Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.897
Πόντοι
216
Το Σάββατο βράδυ πήρα από πλατεία Λαυρίου την Σύλβια Βουλγάρα,μαύρα μαλλιά με απίστευτη κολάρα που ξεχείλιζε από ένα κολλητό τζην ... Όλα με προφυλακτικό,και το τσιμπούκι στο ξεκαθαρίζει από την αρχή ... φιλιά,γλυφομούνια κτλ δεν δοκίμασα αν και μάλλον πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα να φιλήσεις ή να γλύψεις κάποια πιατσόβια ... μύριζε έντονα τσιγαρίλα όταν την πλησίαζες ... αντέχει αδιαμαρτύρητα πολύ γαμήσι !!! Ο κόλος της είναι απίστευτος :kneel: :kneel: Απίστευτα τροφαντός !!

Ευχάριστο βουλγαρο-γυφτάκι θα έλεγα  :grin: :grin:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.897
Πόντοι
216
να και η κωλαρα της Σύλβιας (πριν τη δράση!)

:wanker: :wanker:

Έπρεπε να την βγάλεις και μία με το τζην !!! όπως της βλέπεις στην πλατεία Λαυρίου , Τζένιφερ Λόπεζ !!!

Εγώ δεν κρατιόμουν να την αρχίσω να την χουφτώνω στα κολομέρια ... αφού περιμέναμε ασανσέρ και τα χέρια μου έγιναν αυτοκόλλητα με την κολάρα της ... είχε πλάκα που ήταν μη εδώ και τι θα πει ο κόσμος χαχα λες και δεν την ήξεραν χαχα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.897
Πόντοι
216

Πιστεύω το έχεις καλύψει πλήρως το αφιέρωμα στην Σύλβια :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγώ δεν είχα ποτέ τόσο πλούσιο φωταγραφικό υλικο  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
Το Σάββατο βράδυ πήρα από πλατεία Λαυρίου την Σύλβια Βουλγάρα,μαύρα μαλλιά με απίστευτη κολάρα που ξεχείλιζε από ένα κολλητό τζην ... Όλα με προφυλακτικό,και το τσιμπούκι στο ξεκαθαρίζει από την αρχή ... φιλιά,γλυφομούνια κτλ δεν δοκίμασα αν και μάλλον πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα να φιλήσεις ή να γλύψεις κάποια πιατσόβια ... μύριζε έντονα τσιγαρίλα όταν την πλησίαζες ... αντέχει αδιαμαρτύρητα πολύ γαμήσι !!! Ο κόλος της είναι απίστευτος :kneel: :kneel: Απίστευτα τροφαντός !!

Ευχάριστο βουλγαρο-γυφτάκι θα έλεγα  :grin: :grin:

ποσο παει το μαλλι ?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.421
Πόντοι
7.885
Μύστη ιερώνυμε τι ώρα το πέτυχες το μωρό  :rolleyes: :think:.Το ρομαντικό χοτέλι που την πηγαίνεις/σε πηγαίνει ποιο είναι  :rolleyes:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Μύστη ιερώνυμε τι ώρα το πέτυχες το μωρό  :rolleyes: :think:.Το ρομαντικό χοτέλι που την πηγαίνεις/σε πηγαίνει ποιο είναι  :rolleyes:
φιλε μου, η τανα η συγκεκριμενη βγαινει απο νωρις το απογευματακι...βολταρει πανω κατω απο πλατεια Λ. μεχρι Λιτο. Παει Λιτο - εμενα πιπα στο αμαξι της εδωσα 40ε. Παντως η κολαρα της ειναι απιθανη (οχι σαν Ατζελας) και μπορει ανετα να γινει μη ξεπετα. Ο φιλος Dimitris Syros τα περιγραφει καλυτερα...
Η διαφορα με ατζελα ειναι πως η ατζελινα εχει γινει τελειως μεγαλοξεπετα.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ρε μάγκες πάτε καλά να ούμε?  :vomit:
μη χαλάτε την πιάτσα  :tickedoff:
40 ευρώ για πίπα στο αμάξι???  :headbang:
εσυ τωρα φιλε (οπως εγω αλλωστε) σκεφτεσαι με το πανω το κεφαλι. Ελα ντε που εκεινη τη στιγμη δεν... :hi:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
εσυ τωρα φιλε (οπως εγω αλλωστε) σκεφτεσαι με το πανω το κεφαλι. Ελα ντε που εκεινη τη στιγμη δεν... :hi:

έχεις απόλυτο δίκιο μύστη
τα λέω σε εσένα να τα ακούω και εγώ
:erection: :erection: :erection:
και εμένα όταν μου βάζουν τα χέρια μέστο βρακί στο σαλόνι με υπνοτίζουν  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:2funny:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Αφου είσαι ρομαντικός μυστης :rockon:
Δεν είμαι μόνο ρομαντικός.
Είμαι ένας αλχημιστής, ένας μάγος, ένας ζογκλέρ, ένας τυχοδιώκτης της παράνομης ηδονής περιπλανόμενος στα ιδρωμένα και άθλια σοκάκια του Μεταξουργείου.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Δεν είμαι μόνο ρομαντικός.
Είμαι ένας αλχημιστής, ένας μάγος, ένας ζογκλέρ, ένας τυχοδιώκτης της παράνομης ηδονής περιπλανόμενος στα ιδρωμένα και άθλια σοκάκια του Μεταξουργείου.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ εισαι για παρεοτσαρκα φιλε μου...δεν θα μεινει τιποτε ορθιο...να σε εχουμε στα υπ'οψην μας.... :2funny: :hi:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
να παμε μια μερα να βρουμε την τανα ισαμπελλα μαζι να μαθει να μην κρυβεται και να φτιαξει προγραμμα πεζοδρομιου, οχι κολλεγιου... :hi:

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Καλησπερα σε ολη την παρεα... χθες το βραδυ κατα τις 1, πετυχα 2 μουναρες στην πιατσα των κτελ κηφησου. Μια μελαχροινη αλογα με τατου κ μια ξανθια κορμαρα τουμπανο. Ξερεις κανενας συναγωνιστης αν αξιζουν κατι οι κορασιδες η τσαμπα θα ξοδευτουμε;

IeronimosBoss

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Like
46
Πόντοι
1
Αυτές τις μέρες παει αργα το απογευματακι, κατα τις 5-6 μέχρι το βράδυ. Λίγο καιρό πριν αραζε απο τις 2 το μεσημέρι μεχρι τις 8 περιπου.
Το χοτελι είναι το Πάρνων (όχι πόρνων) 3ηΣεπτ & χαλκοκονδυλη. Για όσους θέλουν κατι περισσότερο απο τα αντίστοιχα cult της περιοχής. Αλλά πρέπει και η γκομενα να είναι επιπέδου Αντζελας ή Σύλβιας και πάνω!  :P 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.421
Πόντοι
7.885
Μύστες ζαρντεν και ιερώνυμε ευχαριστώ για τις πληροφορίες  :hi:.Νομίζω την έχω ήδη τεράστια ανάγκη αυτή την πιατσόβια  :rockon: :rockon: :zfuck: :fuck2:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom