You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
:S παιζεις με την φλογα της μυρωδιας τυπε,εισαι τοσο μερακλης εξτρεμιστης-κασκαντεριτζης?? :Sκαμμια ινδοπακιστανη παιζει τετοια ωρα?
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Τι γινεται εδω περα ενα ακρως κασκαντεριτζιδικο ''αστερι'' φυτρωνει κ να μαντεψω...την θες για ρομαντικες στιγμες μυστη ε? ..Κανεις που να χει εμπειρια με ινδοπακιστανες στη βεραντζερου? Τις εχω μεγαλη αναγκη..
Προσεχε τυπε γιατι αυτες ειναι μυρωδατες...,οτι τελειωνει σε ''ΙΛΑ'' θα το μυρισεις.. :S :S
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.024
- Πόντοι
- 5.015
placebo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 441
Πάντως η Αλεξάνδρα ηταν από τις 9 η ώρα το πρωί εχθές στην Λαυρίου.Είδα και άλλη μια κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλία προς Αλβανία μεριά έφερνε στο πρόσωπο με ένα κοντό λευκό φόρεμα γύρω στα 30.Καλό κορμί ηταν για πολύ .Γνωρίζει κανείς συναγωνιστής ποια είναι?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
ρε μπας και μπερδεψες αυτες που περιμενουν ταξι μετα τα μπαρακια,με πιατσα?
καθε βραδυ στις 12¨30 στο ιδιο σημειο χωρις να μπαινει σε ταξι ?
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Πάντως η Αλεξάνδρα ηταν από τις 9 η ώρα το πρωί εχθές στην Λαυρίου.Είδα και άλλη μια κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλία προς Αλβανία μεριά έφερνε στο πρόσωπο με ένα κοντό λευκό φόρεμα γύρω στα 30.Καλό κορμί ηταν για πολύ .Γνωρίζει κανείς συναγωνιστής ποια είναι?
Η Άντζελα η Αλβανιδοκωλάρα-πήγαινε δυο-τρεις σελίδες πίσω που υπάρχει μια (κωλο)φωτογραφία της με μπλε σορτσάκι!
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
..ζωντανό ρεπορτάζ..αξίζει?
Νόστιμη, καθαρή αλλά στα υπόλοιπα...δεν...φίλε magaret!
Πανω κατω ολοι τη γνωριζουν...Γνωστη και σαν αλβανιδοκωλαρα. Αντζελα νομιζω αλλα δε βαζω στοιχημα. Εχω περασει μια φορα στο παρελθον. Καλες υπηρεσιες, κωλο, γλωσσοφιλα.
είναι εκεί κάθε βράδυ αλλά δεν έχει δώσει φώτα κανείς... Και στον φανάρι δεξιά είναι κάτι μαύρεςΧτες ωρα 9 το βραδυ εθεαθησαν απεναντι απο τα χοτελ πριβε και καπτεν στο σχιστο 2 τσιγγανες μικρες ιλικιακα, που επαιρναν 30 ευρο για χοτελ για μια ωρα ετσι ειπαν σε μενα δεν περασα γνωριζι κανεις τι παιζη
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Dude ξέρουμε τιμη?Αξίζει η όχι?
25 ευρώ μαζί με το ξενοδοχείο.
Εγώ είμαι παλαιός πελάτης της οπότε η θετικότατη γνώμη μου για αυτήν ίσως να μην είναι αντικειμενική.
Τα ίδια όμως μού έχουν πει και τρίτοι που τους την έχω προτείνει και την έχουν δοκιμάσει.
Πάντως αν την πάρεις, ρίξε μας ένα ραπόρτο! ;)
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
βασικα σου δινει την αισθηση,οτι θελει να σε ξεπεταξει,να χυσεις οσο πιο γρηγορα να παει για αλλα...
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
βασικα σου δινει την αισθηση,οτι θελει να σε ξεπεταξει,να χυσεις οσο πιο γρηγορα να παει για αλλα...
Ότι το θέλει το κοντρολάρισμά της,το θέλει-ιδίως όταν είναι κάποιος καινούριος πελάτης της.
Γι'αυτό είπα ότι ίσως δεν είμαι αντικειμενικός.
Noah_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 570
- Πόντοι
- 306
25 ευρώ μαζί με το ξενοδοχείο.
Εγώ είμαι παλαιός πελάτης της οπότε η θετικότατη γνώμη μου για αυτήν ίσως να μην είναι αντικειμενική.
Τα ίδια όμως μού έχουν πει και τρίτοι που τους την έχω προτείνει και την έχουν δοκιμάσει.
Πάντως αν την πάρεις, ρίξε μας ένα ραπόρτο! ;)
Σε ποιό χοτέλι σε πάει?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 761K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495
- Εμφανίσεις
- 44K
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 15K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου