Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Σε ποιό χοτέλι σε πάει?
Στην Πλ.Λαυρίου (όπου και κάνει πιάτσα) ακριβώς δίπλα από τα Joys είναι το ξενοδοχείο Αρτεμίσιο.
Εκεί (σε) πηγαίνει. ;)
Σε ποιό χοτέλι σε πάει?
Όπα, είναι η Αλεξάνδρα η καινούρια με βαμμένο μαλλί ή κάποια παλιά Αλεξάνδρα;
Η Αλεξάνδρα η κοντούλα Πολωνέζα είναι.
..να'σαι καλά φίλε..η γνώση σου μετράει..καλημέρα.Νόστιμη, καθαρή αλλά στα υπόλοιπα...δεν...φίλε magaret!
Αδυνάτισε αρκετά ή μου φαίνεται; Μια άλλη Αλεξάνδρα καινούρια μελαχρινή ωραίο πιπίνι που είχες ποστάρει φωτογραφία της χάθηκε;
Εκεί ήταν και χθες το μεσημέρι-φορούσε μάλιστα ένα τζηνάκι.
(Από δίπλα της πέρασες την ώρα που ήσουν εκεί, γύρω στις 2 το μεσημέρι-μόλις είχες τελειώσει από το τηλεφώνημα που μιλούσες! ;) )
Ρε ήσουν εκεί;;; Γιατί δε μου μίλησες;;; Έχει τσεκαριστεί αυτή η καινούρια Αλεξάνδρα στο δωμάτιο;
Πέρασμα απόψε απ' τις πιάτσες, η κατάσταση τραγική. Στην πλατεία Λαυρίου η Αλεξάνδρα η φόλα, η Άντζελα γνωστή και ως αλβανιδοκωλάρα με την οποία μιλήσαμε και λίγο και το κουνέλι απ' τις γνωστές. Πολλές σάπιες θείες ψάρευαν πελάτες. Στην Καποδιστρίου έξω απ' το Lito ουδεμία, νέκρα. Στο Elyssium μόνο ένα μπαζο - milf μέσα στη ρεσεψιόν. Στη Σωκράτους μόνο κανα δυο ναυάγια, στο bar "Άνεμος" στη Σατωβριάνδου η κατάσταση τραγική. Κινέζες και Ινδές στο "Αφαία" άφαντες. Στη Γερανίου κάτι μπάζα, μόνη αξιόλογη παρουσία η Ένη η οποία όμως πλέον έχει παχύνει πάρα πολύ. Κλάφ' τα δηλαδή γενικώς... Μόνη φωτεινή εξαίρεση ένα μελαχρινό μελαμψό πιπίνι με ωραίο κώλο και ποδάρες στη Σωκράτους έξω απ' το γνωστό καφέ, δεν την έχω ξαναδεί.
Για οποίον ενδιαφέρεται τώρα στο σχιστό 2 μαυρακια στη στάση
Πάρε μια Sensual Jane να στανιάρεις, ρε...
Ανάθεμά σε δε με λυπάσαι, λες και το ήξερες ότι έχω πάθος με τη συγκεκριμένη (Το 'χουμε ξανασυζητήσει μήπως; Δε θυμάμαι...) Είναι ίσως ο ορισμός της καβλογυναίκας για 'μένα, έχει κι αυτήν την έκφυλη φάτσα... Δεν το είχα ξαναδεί το συγκεκριμένο video. Εν τω μεταξύ πίστευα ότι θα τα έβρισκες μικρά τα βυζιά της Sensual Jane
Για μένα, ναι..αλλά για σένα είναι ό,τι πρέπει...δεν τοχουμε ξανασυζητήσει...το άλλο video που είχα βάλει ήταν Ava Adams...