Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μία Ξανθιά με καρέ ισιο μαλλί με φραντσάκια αδύνατη με μοντελέ σώμα και χαρακτηριστικά τσέχας στο πρόσωπο (ανατολικό μπλοκ γενικά) εμφανίσιμη που παίζει σε καφέ της Πατησίων πρωινά-μεσημέρι ποια είναι ???   :think: :think:

Την βλέπω συχνά να κάνει παρέα με παππουδικά και την έχω πετύχει στην Καποδιστρίου στο Lito

Μοιάζει αρκετά με την Mila Jovovich στην παρακάτω φωτο

Η  Άντζελα το γνωστό "κουνέλι"!  :grin:

Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ οπότε για το τί κάνει στα ενδότερα όλο και κάποιος θα μάς ενημερώσει.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216
Η  Άντζελα το γνωστό "κουνέλι"!  :grin:

Δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ οπότε για το τί κάνει στα ενδότερα όλο και κάποιος θα μάς ενημερώσει.

Σε καφετέριες κάνει παιχνίδι ?? Η παίζει και αλλού ?? Παίζει και σε CG ή είναι καθαρά πιατσόβια ??

11october

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Κυριοι καλημέρα  Το Σαββατο και την Κυριακη στην3 Σεπτεμβριου κοντα στην ΤΡΑΠΕΖΑ διπλα στο Γαλαξια εθεαθει καστανη με φρατζες και μηκος λιγο κατω από τους ομους με σλαβικη εμφανιση με κιτρινο φορεμα και ασπρες γοβες (κυριλε ντύσιμο), αδυνατη για την ηλικια της γυρω στα 40. Δεν είναι το κουνελι. Ξερει καποιος συναγωνιστης κατι για αυτή? _Ευχαριστω!

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
423
Πόντοι
21
Είμαι τώρα πλ Λαυρίου έχω έρθει για την να βρω την αντζελα αλλά δεν τη βρήκα είναι εδώ η Αλεξάνδρα αλλά την πρόλαβε άλλος κάτι γιφτακια και η Σύλβια με ένα μαύρο φόρεμα

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Τις εχω τσεκαρει. Ειναι ελαχιστα μετρα μετα τους Μερακληδες. Ειχα ψηθει να δοκιμασω το στιλιαρι αλλα μολις μου χαμογελασε ειδα οτι τα δοντια της ηταν σαπια.... Εβαλα πρωτη, φουρκωσα το turbo στο 1.2bar αφησα τη μιση γομα απο το λαστιχο κατω και εξαφανιστηκα μεσα σε ενα τεραστιο συννεφο καμμενου ελαστικου και καμμενου diesel.

Χωρις δοντια ;;; πφφφφ αηδειασα ρε τυπε :)

Hell520

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
2
Πόντοι
0
Χωρις δοντια ;;; πφφφφ αηδειασα ρε τυπε :)

Οχι και ξεδοντιαρα ρε μπζιλε..... Μη το προσβαλεις το κοριτσι.... Σαπιοδοντα ειναι.

Παντως Σαββατο βραδυ θα τη ρωτησω αμα προσφερει τσιμπουκα γιατι ο καιρος που ερωτοτροπουσαμε στο αμαξι εχει περασει και ο πονος της μεσης καθως και οι τενοτνιτηδες καραδοκουν και δεν ειμαι για ετσι..... Η μηπως να νοικιασω ενα πουλμαν να καταφκαριστηθω?

Θα ενημερωσω.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Είμαι τώρα πλ Λαυρίου έχω έρθει για την να βρω την αντζελα αλλά δεν τη βρήκα είναι εδώ η Αλεξάνδρα αλλά την πρόλαβε άλλος κάτι γιφτακια και η Σύλβια με ένα μαύρο φόρεμα

Νωρίς - νωρίς βλέπω πήγες τύπε...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σε καφετέριες κάνει παιχνίδι ?? Η παίζει και αλλού ?? Παίζει και σε CG ή είναι καθαρά πιατσόβια ??

Σιγά μη παίζει και σε city tour!  :orchestra:

Πιατσόβια είναι-τώρα αν της μιλήσεις και της κάνεις κάποια καλή πρόταση...ποιος ξέρει...  :dunno:

Διαγραμμένο μέλος 77983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
703
Πόντοι
366
εγω τις είδα κατα τις 11 βραδυ και μου είπαν πως είναι καθημερινά 10 με 1
ξερεις κανεισ τιποτα αλλο για την πειοχη εκει γθρο η εστω στ δυτικα?
οι συγκεκριμενεσ δεν λενε τιποτα εμφανησιακα...καθοτι ντοπιος τις πετυχαινω αρκετα συχνα...

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216
Σιγά μη παίζει και σε city tour!  :orchestra:

Πιατσόβια είναι-τώρα αν της μιλήσεις και της κάνεις κάποια καλή πρόταση...ποιος ξέρει...  :dunno:

Θα την τιμήσω κάποια στιγμή ;) αν την πετύχω κάποια φορά μόνη της ...

Όλο με παππουδικά να πίνει καφέ την βλέπω κατά της 12-1 που περνάω για καφέ

Κάθε φορά μου κάνει Upskirt  :grin: :grin: Μα κάθε φορά χαχα

cc3cff9e3e8e2a2398d6d72834642afb.jpg

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
423
Πόντοι
21
Νωρίς - νωρίς βλέπω πήγες τύπε...
δεν μπορώ και νωρίτερα... Αλλά δεν την ξέρω και πως είναι στο πρόσωπο από την πίσω όψη στη φοτο την ξέρω.... Να σας πω ότι χθες πήγα στο Ρεμούνδου 21 ήταν η καρλα με φουσκωμένα βιζακια καλοφτιαγμένα και με 20 € πήρα και λοκο

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
χθες το βραδυ μεταξυ 11-12 λιγο μετα τα κτελ επι της κηφισου ηταν 3 κοριτσια

2 ξανθα και 1 μελαχροινο

το 1 ξανθο ηταν μουναρα με ντυσιμο σαν να πηγαινει για καφε στη γλυφαδα αλλα με ενα υφακι λες και μου εκανε χαρη που μου μιλησε ... ετοιμο ειχα το 30ευρω αλλα το υφακι της μου την εσπασε και δεν πηγα

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ρε παιδια ελεος...οι φτερνες της πατανε στο βρωμοπρεζοδρομιο της 3ης σεπτεμβριου...

δεν ξενερώνετε μονο που το βλέπετε αυτο :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom