Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (8 μέλη και 19 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Bραδυ  γενικά ειναι εκει-  ιδιως τωρα που ανοιξε ο  καιρος--
ειναι    κοντα  στην εισοδο του  παρκου /  απεναντι  και πιο    πιο κατω απο τον προαστιακο  σταθμο  και το θέατρο  του Ρουφ

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Bραδυ  γενικά ειναι εκει-  ιδιως τωρα που ανοιξε ο  καιρος--
ειναι    κοντα   στην εισοδο του  παρκου /  απεναντι  και πιο    πιο κατω απο τον προαστιακο  σταθμο  και το θέατρο   του Ρουφ
αν εχει  καποιος να βαλει χαρτη 8α του ημουν ευγνωμον

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Άσε ρε κοκκινόμαγκα της πούτσας με τις παπαριές σου  :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:.Σας έχω τσούξει πουστρόγαυροι,να πάτε να καθαρίσετε το κωλογήπεδό σας από τα χύσια μου  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:
Καμαρώστε έναν πουτανοσπερμα που κανει γλυφομουνι σε καλτνεριμιτζουδες, και που μπορει να γαμισει ολοκληρο γηπεδο και δη του ΘΡΥΛΟΥ.
Με το χερι στην καρδια.....
Δεν είναι εναντιον μιας πουτανοσυνευρεσης, αλλα γκομενα εχεις βγαλει ποτε στη ζωη σου; Εστω μια να την παρεις από το χερι και να πατε βολτα και μετα να την πηδήσεις; Απαντησε με το χερι της καρδια...
Ενας θεος ξερει τι τερας της φυσεως εισαι για να εχεις τετοια απωθημένα και να κανεις γλυφομουνι σε καλντεριμιτζουδες. Τελικα δεν μας είπες.... Ητανε νοστιμα τα χυσια μου... Αν δεν ητανε την επόμενη φορα  να φαω κατι γλυκο ωστε να σου αρεσουνε βλακακο....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Καμαρώστε έναν πουτανοσπερμα που κανει γλυφομουνι σε καλτνεριμιτζουδες, και που μπορει να γαμισει ολοκληρο γηπεδο και δη του ΘΡΥΛΟΥ.
Με το χερι στην καρδια.....
Δεν είναι εναντιον μιας πουτανοσυνευρεσης, αλλα γκομενα εχεις βγαλει ποτε στη ζωη σου; Εστω μια να την παρεις από το χερι και να πατε βολτα και μετα να την πηδήσεις; Απαντησε με το χερι της καρδια...
Ενας θεος ξερει τι τερας της φυσεως εισαι για να εχεις τετοια απωθημένα και να κανεις γλυφομουνι σε καλντεριμιτζουδες. Τελικα δεν μας είπες.... Ητανε νοστιμα τα χυσια μου... Αν δεν ητανε την επόμενη φορα  να φαω κατι γλυκο ωστε να σου αρεσουνε βλακακο....

Όπως τα λες είναι πουστρόμαγκα,  :birdman: :birdman:,εμένα γι αυτό με καμαρώνουν εδώ μέσα,γι αυτά τα γλειφομούνια σε καλτνεριμιτζουδες και για να ρίχνω τα χύσια μου στις κωλοτρυπίδες σας,μαλακισμένα πουστρογαυράκια  :2funny: :2funny: και μετά να με ρωτάτε αν έχω βγάλει γκόμενα,πιρφόροι της διπλής καπότας.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Όπως τα λες είναι πουστρόμαγκα,  :birdman: :birdman:,εμένα γι αυτό με καμαρώνουν εδώ μέσα,γι αυτά τα γλειφομούνια σε καλτνεριμιτζουδες και για να ρίχνω τα χύσια μου στις κωλοτρυπίδες σας,μαλακισμένα πουστρογαυράκια  :2funny: :2funny: και μετά να με ρωτάτε αν έχω βγάλει γκόμενα,πιρφόροι της διπλής καπότας.

kωστακη μου ειπαν οτι εισαι κουκλακι ζωγραφιστο ισχυει?

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

εύγε νέε μου, εύγε... καλή αντάμωση στο Συγγρός..... Μπράβο και σε αυτούς που σε καμαρώνουν.....
Οσο για τα πηδήματα στον Ολυμπιακό..... 27+17=44 την έχουμε, εσυ;;;;;;    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ξου μωρε πουστρακη.... Σουρωτηρη σας τον εχουμε κανει ΠΑΝΤΟΥ.....  :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
kωστακη μου ειπαν οτι εισαι κουκλακι ζωγραφιστο ισχυει?

Μπα,σε ομορφιά απλά μέτριος  :rockon: :rockon:,εκεί που ζωγραφίζω είναι στην τραμπούκα,την καλτίλα και τον ρομαντισμό  :hi:.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Μεσημεράκι Πέμπτης, κατά τις 3 , κατεβαίνοντας Βερανζέρου δίπλα από το σεξ σοπ, σε είσοδο χοτέλ, είδα γυφτοειδούς προέλευσης βαλκανικό θήλεο, εγκυμονούσα, ένα μπάζο και μισό. Υπάρχουν πελάτες βιτσιόζοι με πολλά παράνομα εξτράκια ( και ενίοτε και ''παράσημα'') που θα την πάρουν?
Γωνία ήταν μία με κόκκινη φούστα, στο καφενείο απ`έξω όπου μέτρησα από τα 12 άτομα που είχε, οι 9 βαράγανε ντάγκλες μαζί με κάτι τελειωμένα σάπια εκδιδόμενα καράμπαζα για χωματερές.

