Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
χαχαχαχχα τι νομισες τυπε???οτι επεσα θυμα ληστειας ή βιασμου????
ηθελε το μαυρακι να το τσιμπουκωσω επι της σωκρατους αλλα ειχε κινηση,μετα ηθελε στους παγκους απο τα μαναβικα στην βαρβακειο απο κατω,αλλα εκεινη την ωρα κατεφταναν τα πρωτα φορτηγα και ξεφορτωναν και μετα πηγαμε στη πλατεια στη βαρβακειο,αλλα βρωμοκοπουσε παντου κατουρο και ετσι καταληξαμε στη ρομαντικη Γερανιου!λεφτα σε ξενοδοχειο για τσιμπουκι απο μαυρη δεν δινω ποτε,ειμαι του υπαιθριου!

Όχι ρε, έγραψες "τσιμπούκωσα" και όχι "με τσιμπούκωσε" και νόμιζα ότι πάνω στη σούρα σου είχες καμιά ιστορία με κανα τραβέλι με εσένα σε ενεργητικό ρόλο, έχουν γραφτεί τέτοια κατά καιρούς από άλλα μέλη :P

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Όχι ρε, έγραψες "τσιμπούκωσα" και όχι "με τσιμπούκωσε" και νόμιζα ότι πάνω στη σούρα σου είχες καμιά ιστορία με κανα τραβέλι με εσένα σε ενεργητικό ρόλο, έχουν γραφτεί τέτοια κατά καιρούς από άλλα μέλη :P
χαχαχχα τωρα που το ξαναδιαβασα,λογικο να παει εκει το μυαλο σου,ετσι οπως το εγραψα!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
ρε σεις τυποι παιζει πιατσα στη στροφη εξω από το Καραϊσκάκη? Περνωντας 5μμ ειδα τυπισα, φορεμα λεοπαρδαλε καπως κοντο όχι ξεκωλε όμως και με μπερδεψε, καστανο μαλλι εμφανιση εμοιαζε ελληνιδα κατι σαν την προκλητικη γειτονισσα δυτικων προαστιων, ηλικιας περιπου 30, σωμα κανονικο.

Κρατουσε το κινητο όπως τα κοτιτσια της δουλειας, δεν καταλαβα αρχικα δεν μπορεις να σταματήσεις εκει απότομα, ξερει κανεις? :think:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
ρε σεις τυποι παιζει πιατσα στη στροφη εξω από το Καραϊσκάκη? Περνωντας 5μμ ειδα τυπισα, φορεμα λεοπαρδαλε καπως κοντο όχι ξεκωλε όμως και με μπερδεψε, καστανο μαλλι εμφανιση εμοιαζε ελληνιδα κατι σαν την προκλητικη γειτονισσα δυτικων προαστιων, ηλικιας περιπου 30, σωμα κανονικο.

Κρατουσε το κινητο όπως τα κοτιτσια της δουλειας, δεν καταλαβα αρχικα δεν μπορεις να σταματήσεις εκει απότομα, ξερει κανεις? :think:

σε πιο σημειο εννοεις ;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
στο δρομο που κανει την καμπυλη οδηγει προς φαληρο, το καραισκακη στο δεξι χερι, μπορει απλα η γυναικα να περιμενε τον γκομενο καπως ελαφρα ντυμενη κι ο πεινασμενος καρβέλια να ονειρευεται  :S

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ρε συ Dude ποιες ώρες είναι έξω από το Joy's η Άννα; Παλιότερα την πετύχαινα συχνά, τώρα τελευταία που περνάω γύρω στις 5:00 από εκεί είναι πάντα απούσα, μήπως σχολάει νωρίς;

Έχεις δίκιο-και εγώ τώρα τελευταία όσες φορές έχω περάσει πιο αργά δεν είναι εκεί.

satrapis21

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2015
Κριτικές
4
Like
49
Πόντοι
1
στη καβαλας στο βοτανικο στο περιπτερο που ειναι το χρηματιστηριο ειναι εκει ενα τρελο μωρο. Μπορει και τραβελος αλλα δεν νομιζω. Ξερουμε κατι;

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
στη καβαλας στο βοτανικο στο περιπτερο που ειναι το χρηματιστηριο ειναι εκει ενα τρελο μωρο. Μπορει και τραβελος αλλα δεν νομιζω. Ξερουμε κατι;
να νομιζεις, να νομιζεις.....  ;)

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Στιχομυθια στα πεταχτα με Αντζελα Αλβανιδοκολαρα

"Τι κανεις Αντζελα"
"Καλα...καυλωνω..."

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Χθεσινοβραδινό πέρασμα κατά τις 03:00 από το σημείο,όπου πέτυχα την ξανθιά αλβανίδα Όλγα με κόκκινο φόρεμα και μιας και δεν είχα πετύχει κάτι ενδιαφέρον στα μπουρδελάκια αποφάσισα για μια καλτ πίπα στο αμάξι μ'ένα 20ευρω  :wanker: :wanker:.Η γκόμενα ξηγήθηκε πολύ καλά,με άφησε να γλείψω με την άνεσή μου τα βυζιά της ενώ συνέχισα και μ'ένα δυνατό γλειφομούνι στο πεντακάθαρο μουνάκι της  :grin: :grin:.Δυστυχώς μου πέρασε καπότα και αν και η πίπα ήταν αρκετά καλή,με καπότα πλέον δεν μπορώ να λειτουργήσω καθόλου  :S :S,οπότε την αφαίρεσα και της είπα να βγάλει τα μαύρα μποτάκια που φορούσε για να μου κάνει μια ποδομαλακία με το κόκκινο πεντικιούρ της.Φυσικά και δέχτηκε οπότε και απόλαυσα τα ωραία πατουσάκια της να μαλακίζουν τον πούτσο μου.Μετά από κανα 10λεπτο τα έχυσα κι εκείνη με σκούπισε,ενώ μου είπε να μην πετάξω τα χαρτιά με τα χύσια στο δρόμο  :rolleyes: :uglystupid:.Της λέω εντάξει μη βρωμίσουμε και την περιοχή,θα περάσω μετά από το μπουρδέλο το ''ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ'' και θα πετάξω εκεί τα χύσια μου  :2funny: :2funny:.Εν τω μεταξύ είχε σκάσει μύτη πορνοπαππούς με μπλε φόκους και περίμενε μέχρι να τελειώσω,οπότε και με το που βγήκε το αλβανιδάκι από το αμάξι μου,την φόρτωσε με την μία στο δικό του και ξεκίνησε την δουλειά στα μπροστινά καθίσματα :pipa1: :orchestra:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ηταν κανενας συναγωνιστης στο τζους οταν τσακωθηκαν οι πορνες με το χασοδικη; :2funny:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456

O χρηστιδαρος κανει πιατσα εκεί τύπε οταν δεν του δινει μεροκαματο ο χοντρος ...

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
περασμα σημερα το πρωι απο γερανιου μιας και ο woman μας εχει αναστατωσει τις τελευταιες μερες με τις αναφορες του στην βυζαρου αννα την αλβανιδα...

δυστυχως αν και γενικως οι αναφορες του στις κοπελες δεν απεχουν πολυ απο τις δικες μου εμπειριες,με την συγκεκριμενη με εστειλε στον κουβα >:( 

φτανω γερανιου εξω απο το χοτελ,βλεπω αρχικα μια ομορφουλα νεαρη ξανθια βυζαρου και την πλησιαζω υποθετοντας οτι ειναι η εν λογω αννα."ένυ" ή "έμμυ" μου ειπε οτι τη λενε οποτε εστρεψα το βλεμμα προς τις καθημενες στο καφενειο διπλα στην εισοδο του ξενοδοχειου.
βλεπω μια αλβανιδα σγουρομαλλα ξανθια βυζαρου και καταλαβαινω οτι κοιταω την αννα.αφου μου επιβεβαιωνει οτι ειναι αυτη,ανεβαινουμε στο χοτελ.

λοιπον...

καταρχας...δεν προκειται για ωραια γυναικα.ειμαι μιλφογκιλφακιας και οταν λεω ωραια γυναικα δεν εννοω συγκρινοντας την με κοπελες τυπου ιλονας ή ντενισας απο φ54 ή λαουρας απο φ67...αλλα με γυναικες τυπου μαρια απο αλκαμενους,μαριαννα απο βεργας,αλιονα κτλ...

η αννα δεν εχει θηλυκοτητα...εχει πολυ χοντροκομμενο δεμενο σουλουπι(πολυ χοντρα κοκκαλα),μεγαλο κεφαλι,πολυ κοντα αλβανικα ποδια και ειναι πολυ μυωδης και υπερβολικα σφιχτη.εχει πολυ χοντρες πατουσες που ασφυκτιουν μεσα στις γοβες.τα βυζια της ειναι μεγαλα,στρογγυλα και βαρια,αλλα σε καμια περιπτωση τεραστια για το σωμα της.η λαουρα απο φ67 ας πουμε εχει το ιδιο βυζι πανω κατω και ειναι 20-30 κιλα λιγοτερα και ψηλοτερη.ο κωλος της πετρα απο το συμπιεσμενο λιπος και τους μυς,δε μου αρεσε καθολου...

στον δωματιο τωρα...

σχετικα σχολαστικη με την τηρηση των κανονων υγιεινης,αλλα στις υπηρεσιες της θα την χαρακτηριζα επαγγελματια.οχι ξεπετα,αλλα μια τυπικη εξυπηρετηση.σαν ενα συνηθες προγραμμα στης φυλης...

ημουν πολυ φορτωμενος οποτε τα πεταξα στην πρωτη σταση σχετικα γρηγορα,αλλα μου ειχε ηδη πει να αλλαξουμε σταση και γενικοτερα ακολουθουσε ενα ρυθμο ωστε στο 10λεπτο-12λεπτο να το χει ληξει το θεμα.

25 ευρω,20 αυτη 5 το χοτελ,για μενα δεν αξιζει,πιστευω στο μεταξι με ενα δεκαρικο βρισκεις καλυτερα πακετα (εμφανιση+υπηρεσιες)

:hi:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Χθεσινοβραδινό πέρασμα κατά τις 03:00 από το σημείο,όπου πέτυχα την ξανθιά αλβανίδα Όλγα με κόκκινο φόρεμα και μιας και δεν είχα πετύχει κάτι ενδιαφέρον στα μπουρδελάκια αποφάσισα για μια καλτ πίπα στο αμάξι μ'ένα 20ευρω  :wanker: :wanker:.Η γκόμενα ξηγήθηκε πολύ καλά,με άφησε να γλείψω με την άνεσή μου τα βυζιά της ενώ συνέχισα και μ'ένα δυνατό γλειφομούνι στο πεντακάθαρο μουνάκι της  :grin: :grin:.Δυστυχώς μου πέρασε καπότα και αν και η πίπα ήταν αρκετά καλή,με καπότα πλέον δεν μπορώ να λειτουργήσω καθόλου  :S :S,οπότε την αφαίρεσα και της είπα να βγάλει τα μαύρα μποτάκια που φορούσε για να μου κάνει μια ποδομαλακία με το κόκκινο πεντικιούρ της.Φυσικά και δέχτηκε οπότε και απόλαυσα τα ωραία πατουσάκια της να μαλακίζουν τον πούτσο μου.Μετά από κανα 10λεπτο τα έχυσα κι εκείνη με σκούπισε,ενώ μου είπε να μην πετάξω τα χαρτιά με τα χύσια στο δρόμο  :rolleyes: :uglystupid:.Της λέω εντάξει μη βρωμίσουμε και την περιοχή,θα περάσω μετά από το μπουρδέλο το ''ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ'' και θα πετάξω εκεί τα χύσια μου  :2funny: :2funny:.Εν τω μεταξύ είχε σκάσει μύτη πορνοπαππούς με μπλε φόκους και περίμενε μέχρι να τελειώσω,οπότε και με το που βγήκε το αλβανιδάκι από το αμάξι μου,την φόρτωσε με την μία στο δικό του και ξεκίνησε την δουλειά στα μπροστινά καθίσματα :pipa1: :orchestra:
απο ποιο μέρος εννοεις ;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Προχθες κατά τις 02:15 την ειχα παρει κι εγω την Ολγα.... Την εχυσα στο λαιμο και στα βυζάκια της τα ωραια. Χαρτι δεν ειχε παντως και εψαχνα στο ντουλαπακι να δω αν εχω τιποτα μωρομαντηλα....  Δεν τρεχει τιποτα μου ειπε... Αστο θα στεγνωσει... Κι ολο και καποιος μαλακας θα βρεθει να με γλυψει και θα καθαρισω εντελώς....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Προχθες κατά τις 02:15 την ειχα παρει κι εγω την Ολγα.... Την εχυσα στο λαιμο και στα βυζάκια της τα ωραια. Χαρτι δεν ειχε παντως και εψαχνα στο ντουλαπακι να δω αν εχω τιποτα μωρομαντηλα....  Δεν τρεχει τιποτα μου ειπε... Αστο θα στεγνωσει... Κι ολο και καποιος μαλακας θα βρεθει να με γλυψει και θα καθαρισω εντελώς....

Άσε ρε κοκκινόμαγκα της πούτσας με τις παπαριές σου  :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:.Σας έχω τσούξει πουστρόγαυροι,να πάτε να καθαρίσετε το κωλογήπεδό σας από τα χύσια μου  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Άσε ρε κοκκινόμαγκα της πούτσας με τις παπαριές σου  :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:.Σας έχω τσούξει πουστρόγαυροι,να πάτε να καθαρίσετε το κωλογήπεδό σας από τα χύσια μου  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:
ΚΑνα τραβεστι τραβα να πηδηξεις και ασε τα πολλα πολλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom