Απόψε στις 16:30 στην πλατεία Λαυρίου στην περιοχή του Joy's διέκρινα το κουνέλι, μία καλοβαλμένη μελαχρινή ώριμη με καρέ μαλλί και μεγαλούτσικα βυζιά την οποία μέχρι πρότινος την έβλεπα να κόβει βόλτες στο απέναντι πεζοδρόμιο (αγνοώ τα στοιχεία της) και τη θεά Άντζελα την Αλβανίδα με την κωλάρα, φορούσε ένα ωραίο ροζ μπλουζάκι, ροζ κραγιόν ασορτί κι ένα άσπρο κολάν που έσφυζε η κωλάρα της μέσα απ' αυτό. Με το που με είδε και παρότι έχω πάει μόλις μια φορά μαζί της (γνωριζόμαστε όμως από παλιότερα), ήρθε καταπάνω μου μ' ένα τεράστιο χαμόγελο, μιλήσαμε για λίγο, τη ρώτησα πώς πάει η δουλειά. Τώρα θα με πείτε ηλίθιο ρομαντικό αλλά σ' αυτήν την κοπέλα δυο πράγματα ξεχωρίζω: Το χαμόγελο και την κωλάρα της. Στο τσακ ήμουν να περάσω μαζί της για ένα δεύτερο γύρο μετά από μήνες αλλά μου είχαν καρφωθεί στο μυαλό μέρες τώρα κι επειδή τα συζητάμε εδώ τα βυζιά της Άννας από τη Γερανίου και τελικά τίμησα αυτή, τώρα θα μου πείτε τί συγκρίνω και θα 'χετε εν μέρει δίκιο. Πλην όμως η Άννα με απογείωσε ακόμη μια φορά με τα παιχνίδια με τη γλώσσα της, τα ρουφήγματά της, τις δαγκωνιές της, την πίπα της και φυσικά τα τεράστια βυζιά της. Κρατιόμουν από τα πρώτα λεπτά της συνεύρεσης για να μην τελειώσω (ενώ συνήθως αργώ χαρακτηριστικά σχεδόν με όλες τις κοπέλες) και αφ' ότου έχυσα παρέμεινα για τουλάχιστον μισή ώρα ακόμα καβλωμένος, κανονικά έπρεπε να την πάρω και δεύτερο γύρο αλλά ας όψονται τα 25 ευρώ που τα λυπήθηκα παρά την κάβλα μου. Έκανα ώρες για να συνέλθω από την εμπειρία μαζί της... Βέβαια να πω την αλήθεια μου σήμερα που το καλοσκέφτηκα αυτό που τελικά ξεχωρίζω στην Άννα είναι αποκλειστικά τα βυζιά της και το κρεβάτι που κάνει, καθώς το υπόλοιπο εμφανισιακά δε με γεμίζει και πολύ.
Έξω από το Ανδρονίκη εκτός από την Άννα ήταν μια αδιάφορη μικρόσωμη μελαχρινή, η Νίνα με την κορμάρα της και ειδικά τα ατελείωτα πόδια της (κρίμα που είναι σπαστικιά και γκρινιάρα στο δωμάτιο) και η Ένη η οποία έχει παχύνει λίγο κι έχει γίνει σούπερ τούμπανο, γενικά εμένα τα παραπάνω κιλά που έχει πάρει δε με χαλάνε καθώς μεγάλωσαν και τα βυζιά της τα οποία απόψε κόντευαν να πεταχτούν έξω από το ντεκολτέ. Και φυσικά η προσωπάρα της χωρίς ψεγάδι, το 'χω ξαναγράψει εδώ ότι τη θεωρώ για τώρα μία απ' τις ωραιότερες γυναίκες που κυκλοφορούν στις πιάτσες. Βέβαια έχω αναφερθεί και στην ψυχρότητά της και το γεγονός ότι δε σκάει ένα χαμόγελο στο δωμάτιο παρότι είναι καλή επαγγελματίας. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τα 'χουμε όλα...