ΥΓ Ένας πρεζάκιας ανέβαινε την Βερανζέρου με τύπο κυριλέ παρέα, ο οποίος του έλεγε '''προς τα που πήγανε, λέγε, δεν θα γίνει τίποτα, μην ανησυχείς ρε ''. Όσο περίμενα στο φανάρι ο διάλογος

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μεσημεράκι Πέμπτης, κατά τις 3 , κατεβαίνοντας Βερανζέρου δίπλα από το σεξ σοπ, σε είσοδο χοτέλ, είδα γυφτοειδούς προέλευσης βαλκανικό θήλεο, εγκυμονούσα, ένα μπάζο και μισό. Υπάρχουν πελάτες βιτσιόζοι με πολλά παράνομα εξτράκια ( και ενίοτε και ''παράσημα'') που θα την πάρουν?
Γωνία ήταν μία με κόκκινη φούστα, στο καφενείο απ`έξω όπου μέτρησα από τα 12 άτομα που είχε, οι 9 βαράγανε ντάγκλες μαζί με κάτι τελειωμένα σάπια εκδιδόμενα καράμπαζα για χωματερές.

ΥΓ Ένας πρεζάκιας ανέβαινε την Βερανζέρου με τύπο κυριλέ παρέα, ο οποίος του έλεγε '''προς τα που πήγανε, λέγε, δεν θα γίνει τίποτα, μην ανησυχείς ρε ''. Όσο περίμενα στο φανάρι ο διάλογος
  Αδυνατη κοπελιτσα με μαυροκοκκινα μαλλια που περιφερεται τριτησ σεπτεμβριου και και χαλκοκονδιλη ωραιο σχετικα προσωπακι ωρεσ πιο απογεματινεσ μετα τισ 8 κρατωντασ μια τσαντα στον ωμο μαυρη που γραφει rock την εχει πετυχει καποιοσ συναγωνιστησ χυστησ

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
  Αδυνατη κοπελιτσα με μαυροκοκκινα μαλλια που περιφερεται τριτησ σεπτεμβριου και και χαλκοκονδιλη ωραιο σχετικα προσωπακι ωρεσ πιο απογεματινεσ μετα τισ 8 κρατωντασ μια τσαντα στον ωμο μαυρη που γραφει rock την εχει πετυχει καποιοσ συναγωνιστησ χυστησ
συνηθωσ φοραει κολλαν με πλαινα σκισιματα μαυρο την λενε ευη

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
αν καποιοσ γνωριζει η εχει παρει το τεμαχιο παρακαλω ενημερωστε

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
επισησ εχει φουλαρι με νεκροκεφαλεσ μαυρο ,επειδη ειναι επιγον παρακαλω ενημερωστε ειναι ζητημα πολυ ιδιαιτερο

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παρακαλω εαν εχετε πετυχει τη συγκεκριμενη κοπελα ενημερωστε με προσωπικο μηνυμα

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
εχει στην πλατη τατουαζ με γκοθικ αγγλικα τη φρασ稴 quoth the raven nevermore an την εχετε πετυχει η παρει ενημερωστε

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
συνηθωσ φοραει κολλαν με πλαινα σκισιματα μαυρο την λενε ευη
αντί να σου απαντήσω με πμ, μιας και μου έστειλες, αυτή που είδα είχε πορνογοβάκια, κόκκινη φούστα και μαλλιά όπως λες.Δεν γνωρίζω τα ονομάτά τους, μιας και τυχαίος από την περιοχή.

:offtopic:

Το πιο hypercult παίχτηκε Στουρνάρη 19, την ίδια μέρα, παρέα πάκηδων στον δρόμο με κοντάρια, μαδέρια οικοδομής, παλουκώσανε άγρια και με δύναμη ζευγάρι πρεζάκηδων. Βάραγαν αλύπητα για μισό λεπτό τουλάχιστον..Είχαν φρικάρει κάτι κυρίες με καταστήματα και ούρλιαζαν και οι άλλοι εκεί...Είχα σταματήσει 5 λεπτά πριν για αγορά σε κατάστημα εκεί,κανονικά παρκάρισμα, αρχικά τρώει ένα δυνατό σκαμπίλι η πρεζού από τον πάκι και η υπόλοιπη παρέα σε χρόνο dt έκανε την δουλεια΄και αποχώρησε. Τους πλησιάσαμε όπως όλοι αρχικά, τρεις τραυματίες στο σύνολο, ήταν και τρίτος πρεζάκιας 50αρης που επενέβη για να τους σώσει, με κομοδινέ κοτσίδα, μαύρο μαλλί, πολύ αίμα ο τύπος, τον είχανε κάνει με τα μαδέρια τούμπανο...σκηνές απείρου κάλλους..συμφέροντα και πολλά λεφτά στον ''μαύρο κουμπαρά'' της παραοικονομίας...κυρία Κούρτοβικ όταν κατεβήκατε, είχατε μια μούρη τόσο ξυνισμένη...ποιος ξέρει ποιο όφελος έχεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom