες κατα τις 12:30 μια μαυρούλα μόνο στη Καποδιστρίου, και καμιά λευκή απέναντι. Μόνο στη Σόλωνος χαμηλά είχε 2 κοπέλες, η μία είναι ξανθιά, πιτσιρίκα και με σωματάρα, αλλά δεν την πήρα γιατι ειχα καταθέσει αλλού. Ξέρει κανείς κάτι γι'αυτή; Ξένη φαίνεται και όχι ζάκι.

janton

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα.
Επανερχομαι στο θεμα ΝΑτασα γιατι πεφτουν πολλες ερωτησεις και εδω και με πμ
Ελληνιδα γυρω στα 23 ξανθια περιπου 1.65 ωραιο μουνακι.
Σημειο: 3ης Σεπτ. λιγο πιο πανω απο τη διαταυρωση με καποδιστριου "ψιλοκρυβοταν" πισω απο το περιπτερο που ειναι στο  δεξι μας χερι οπως ανεβαινουμε την 3ης Σεπτ.
Μερα και ωρα: Πεμπτη 28/8/08 περιπου 6 το απογευμα, ίσως και λιγο νωριτερα.
Ήθελε 40 και οτι παρει το hotel. Επειδη δεν την εχω ξαναδει εκει τη ρωτησα πως τη λενε.
Ούτε τη γαμισα ούτε τηλεφωνο ζήτησα, για αυτο παρακαλω μη ρωτατε άλλα...δεν εχω αλλες πληροφοριες να δωσω...

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα.
Επανερχομαι στο θεμα ΝΑτασα γιατι πεφτουν πολλες ερωτησεις και εδω και με πμ
Ελληνιδα γυρω στα 23 ξανθια περιπου 1.65 ωραιο μουνακι.
Σημειο: 3ης Σεπτ. λιγο πιο πανω απο τη διαταυρωση με καποδιστριου "ψιλοκρυβοταν" πισω απο το περιπτερο που ειναι στο  δεξι μας χερι οπως ανεβαινουμε την 3ης Σεπτ.
Μερα και ωρα: Πεμπτη 28/8/08 περιπου 6 το απογευμα, ίσως και λιγο νωριτερα.
Ήθελε 40 και οτι παρει το hotel. Επειδη δεν την εχω ξαναδει εκει τη ρωτησα πως τη λενε.
Ούτε τη γαμισα ούτε τηλεφωνο ζήτησα, για αυτο παρακαλω μη ρωτατε άλλα...δεν εχω αλλες πληροφοριες να δωσω...

φιλε λες μια που φοραει τζιν παντελονι συνηθως??

για πρεζακι μου φαινεται εμενα!

εχει κ εναν τυπο μαζι της ή εκει γυρω..

αν λεμε για την ιδια δλδ..

janton

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πιθανο να ειναι και πρεζακι...παντως απο τον πολυ συντομο διαλογο που ειχαμε δε φανηκε...

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πιθανο να ειναι και πρεζακι...παντως απο τον πολυ συντομο διαλογο που ειχαμε δε φανηκε...

τι να σου πω...

κ εγω δεν ειμαι σιγουρος

πιο πολυ απο τον αλλον τον τυπο που ειναι μαζι της το λεω!

αν τη δοκιμασεις παντως στειλε μια ενημερωση!

καλη συνεχεια

panagos35

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
1
Πεμπτη 28/9 μεσάνυχτα πηρα από Σόλωνος (ύψος Ιπποκράτους) την Μιλενα εκ Βουλγαρίας. Ψιλομάπα, αλλά έδινε κουλουρι όπου και την ξέσκισα επι ώρα - άντεχε....

(γύρναγα από εξωτερικό και τα 70 + ξεν που ζήτησε μου φάνηκαν λίγα γι'αυτό την πήρα παρόλο που δεν ήταν τιποτα ιδιαίτερο....)

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
δουλευε περση μια αλβανιδα (αλεξια) με πρασινα ματια 170 55 κιλα 2 βυζι λεπτα χιλι στην 3 σεπτεμβριου.εμαθα οτι εχει πιασει κανονικη δουλια και τα παρατησε.ξερει κανεις κατι?

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Παιδιά στην Πλάτεια Βάθης στον πεζόδρομο υπάρχει ένα ξενοδοχείο για ζευγάρια, πολύ καθαρά και όμορφα δωμάτια. 20 Ευρώ για μερικές ώρες που πήγα με μια γκόμενα. Εκεί λοιπόν διαπίστωσα ότι κάνουν πιάτσα μερικές σχετικά ωραίες γκόμενες. Ξαναπήγα λοιπόν μόνος και πήρα ένα ωραίο ξανθούλι με 80 ΕΥΡΩ + 20 το ξενοδοχείο, κάθησε στο δωμάτιο 1 ώρα και τα έκανε όλα. Ξέρει τίποτα κανείς για την πιάτσα αυτή;

eaglefree

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εχει κανείς να μου στείλει prive το τηλέφωνο της Νατάσσας?Ευχαριστώ!

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά στην Πλάτεια Βάθης στον πεζόδρομο υπάρχει ένα ξενοδοχείο για ζευγάρια, πολύ καθαρά και όμορφα δωμάτια. 20 Ευρώ για μερικές ώρες που πήγα με μια γκόμενα. Εκεί λοιπόν διαπίστωσα ότι κάνουν πιάτσα μερικές σχετικά ωραίες γκόμενες. Ξαναπήγα λοιπόν μόνος και πήρα ένα ωραίο ξανθούλι με 80 ΕΥΡΩ + 20 το ξενοδοχείο, κάθησε στο δωμάτιο 1 ώρα και τα έκανε όλα. Ξέρει τίποτα κανείς για την πιάτσα αυτή;

9 χρονια δουλευω 2 στενα ποιο κατω,ποτε δεν ειδα μια!!!!!ωραια!!!!Μονο 2-3 αλβανιδες που ειναι στανταρ εκει και πολλα πρεζακια,καμια φορα παιζει και κατι τελειωμενα γυφτακια!!!Το ποιο πι8ανο ειναι ειτε να κολησεις κανα παρασιμο ειτε να σε παει η ασφαλεια στο α.τ.ομονειας!

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
9 χρονια δουλευω 2 στενα ποιο κατω,ποτε δεν ειδα μια!!!!!ωραια!!!!Μονο 2-3 αλβανιδες που ειναι στανταρ εκει και πολλα πρεζακια,καμια φορα παιζει και κατι τελειωμενα γυφτακια!!!Το ποιο πι8ανο ειναι ειτε να κολησεις κανα παρασιμο ειτε να σε παει η ασφαλεια στο α.τ.ομονειας!
εχει και εκει κοπελες<στο α.τ ομονοιας>??? :dancing: :dancing:

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Η χθεσινοβραδυνή βόλτα κατα τις 1  Σόλωνος, Καποδιστρίου, Σατωβριανδου ήταν ένα φιάσκο. Πολύ μούφα, μύρα, ζάκια και καπί. Χθες δεν ξέρω γιατί αλλά είχε παντου αστυνομία στη πλατεία βάθης. Χαμός γινόταν. Περιπολικά και μηχανές σε όλες τις γύρω περιοχές. Στη Σατωβριάνδου είχε 3 κορίτσια, ήταν δεν ήταν ενήλικες, που κάθονταν στην είσοδο μιας πολυκατοικιάς και συζητούσαν. Τις είδα αρκετή ώρα. Αυτά κάναν πιάτσα; Από την μιά θα μου πείς τι θές να κάναν εκεί στις 1 το βράδυ μέσα στα πρεζόνια και τους πακιστανους. Από την άλλη κάθονταν, πέρασα με το αυτοκίνητο, κοντοστάθηκα και ούτε ματια δεν ρίξαν, Συνεχίσαν την κουβέντα τους. Αν ξπέρει κάποιος σύντροφος ας αναφέρει.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Από την άλλη κάθονταν, πέρασα με το αυτοκίνητο, κοντοστάθηκα και ούτε ματια δεν ρίξαν, Συνεχίσαν την κουβέντα τους.
Αν ξέρει κάποιος σύντροφος ας αναφέρει.

Ξέρω εγώ:

Είχα περάσει προηγουμένως, και συζητάγανε για μένα.

Τι νόμιζες, με σένα θα ασχολιόντουσαν αφού με είδαν?

Wizart

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ρε συναθλητες περασα την Πεμπτη απο 3ης Σεπτεμβριου και ειδα την Νατασα εκει, μου ειπε 40 + το ξενοδοχειο, αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ρολο βαραει ο τυπος λιγα μετρα πιο κει ο οποιος σε κοιταζει απο πανω μεχρι κατω με ενα υφος πολυ περιεργο. Την συγκεκριμενη την εχει παρει κανεις να μας πει τι παιζει;

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ρε συναθλητες περασα την Πεμπτη απο 3ης Σεπτεμβριου και ειδα την Νατασα εκει, μου ειπε 40 + το ξενοδοχειο, αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ρολο βαραει ο τυπος λιγα μετρα πιο κει ο οποιος σε κοιταζει απο πανω μεχρι κατω με ενα υφος πολυ περιεργο. Την συγκεκριμενη την εχει παρει κανεις να μας πει τι παιζει;
Μπορει να ειναι ο αυστηρων αρχων αδελφος της.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom