Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Φιλε  αν  θέλεις   μην  γραφεις απο μία- μια  σειρά   χωριστά  σε  5- 6  ποστς   σεντονι καθε φορά-  Γεμιζει  και μπερδευεται  το θρεντ.
----------
2) Η μπόχα και η αναγούλα σε πιάνουν από το απέναντι πεζοδρόμιο που είναι το φαρμακείο!
εχει  και φαρμακείο  πριν  το Αφαια κατεβαινοντας…  :cheesy:   Για το χοτελ- εχουν γραφτει  και ποσταριστει φωτογραφίες  αναλυτικά  προ ολιγων μηνων  /
και  ολιγη  ιστορικη  αυτοδιοικηση της εν λόγω περιοχής
>>>

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Απόψε στις 16:30 στην πλατεία Λαυρίου στην περιοχή του Joy's διέκρινα το κουνέλι, μία καλοβαλμένη μελαχρινή ώριμη με καρέ μαλλί και μεγαλούτσικα βυζιά την οποία μέχρι πρότινος την έβλεπα να κόβει βόλτες στο απέναντι πεζοδρόμιο (αγνοώ τα στοιχεία της) και τη θεά Άντζελα την Αλβανίδα με την κωλάρα, φορούσε ένα ωραίο ροζ μπλουζάκι, ροζ κραγιόν ασορτί κι ένα άσπρο κολάν που έσφυζε η κωλάρα της μέσα απ' αυτό. Με το που με είδε και παρότι έχω πάει μόλις μια φορά μαζί της (γνωριζόμαστε όμως από παλιότερα), ήρθε καταπάνω μου μ' ένα τεράστιο χαμόγελο, μιλήσαμε για λίγο, τη ρώτησα πώς πάει η δουλειά. Τώρα θα με πείτε ηλίθιο ρομαντικό αλλά σ' αυτήν την κοπέλα δυο πράγματα ξεχωρίζω: Το χαμόγελο και την κωλάρα της. Στο τσακ ήμουν να περάσω μαζί της για ένα δεύτερο γύρο μετά από μήνες αλλά μου είχαν καρφωθεί στο μυαλό μέρες τώρα κι επειδή τα συζητάμε εδώ τα βυζιά της Άννας από τη Γερανίου και τελικά τίμησα αυτή, τώρα θα μου πείτε τί συγκρίνω και θα 'χετε εν μέρει δίκιο. Πλην όμως η Άννα με απογείωσε ακόμη μια φορά με τα παιχνίδια με τη γλώσσα της, τα ρουφήγματά της, τις δαγκωνιές της, την πίπα της και φυσικά τα τεράστια βυζιά της. Κρατιόμουν από τα πρώτα λεπτά της συνεύρεσης για να μην τελειώσω (ενώ συνήθως αργώ χαρακτηριστικά σχεδόν με όλες τις κοπέλες) και αφ' ότου έχυσα παρέμεινα για τουλάχιστον μισή ώρα ακόμα καβλωμένος, κανονικά έπρεπε να την πάρω και δεύτερο γύρο αλλά ας όψονται τα 25 ευρώ που τα λυπήθηκα παρά την κάβλα μου. Έκανα ώρες για να συνέλθω από την εμπειρία μαζί της... Βέβαια να πω την αλήθεια μου σήμερα που το καλοσκέφτηκα αυτό που τελικά ξεχωρίζω στην Άννα είναι αποκλειστικά τα βυζιά της και το κρεβάτι που κάνει, καθώς το υπόλοιπο εμφανισιακά δε με γεμίζει και πολύ.

Έξω από το Ανδρονίκη εκτός από την Άννα ήταν μια αδιάφορη μικρόσωμη μελαχρινή, η Νίνα με την κορμάρα της και ειδικά τα ατελείωτα πόδια της (κρίμα που είναι σπαστικιά και γκρινιάρα στο δωμάτιο) και η Ένη η οποία έχει παχύνει λίγο κι έχει γίνει σούπερ τούμπανο, γενικά εμένα τα παραπάνω κιλά που έχει πάρει δε με χαλάνε καθώς μεγάλωσαν και τα βυζιά της τα οποία απόψε κόντευαν να πεταχτούν έξω από το ντεκολτέ. Και φυσικά η προσωπάρα της χωρίς ψεγάδι, το 'χω ξαναγράψει εδώ ότι τη θεωρώ για τώρα μία απ' τις ωραιότερες γυναίκες που κυκλοφορούν στις πιάτσες. Βέβαια έχω αναφερθεί και στην ψυχρότητά της και το γεγονός ότι δε σκάει ένα χαμόγελο στο δωμάτιο παρότι είναι καλή επαγγελματίας. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τα 'χουμε όλα...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Ρισπεκτ στο μύστη  Womanaholic για τις βόλτες του αυτές τις ώρες στην άγρια πιάτσα  :rockon: :rockon: :hi: :kneel:.Μύστη διαβάζω ότι με τις κοπέλες γνωρίζεστε χρόνια,κανα παράνομο εξτραδάκι δεν έπεσε ή μας το κρατάς έκπληξη για το άλλο θρεντ  :uglystupid: :think: :cum: :cum:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Χθες απογευμα κοντα στις 8 πηρε συναγωνιστης στο LITO μια βαρβατη XL γκομενα με πυραυλοβυζαρες, νταρτνανα με μαυρο φορεμα και πορνογοβες με κοντο ξανθο με σκουρες ανταυγες μαλλι. Κολαρες, μπουταρες, βυζαρες, μιλφ. Την εχω τεραστια αναγκη, αν ακουει ο συναγωνιστης ή καποιος ξερει κατι, μιληστε..!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Χθες απογευμα κοντα στις 8 πηρε συναγωνιστης στο LITO μια βαρβατη XL γκομενα με πυραυλοβυζαρες, νταρτνανα με μαυρο φορεμα και πορνογοβες με κοντο ξανθο με σκουρες ανταυγες μαλλι. Κολαρες, μπουταρες, βυζαρες, μιλφ. Την εχω τεραστια αναγκη, αν ακουει ο συναγωνιστης ή καποιος ξερει κατι, μιληστε..!!!

Μύστη αυτή που λες παίζει να την πέτυχα κι εγώ κατά τις 01:30  :rockon: :rockon:,καθόταν στο φανάρι Καποδιστρίου και Γ'Σεπτεμβρίου αλλά ήταν όντως πολύ XXL  :S :S.Υπήρχε κι άλλη μια ακριβώς έξω από το ΛΙΤΟ με μαύρο φόρεμα όπως το γράφεις αλλά νομίζω με μακρύ μαλλί  :rolleyes: :uglystupid:

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
ΤΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΟΣ τυποι μοι την πετυχενουμε την μικρη?ποσα παιρνη?
Μπροστα στο Elliseum θα την πετυχεις παντα και μερικες φορες μεσα στην τζαμαρια για "ιδιαιτερους" λογους, . Ωραριο, το συνηθισμενο. βραδυνη βαρδια μετα τις 12 και πρωινη μετα τις 10 με 11. Στηθος εχει 2.5 οπως το εκοψα απο μακρυα. Κωλος συμπαθητικος, οχι χοντρος (σε καμια περιπτωση βεβαια δεν πλησιαζει την Αλβανιδοκωλαρα). Εμφανισιακα στεκεται αρκετα καλα για την περιοχη, στα του δωματιου ο συναγωνιστης πριν λιγο εξεφρασε θετικη σχετικα αποψη.

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ με καρο φουστιτσα αδυνατα ποδαρακια κοκκινα μαλλια μαζεμενα δυο κοτσουσ με χρυσο σταυρουδακι την εχει πετυχει κανενασ απο δω συναγωνιστησ το ονομα τησ μαιρη

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Μύστη αυτή που λες παίζει να την πέτυχα κι εγώ κατά τις 01:30  :rockon: :rockon:,καθόταν στο φανάρι Καποδιστρίου και Γ'Σεπτεμβρίου αλλά ήταν όντως πολύ XXL  :S :S.Υπήρχε κι άλλη μια ακριβώς έξω από το ΛΙΤΟ με μαύρο φόρεμα όπως το γράφεις αλλά νομίζω με μακρύ μαλλί  :rolleyes: :uglystupid:
Εκεινη την ωρα πηδηγα τη εμπονι θεα πιτσιρικα Τζεσικα !!!  :smitten: :smitten: Οτι καλυτερο υπαρχει σε μαυρη ιεροδουλη τωρα και τα τελευταια τουλαχιστον 10 χρονια !!! Αν πετυχαινα τη BBW ομως δε ξερω τι θα εκανα... μου εβγαλε κατι...

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Εκεινη την ωρα πηδηγα τη εμπονι θεα πιτσιρικα Τζεσικα !!!  :smitten: :smitten: Οτι καλυτερο υπαρχει σε μαυρη ιεροδουλη τωρα και τα τελευταια τουλαχιστον 10 χρονια !!! Αν πετυχαινα τη BBW ομως δε ξερω τι θα εκανα... μου εβγαλε κατι...
ακα τυπε?

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Φιλε μου ειναι 100% αντιθετη σε ακα. Ουτε στοματικο. Την ψηνω ομως, εχουμε βρεθει και εξω και συντομα θα παμε για εξετασεις οπως μου ειπε γιατι το εχουμε και οι δυο αναγκη. Για το λαο ομως το θεωρω πολυ δυσκολο να παρουν εστω και πιπα ακα. Αλλα εχει ενα κορμι δυναμιτης με θεικο κολο και απο υπηρεσιες (με μενα) ειναι παρα πολυ καλη !!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885

Μύστη που πετυχαίνουμε έμπονι Τζέσικα  :uglystupid: :think:.Έχω τεράστια ανάγκη ένα καλό μαύρο κορμί  :cum: :cum: :hi:

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Οι μαύρες στη διαστάυρωση Πατησίων και Γαλατσίου έχουν ξεθαρέψει.
Η αστυνομία φαίνεται πως δεν τις κυνηγάει τόσο πολύ πια και πα-
ρουσιάζονται καλά τεμάχια από τις 22:30. Κάθονται όμως στο σημείο
που τελειώνει το πάρκο (όπως απομακρυνόμαστε από Αθήνα).

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Οι μαύρες στη διαστάυρωση Πατησίων και Γαλατσίου έχουν ξεθαρέψει.
Η αστυνομία φαίνεται πως δεν τις κυνηγάει τόσο πολύ πια και πα-
ρουσιάζονται καλά τεμάχια από τις 22:30. Κάθονται όμως στο σημείο
που τελειώνει το πάρκο (όπως απομακρυνόμαστε από Αθήνα).
Οι μαυρουλες ξεκινουν λιγο μετα την Πλατεια Αμερικης μεχρι το τελος του παρκου μετα την διασταυρωση με Γαλατσιου. Οντως καποιες ειναι πολυ ελκυστικες. Δεν εχει σταθερες παρουσιες ομως. Καποια που σου εκανε "κλικ" δεν ειναι βεβαιο οτι θα την ξαναβρεις το επομενο βραδυ. Πιθανα να εχουν ενα ατυπο rotation.... :2funny:
Αξιζει παντως μια βολτα, ετσι για την ιστορια, για να θυμηθουμε στο περιπου, παλιες καλες νυχτες οταν ομαδικα στην επεφταν μαυρουλες στα σκοτεινα δρομακια της Σωκρατους.

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Αγαπητε, αν εννοεις BBW, αυτην με το μαυρο φορεμα και τα ξανθα μαλλια, κατα πασα πιθανοτητα μιλας για την Καρμεν. Πρεπει να εισαι πολυ σκληροπυρηνικος για να πας μαζι της. Ή απλα να μην εχεις διαβασει προηγουμενες αναφορες συνφορουμιστων σχετικα με την λεγαμενη.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Οι μαυρουλες ξεκινουν λιγο μετα την Πλατεια Αμερικης μεχρι το τελος του παρκου μετα την διασταυρωση με Γαλατσιου. Οντως καποιες ειναι πολυ ελκυστικες. Δεν εχει σταθερες παρουσιες ομως. Καποια που σου εκανε "κλικ" δεν ειναι βεβαιο οτι θα την ξαναβρεις το επομενο βραδυ. Πιθανα να εχουν ενα ατυπο rotation.... :2funny:
Αξιζει παντως μια βολτα, ετσι για την ιστορια, για να θυμηθουμε στο περιπου, παλιες καλες νυχτες οταν ομαδικα στην επεφταν μαυρουλες στα σκοτεινα δρομακια της Σωκρατους.

Αχχχ...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Καλησπερα σε ολους!!! Μηπως ξερει κανεις που βρισκουμε την εν λογω μαυρουλα Τζεσικα;

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Να ενημερωσω οτι υπαρχει μια ενδιαφερουσα πιατσα στον παραδρομο του Κηφισσου προς Λαμια, μετα τα ΚΤΕΛ κ κατω απο την γεφυρα της Λενορμαν. Ειναι 4 κοριτσια πολυ σεξυ, ειδικα μια μικρουλα ειναι κουκλακι. Ρωτησα ετσι απο περιεργεια καθως δεν ειμαι φαν του ειδους, αν κ δεν το κρυβω οτι το σκεφτομαι να το κανω καποια στιγμη, κ μου ειπαν 30 στο αυτοκινητο. Αυτα... περισσοτερες λεπτομερειες απο τους "ειδημονες".

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Να ενημερωσω οτι υπαρχει μια ενδιαφερουσα πιατσα στον παραδρομο του Κηφισσου προς Λαμια, μετα τα ΚΤΕΛ κ κατω απο την γεφυρα της Λενορμαν. Ειναι 4 κοριτσια πολυ σεξυ, ειδικα μια μικρουλα ειναι κουκλακι. Ρωτησα ετσι απο περιεργεια καθως δεν ειμαι φαν του ειδους, αν κ δεν το κρυβω οτι το σκεφτομαι να το κανω καποια στιγμη, κ μου ειπαν 30 στο αυτοκινητο. Αυτα... περισσοτερες λεπτομερειες απο τους "ειδημονες".

τι ωρα τα κορίτσια είναι στη συγκεκριμενη πιατσα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom