Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Πλ.Λαυρίου,ώρα 14:35...

Άντζελα η Αλβανιδοκωλάρα...

Μιλάμε για γαμώ τους πάτους. Την έχω δει και εκτός πιάτσας.
Στητά κωλομέρια, πολλές θα τα ζήλευαν. Ενώ την βλέπω χρόνια
δεν την έχω πάρει ακόμα, ελπίζω να γίνει σύντομα.
Να ρωτήσω κάτι συναγωνιστές. Βλέπω ένα αδύνατο μιλφάκι που
φοράει συνήθως τζην παντελόνι, ταλαιπωρημένο πρόσωπο, ξανθά
μαλλιά στο ύψος των ώμων. Φοράει συνήθως παπούτσια με τακούνι
φελλό σε όλο το πέλμα. Αυτή είναι αυτή που ονομάζετε Γιάννα,
ξέρουμε κάτι από υπηρεσίες;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μιλάμε για γαμώ τους πάτους. Την έχω δει και εκτός πιάτσας.
Στητά κωλομέρια, πολλές θα τα ζήλευαν. Ενώ την βλέπω χρόνια
δεν την έχω πάρει ακόμα, ελπίζω να γίνει σύντομα.
Να ρωτήσω κάτι συναγωνιστές. Βλέπω ένα αδύνατο μιλφάκι που
φοράει συνήθως τζην παντελόνι, ταλαιπωρημένο πρόσωπο, ξανθά
μαλλιά στο ύψος των ώμων. Φοράει συνήθως παπούτσια με τακούνι
φελλό σε όλο το πέλμα. Αυτή είναι αυτή που ονομάζετε Γιάννα,
ξέρουμε κάτι από υπηρεσίες;

Ναι φίλε μου, αυτή είναι...

Από υπηρεσίες είναι δεκτική, φιλότιμη, υπομονετικότατη, την έχω δοκιμάσει και σε (σχετικά) πιο έντονους και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και ανταπεξήλθε πλήρως!  :zfuck:

Αν μάλιστα την προσέξεις και την περιποιηθείς (κάτι που το επιδιώκει και το επιθυμεί λόγω των προσωπικων της χαμηλών τόνων) το ζει και ανταποκρίνεται άμεσα.

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040

Από υπηρεσίες είναι δεκτική, φιλότιμη, υπομονετικότατη, την έχω δοκιμάσει και σε (σχετικά) πιο έντονους και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και ανταπεξήλθε πλήρως!  :zfuck:

Αν μάλιστα την προσέξεις και την περιποιηθείς (κάτι που το επιδιώκει και το επιθυμεί λόγω των προσωπικων της χαμηλών τόνων) το ζει και ανταποκρίνεται άμεσα.

Σε ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή.
Όπως πάντα άψογος στις ενημερώσεις.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σε ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή.
Όπως πάντα άψογος στις ενημερώσεις.

Να είσαι καλά φίλε μου!  :hi:

Και εσύ κάθε φορά μάς δίνεις πολύτιμες πληροφορίες από το μέτωπο.  :rockon:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Σκηνικο χθες...
Κοζαρω στα καφε της Ομονοιας τη φιλη μου Μιλενα με τους τεραστιους βυζους να πινει καφε με φιλη της επισης Βουλγαρα μιλφογκιλφ μελαχροινη με ακομα μεγαλυτερες βυζαρες. Της κανω νοημα, ερχεται και τη ρωταω για τη φιλη της αν ψωνιζεται. Μου λεει οχι, προσεχει μια γρια αλλα χρειαζεται λεφτα ισως ερθει μαζι σου, κατσε να ρωτησω. Τεσπα σε 20 λεπτα την εχω στο Κριστιανα και της εξηγω πως γινεται η δουλεια... Μου λεει οτι εχει πανω απο χρονο να κανει σεξ και της ειναι δυσκολο... Φανερα προβληματισμενη δεν ενεδωσε τελικα στο ψηστηρι μου, με αφησε ομως να παιξω με τα βυζια της που ειναι ανετα τα μεγαλυτερα, βαρυτερα και πιο... γεματα που εχω πιασει στη ζωη μου. Θα την ξαναδω οπως συμφωνησαμε...

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Σκηνικο χθες...
Κοζαρω στα καφε της Ομονοιας τη φιλη μου Μιλενα με τους τεραστιους βυζους να πινει καφε με φιλη της επισης Βουλγαρα μιλφογκιλφ μελαχροινη με ακομα μεγαλυτερες βυζαρες. Της κανω νοημα, ερχεται και τη ρωταω για τη φιλη της αν ψωνιζεται. Μου λεει οχι, προσεχει μια γρια αλλα χρειαζεται λεφτα ισως ερθει μαζι σου, κατσε να ρωτησω. Τεσπα σε 20 λεπτα την εχω στο Κριστιανα και της εξηγω πως γινεται η δουλεια... Μου λεει οτι εχει πανω απο χρονο να κανει σεξ και της ειναι δυσκολο... Φανερα προβληματισμενη δεν ενεδωσε τελικα στο ψηστηρι μου, με αφησε ομως να παιξω με τα βυζια της που ειναι ανετα τα μεγαλυτερα, βαρυτερα και πιο... γεματα που εχω πιασει στη ζωη μου. Θα την ξαναδω οπως συμφωνησαμε...
η μιλενα ειναι καλη στο σεξ?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506
Σκηνικο χθες...

..Τζούλια...την πήρα σήμερα το πρωί...Μαστάρια Νο7...πίπα άτεχνη,όντως διστακτική τη γάμησα για 2-3 λεπτά πισωκολητό-όλα με προφυλακτικό...Χύσιμο στα μαστάρια...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.279
Πόντοι
506

Γλωσσόφιλα και ακά τσιμπούκι δίνει αυτή?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Γλωσσόφιλα και ακά τσιμπούκι δίνει αυτή?

Γλωσσόφιλα σε εμένα δίνει, ακα δεν με ενδιέφερε και δεν την έχω ρωτήσει.

Στα 25 ευρώ η τιμή-20  αυτή και 5 το ξενοδοχείο, στο Αρτεμίσιο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.521
Πόντοι
42.697
Γλωσσόφιλα σε εμένα δίνει,

εισαι και ομορφοπαιδο!
Really-Bad-Haircut-Ugly-Man-With-Strange-Hairstyle.jpg

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
μάγκες το hotel lozani πόσο ?

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
42
Πόντοι
1
παιζει τιποτα τωρα στα περιξ στο κεντρο η ψοφια πραγματα εχουμε καμια ενημερωσει από φιλους που εκαναν βολτα...

11october

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΕΧΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΤΗΝ 3Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΜΙΑ MILF ΚΑΣΤΑΝΗ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΥΣ 40-45 ΕΤΩΝ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ.. ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΕΣ ΓΟΒΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΑ- ΚΥΡΙΛΕ ΝΤΥΣΙΜΟ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ-ΟΥΤΕ Η ΓΙΑΝΝΑ).....ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ....? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ? ΣΥΜΕΤΟΧΗ..ΚΟΣΤΟΣ...ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΤΛ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom