ννομιζω η συγκεκριμενη το παιρνει και από πισω τωρα βεβαια εχω αρκετο καιρο να τη δω
Ναι τον δινει με κατι παραπανω.
ννομιζω η συγκεκριμενη το παιρνει και από πισω τωρα βεβαια εχω αρκετο καιρο να τη δω
ξερουμε τιμη?ν
Ναι τον δινει με κατι παραπανω.
ξερουμε τιμη?
ο φιλος εχει δικιο...KOITA ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΟ 30Ε-40Ε ΣΥΝΟΛΟ (ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ) - ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ. ΦΙΛΕ Η ΠΙΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΖΑΡΙ!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Η ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ!
σ'ευχαριστω για την απαντησηKOITA ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΟ 30Ε-40Ε ΣΥΝΟΛΟ (ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ) - ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ. ΦΙΛΕ Η ΠΙΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΖΑΡΙ!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ Η ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ!
εγω ρε φιλε προσπαθησα για αμαξι αλλα δεν καθεται ...καλη δειχνει ομως...μπραβο φιλε ;) ;)βραδυνη καταδρομικη εξορμηση κατα τις 5 το πρωι, απ'εξω απο το λιτο, η μαριλενα και η κατερινα. τιμηθηκε η κατερινα (κοντοπουτανο με καρε) τσιμπουκακι χαλαρωτικο και προσπαθεια αιφνιδιαστικη εκ μερους της για κωλογλυφαδα. τιμιο 20ευρο με πολλη επιμονη και ζηλο δικο της. επεμενε στην ιδια τιμη να την γαμησω, αλλα η ωρα περασμενη βλεπετε, απηλαυσα το στομα της. αλλος με αναλογη εμπειρια με την ιδια ;
ναι φιλε, αυτη ειναι...παντως κοψε κατι εχουμε γαμησει και χειροτερα...Παντως, χωρις πλακα....ειναι δυνατο σκυλι...καλησπερα μαγκες
απεχω καπως απο τη πιατσα εδω και μηνες αλλα που και που κανω καμια εξορμηση για βολτα ή λογω δουλειας το πρωι στο κεντρο!απο αυγουστο εως σεπτεμβρη εχω τιμησει 3 μαυρακια για υπαιθριο τσιμπουκι!τα δυο ηταν καποδιστριου και 3ης σεπτεμβριου και το μονο που εχω να πω ΜΑΚΡΙΑ!!!αν εχετε παρατηρησει σε αυτο το σημειο καθονται 3,μια κοντοχοντρη ασχημη,μια καπως νταρντανα ψηλη με σχιστα ματια και μια ομορφουλα αδυνατη η οποια καποιες φορες ειναι και καποδιστριου με πατησιων.λοιπον δοκιμασα την σχιστοματα και την αδυνατη ομορφουλα για πιπα για ενα 10ευρω στη καβατζα της καποδιστριου πριν το σουπερμαρκετ γαλαξιας..ξεπετες του κερατα,βαζουν πολυ χερι,βαριουνται σε σημειο που γινονται προκλητικες και ειδικα η αδυνατη ομορφουλα παρα πολυ αγενης και ατιθαση,λες και σου κανει και χαρη,η σχιστοματα με καποια πιεση συμμορφωνεται αλλα και παλι δεν αξιζει ουτε τσαμπα με αυτες τις δυο!!η αλλη εμπειρια ηταν με μια μαυρη στη σωκρατους την οποια τσιμπουκωσα σε μια σκαλα γραφειων σε μια στοα στη σωκρατους και την οποια στο παρελθον ειχα ξαναπαει να τη τσιμπουκωσω στη βαρβακειο αλλα δεν ειχε ρεστα να μυ δωσει και εφευγα και αυτη με κυνηγαγε για να της το δωσω να παει να χαλασει,αλλα εγω ξενερωνα κ εφευγα..αυτη τη φορα πηγαμε μου ειπε οτι ειχε ρεστα απο 20ευρω,της το δινω μου δινει ενα ταλιρο και μετα μου λεει οτι δεν εχει αλλο και οτι θα χαλασει μετα(παπατζες),τη γαμωσταυριζω λιγο της λεω δωσε τα λεφτα να φυγω,μου λεγε οχι και ανεβαζει φουστα,μου δειχνει τη κωλαρα και μου λεει γαμησε με και δε σου δινω το 5ευρω,εγω δεν ηθελα να γαμησω και τεσπα τη τσιμπουκωσα για 15ευρω,ηταν αξιοπρεπης αλλα οχι κατι το φοβερο,δεχοταν mouthfucking,χουφτωματα κωλους βυζια,κωλοσκαμπιλακια,δεν εβαζε και πολυ χερι,την εχυσα και εφυγα..ολα τα παραπανω με προφυλακτικο ΠΑΝΤΑ!ονοματα δε θυμαμαι γιατι τις μεταμεσονυχτιες ωρες που περναω απο πιατσα εχω πιει τα ποτακια μου..χρονικα εντασσονται απο 10 αυγουστου εως 5 σεπτεμβρη και παντα Σαββατο!
ΥΓ1 χθες περασα γυρω στις 15:00 απο γ σεπτεμβριου και στη γωνια του JOYS βλεπω αλβανιδοκωλαρα που ειχα καιρο να τη δω και την οποια εχω παρει μια φορα περυσι,λεω θα γυρισω να την κοζαρω καλα,βγαινω πατησιων για να πιασω τη βερανζερου απο την αρχη,φτανω JOYS,τη βλεπω(την παζαρευε εκεινη τη στιγμη συναγωνιστης)και καυλωσα με τη μια..τι μουναρος ειναι αυτος..απο κατι φωτογραφιες εδω φανηκε οτι ειχε πατσουρεψει καπως,αλλα κρατιεται μια χαρα,ποδαρες και κωλαρα φοβερη διαχρονικα,,φοραγε ενα διαφανο σορτσακι σε αποχρωση γαλαζια και ενα καρπουζι τιραντε μπλουζακι,μακραν η καλυτερη εμφανιση στο τριγωνο..
ΥΓ2 αυτη η Γιαννα που λετε ειναι μια δρακουλοφατσα με πολυ αδυνατο σωμα και συχναζει πιο πολυ κοντα στο σουπερμαρκετ Γαλαξιας???
αν ειναι αυτη ρε παιδια,καλο σωμα φαινεται να εχει,αλλα η φατσα της ειναι μουμια εντελως,πολυ κασκαντερικο μου κανει να παω μαζι της,ποσο μαλλον να πληρωσω!
και να σημειωσω οτι ειμαι μιλφογκιλφολατρης
εγω ρε φιλε προσπαθησα για αμαξι αλλα δεν καθεται ...καλη δειχνει ομως...μπραβο φιλε ;) ;)
εγω την ειχα δει γυρω στις 6πμπρεπει να αλλαξεις ωραρια μαλλον για να πεσουν οι αναστολες, φαντασου μου ειπε πως της εκανα σεφτε 5 ++
καλα σ αυτο δεν εχεις αδικο,ειδικα αν εχεις πιει και κανα ποτακι θα δειχνει κουκλαρα!!παντως φαινεται οτι ειναι σκυλι,αλλα μου βγαζει καποιες φορες και στυλ πρεζους..οσον αφορα την αντζελα αυτη περιεγραφα ως αλβανιδοκωλαρα και ναι εχει γυρισει,την ειδα και παρασκευη μεσημερι στο joys,με τα ιδια ρουχα που περιεγραψα και σε προηγουμενο ποστ..ναι φιλε, αυτη ειναι...παντως κοψε κατι εχουμε γαμησει και χειροτερα...Παντως, χωρις πλακα....ειναι δυνατο σκυλι...
Λοιπον φιλοι και συναγωνιστες για την μιλφαρα Γιαννα...
Την πρωτο πηρα περι τα 2 χρονια πριν για πιπα στο αμαξι...Μεσημερακι Κυριακης (μεσημερια Κυριακες παντα εκει) την πηγα Καβαλας και πιπωσε χωρις(κοστος 30ε). Μια χαρα πιπα αλλα στο στομα, τα μισα!!! ;)
Εχω βρεθει μαζι της 3 φορες συνολικα. Την τελευταια φορα την πηγα στο Bill κοστος 40 ευρω. Απο συμμετοχη πολυ καλη σε αφηνει τα παντα ολα (αυτη τη φορα τα πηρε και στο στομα). Εχει γενικα ορεξη το μιλφονι αυτο και μπορω να πω αν και πολυ αδυνατο για τα δικα μου τα γουστα, ειναι αυτη τη στιγμη απο τις καλυτερες παρουσιες στο πεζοδρομιο της γειτονιας αυτης. Το μειον της υποθεσης...επρεπε να της πω εγω για ντουζακι...-Αυτα, να ειμαστε ολοι καλα μαγκες!!
καλησπέρα παιδια,κάποιος συναγωνιστής λίγο πίο πάνω,μάλλον περιγράφει την αντζελα.Εχει γυρίσει?
και χτες φιλε μου εκει ηταν...αλλα 50ε μισαωρο, παω με καλυτερες..καλα σ αυτο δεν εχεις αδικο,ειδικα αν εχεις πιει και κανα ποτακι θα δειχνει κουκλαρα!!παντως φαινεται οτι ειναι σκυλι,αλλα μου βγαζει καποιες φορες και στυλ πρεζους..οσον αφορα την αντζελα αυτη περιεγραφα ως αλβανιδοκωλαρα και ναι εχει γυρισει,την ειδα και παρασκευη μεσημερι στο joys,με τα ιδια ρουχα που περιεγραψα και σε προηγουμενο ποστ..