DRAKOS31
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Από Β υπάρχει η Βαγγελιώ η γύφτισσα αλλά αν τη βγάλουμε σε φωτογραφία θα πέσει ο σέρβερ από την ομορφιά της!
Από Β υπάρχει η Βαγγελιώ η γύφτισσα αλλά αν τη βγάλουμε σε φωτογραφία θα πέσει ο σέρβερ από την ομορφιά της!
Μία Ξανθιά με καρέ ισιο μαλλί με φραντσάκια αδύνατη με μοντελέ σώμα και χαρακτηριστικά τσέχας στο πρόσωπο (ανατολικό μπλοκ γενικά) εμφανίσιμη που παίζει σε καφέ της Πατησίων πρωινά-μεσημέρι ποια είναι ???
Την βλέπω συχνά να κάνει παρέα με παππουδικά και την έχω πετύχει στην Καποδιστρίου στο Lito
Μοιάζει αρκετά με την Mila Jovovich στην παρακάτω φωτο
Η Άντζελα το γνωστό "κουνέλι"!
Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ οπότε για το τί κάνει στα ενδότερα όλο και κάποιος θα μάς ενημερώσει.
Τις εχω τσεκαρει. Ειναι ελαχιστα μετρα μετα τους Μερακληδες. Ειχα ψηθει να δοκιμασω το στιλιαρι αλλα μολις μου χαμογελασε ειδα οτι τα δοντια της ηταν σαπια.... Εβαλα πρωτη, φουρκωσα το turbo στο 1.2bar αφησα τη μιση γομα απο το λαστιχο κατω και εξαφανιστηκα μεσα σε ενα τεραστιο συννεφο καμμενου ελαστικου και καμμενου diesel.
Χωρις δοντια ;;; πφφφφ αηδειασα ρε τυπε
Είμαι τώρα πλ Λαυρίου έχω έρθει για την να βρω την αντζελα αλλά δεν τη βρήκα είναι εδώ η Αλεξάνδρα αλλά την πρόλαβε άλλος κάτι γιφτακια και η Σύλβια με ένα μαύρο φόρεμα
Νωρίς - νωρίς βλέπω πήγες τύπε...
Σε καφετέριες κάνει παιχνίδι ?? Η παίζει και αλλού ?? Παίζει και σε CG ή είναι καθαρά πιατσόβια ??
ξερεις κανεισ τιποτα αλλο για την πειοχη εκει γθρο η εστω στ δυτικα?εγω τις είδα κατα τις 11 βραδυ και μου είπαν πως είναι καθημερινά 10 με 1
Σιγά μη παίζει και σε city tour!
Πιατσόβια είναι-τώρα αν της μιλήσεις και της κάνεις κάποια καλή πρόταση...ποιος ξέρει...
δεν μπορώ και νωρίτερα... Αλλά δεν την ξέρω και πως είναι στο πρόσωπο από την πίσω όψη στη φοτο την ξέρω.... Να σας πω ότι χθες πήγα στο Ρεμούνδου 21 ήταν η καρλα με φουσκωμένα βιζακια καλοφτιαγμένα και με 20 € πήρα και λοκοΝωρίς - νωρίς βλέπω πήγες τύπε...
... Αλλά δεν την ξέρω και πως είναι στο πρόσωπο από την πίσω όψη στη φοτο την ξέρω....