giorgos568
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιζουν ...
Τι τις περασες ρε φιλε;Πουτάνες;Καλησπέρα παιδιά...
πέρασμα απο πατησιων με πολλα μαυριδερά κορμιά να με κολάζουν.ενα τεμάχιο είχε τρελά βυζιά..της έβγαλα 5 ευρω και της λεω ελα να στα πιάσω και μου το παιζε δύσκολη. Ημουν με φιλαράκι στο αμάξι οπότε μπορεί να κόλωσε. Γενικά παίζουν τέτοιες υπηρεσίες χουφτωματάκια?
δεν ντρέπεσαι ρε !!!Σάτυρε!!προσβάλεις τα κορίτσια...Καλησπέρα παιδιά...
πέρασμα απο πατησιων με πολλα μαυριδερά κορμιά να με κολάζουν.ενα τεμάχιο είχε τρελά βυζιά..της έβγαλα 5 ευρω και της λεω ελα να στα πιάσω και μου το παιζε δύσκολη. Ημουν με φιλαράκι στο αμάξι οπότε μπορεί να κόλωσε. Γενικά παίζουν τέτοιες υπηρεσίες χουφτωματάκια?
τα ίδια και σήμερα κατα τις 6 απο τρίγωνο !!!μόνο ζακια....Περασμα πριν απο λιγο απο κεντρο (joys, λαυριου). Μιλαμε δεν υπηρχε ψυχη. Μια δυο γριες και αυτες σε ημιλυποθημη κατασταση.
Καλησπέρα παιδιά...
Που πιατσάρει;εδώ και καιρο ενα πιτσιρικι 20χρονο με ενα 10ρικακι αλλα εδω και καιρο μου κανει νερα γτ ενας μπαρμπας της δινει ενα 30αρι και μου κανει νερα ειναι ξανθο αδυνατο μπιμπελο οποτε για να ειναι ευχαριστημενο βρισκω 2-3 φιλαρακια και πηγαινουμε για να βγαζει το ποσο να μην εχω θεμα την συνανταω συνηθως πεντεμιση το πρωι
Σε ποιο ύψος της σατωβριάνδου, στο HONDOS (πεζόδρομος);ΣΑΤΩΒΡΙΑΝΔΟΥ σημερα το δε παει καθε μερα σημερα ηταν μια φορα
Η αλβανιδοκωλαρα εχει γυρισει?
παπι παπι παπι βενιαμινΗ αλβανιδοκωλαρα εχει γυρισει?
την μεμετογλου δημητρα την ειδα προαλλες στην Σωκρατουςοι οροθετικες κατσουρη ευαγγελια-μεμετογλου δημητρα-ματθαιου νικη-βαξεβανιδη ζουν ακομα?
Παρασκευή βράδυ μου πήρε σε ένα στενό μέσα, πίπα με χύσιμο στο στόμα ένα 19χρονο ζάκι (σε καλή κατάσταση)για 5 ευρώ. Κατερίνα ή Μαρία ή και αλλιώς, λέγεται. Είναι κοντοπούτανο μελαχρινό με μακρυά μαλλιά.
Ναι είναι όμορφο γκομενάκι, έχει ωραία χαρακτηριστικά, αλλά δυστυχώς το έχει φάει η πέρέζα και είναι και πολύ καβλιάρικοΈτσι όπως την περιγράφεις μάλλον η Κατερίνα είναι.
Παλιότερα πιατσάρηζε και ημέρα στην Πλ.Λαυρίου.
Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπιμπελό ήταν όταν πρωτοξεκίνησε...