ακαποτα ??
Ελπιζω να ενοεις ακαποτα τσιμπουκια και οχι γαμισια , γιατι αν κανει ακαποτα γαμησια η Αντζελα κηνδυνος θανατος μακρυα ..
Την ειχα παρει πριν απο δυο εβδομαδες περιπου, μου εκανε σεχ και πιπα με προφυλαξη και μαλιστα οταν τελειωσε ο χρονος του πρωτου 20 ευρου μου εβαλε επιπλεον καποτα πανω απο την ηδη υπαρχουσα - μιας και δεν ειχα τελειωσει - σαν εχτρα προφυλαξη.
Γενικα δεν της βρισκω κατι ιδιεταιρο , βασικα ουτε κρυο ουτε ζεστη θα την χαρακτιριζα σιτεμενη γυναικα το μουνι της εχει γραψει αρκετα χλμ και δεν καταλαβαινεις τιποτα , απο ηλικια μου ειπε 30 αν και απο προσοπο φαινεται να ειναι 40 +
Στο σεξ απο πανω δεν σου καθεται (που για εμενα ειναι στανταρ η πρωτη σταση που ζηταω)δυο πραματα κανει καλα τουρλωνει τον κολο της στα 4 και καθεται και κοιταει το κινητο ανα διαστηματα μην βγει εκτος χρονου εικοσαρικου, και το τσιμπουκι
Ειναι πολυδιαφημισμενη και πολυσηζητημενη μεσω του σαιτ που αυτο εχει σαν συνεπεια να αυξησει την τιμη για μιση ωρα να θελει 50 , απο την στιγμη που σε στουντιο με 50 εχεις μια ωρα, χωρις τα εξοδα ξενοδοχειου εχεις και την δυνατοτητα να διαλεξεις αναμεσα σε 2- 3 κοπελες
Κατι αλλο που ηθελα να πω προσωχη κυκλοφορει ενα ρουμανακι αδυνατη, μελαχρινη με ωραιο σωμα και γλυκο χαμογελο που σε ξεγελα. Ειναι μετριου αναστηματος 20 χρονων μου ειπε εχει και ενα σκουλαρικη στην μυτη.
Με ξεγαλασε και μου εφαγε ενα εικοσαρικο καραφολα του κερατα, την βρηκα στην πλατεια λαυριου πισω απο τις στασεις συμφωνησαμε 20 Ευρω τα εικοσι λεπτα + 5 το χοτελ, παμε στο ξενοδοχειο της δινω τα λεφτα και στο δωματιο βγαζει τα ρουχα της μου δινει το πρφλκτκ στο χερι και ξαπλωνει ανασκελα και καθεται και δεν κανει τιποτα κατεβαζει και μια μουρη λες και της ειχα κανει τιποιτα. Φοραω μονος μου το προφυλακτικο της λεω τι κανεις σηκω να κανουμε λιγο πιπα πως θα σε γαμησω ετσι μυ λεει "δωσει αλλα εικοσι" αποκλειεται λις λεω μου λεει δεν με ενδιαφερει , τοτε παω να την γαμησω λιγο ετσι και κλεινει τα ποδια της ξαναλεει δωσε αλλα εικοσι της λεω θα βγω εξω και θα βρω αλλη με εικοσι σε σενα δε δινω τπτ απο τα νευρα μου ειχε πεσει το εργαλειο και μου λεει " ουτε σε παππου ετσι, αλλα και οι παπαουδες τους σηκωνεται εσενα οχι"
αυτα ντυθυκα και εφυγα πρωτος απο το δωματιο (ολο το σκηνικο κρατησε 5 λεπτα το πολυ) μεχρι να φορεσει το βρακι της εγω ειχα βαλει ολα τα ρουχα πολυ βρωμιαρα μακρυα