ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
να τα πετας πανω στην κοιλια τηςκοιλαρου..!!
ειναι διαφημηστικο πιατσοβιο καλντερμιτζιδικο κολπο τυπε...για να μπορεσει να προσελκυσει ετσι πελατες..,ξερεις ποσοι θα την γαμησουνε οι ποσοι θελουν μονο κ μονο επειδη ακουμπανε οι φτερνες της στο εδαφος?ρε παιδια ελεος...οι φτερνες της πατανε στο βρωμοπρεζοδρομιο της 3ης σεπτεμβριου...
δεν ξενερώνετε μονο που το βλέπετε αυτο
oχι τυπε,ειναι απλα βρωμιαρα γυφτισσα με αικιου ραδικιού που ακομα και με στην παραμορφωμενη φωτο φαινεται το αγελαδισιο βλεμμα τηςειναι διαφημηστικο πιατσοβιο καλντερμιτζιδικο κολπο τυπε...για να μπορεσει να προσελκυσει ετσι πελατες..,ξερεις ποσοι θα την γαμησουνε οι ποσοι θελουν μονο κ μονο επειδη ακουμπανε οι φτερνες της στο εδαφος?
ενας απο αυτους ειμαι εγω
ειναι διαφημηστικο πιατσοβιο καλντερμιτζιδικο κολπο τυπε...για να μπορεσει να προσελκυσει ετσι πελατες..,ξερεις ποσοι θα την γαμησουνε οι ποσοι θελουν μονο κ μονο επειδη ακουμπανε οι φτερνες της στο εδαφος?
γιαυτο κ μονο πιστευω οτι θα συνουσιαστο μαζι της,,,εχω καυλωσει για παρτυ της..Κι εγώ ξερόχυσα άσχημα μύστη με αυτά τα πατουσάκια να ακουμπάνε γυμνά το πεζοδρόμιο
(Πάντως πληροφοριακά η Άντζελα η Αλβανιδοκωλάρα απ'ότι μού είπε πηγαίνει κατά τη μία το μεσημέρι και φεύγει γύρω στις 7 το βράδυ).
ρε παιδια ελεος...οι φτερνες της πατανε στο βρωμοπρεζοδρομιο της 3ης σεπτεμβριου...
δεν ξενερώνετε μονο που το βλέπετε αυτο
ειναι διαφημηστικο πιατσοβιο καλντερμιτζιδικο κολπο τυπε...για να μπορεσει να προσελκυσει ετσι πελατες..,ξερεις ποσοι θα την γαμησουνε οι ποσοι θελουν μονο κ μονο επειδη ακουμπανε οι φτερνες της στο εδαφος?
να τα πετας πανω στην κοιλια της
Η πρώην του Amnezia Dude που είναι ξεπέτα στο δωμάτιο; Με το ωραίο πρόσωπο και τον ωραίο κώλο; Ή άλλη; Για να μην μπερδευόμαστε πάλι...
Α είσαι δικός μου ανώμαλος κι εσύ
Έχεις δίκιο-πως να μη μπερδευτούμε αφού όλες τις λένε Άννες, Άντζελες, Αλεξάνδρες;
Όχι, άλλη είναι αυτή, πιο μικρόσωμη και πιο πιτσιρίκα με πολύ γλυκό πρόσωπο και με ωραία σκιστά μάτια!
Την άλλη Άννα την είδες καθόλου ή είναι χαμένη ακόμα;
ρε μπας και μπερδεψες αυτες που περιμενουν ταξι μετα τα μπαρακια,με πιατσα?ξερεις κανεις πληροφοριες για την πιατσα στην Ερυθραια ( Χαρ.Τρικουπη κ Κηφησιας ? )