marylin manson
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
συνηθωσ περπαταει η παει σε στασεισ εκει γυρω 3η σεπτεμβριου
αυτή που αναφέρεσαι είδα φίλε, πορνογοβάκια είχε, χρώμα δεν θυμάμαι, αυτά τα πατσουλί που κάνουν μπαμ ότι είναι από πάγκο, δεν είχε τρακτερωτά, μόδα90sαπο παπουτσια φορα μποτακια μαυρα τρακτερωτα
Στιχομυθια στα πεταχτα με Αντζελα Αλβανιδοκολαρα
"Τι κανεις Αντζελα"
"Καλα...καυλωνω..."
περασμα σημερα το πρωι απο γερανιου μιας και ο woman μας εχει αναστατωσει τις τελευταιες μερες με τις αναφορες του στην βυζαρου αννα την αλβανιδα...
δυστυχως αν και γενικως οι αναφορες του στις κοπελες δεν απεχουν πολυ απο τις δικες μου εμπειριες,με την συγκεκριμενη με εστειλε στον κουβα >
φτανω γερανιου εξω απο το χοτελ,βλεπω αρχικα μια ομορφουλα νεαρη ξανθια βυζαρου και την πλησιαζω υποθετοντας οτι ειναι η εν λογω αννα."ένυ" ή "έμμυ" μου ειπε οτι τη λενε οποτε εστρεψα το βλεμμα προς τις καθημενες στο καφενειο διπλα στην εισοδο του ξενοδοχειου.
βλεπω μια αλβανιδα σγουρομαλλα ξανθια βυζαρου και καταλαβαινω οτι κοιταω την αννα.αφου μου επιβεβαιωνει οτι ειναι αυτη,ανεβαινουμε στο χοτελ.
λοιπον...
καταρχας...δεν προκειται για ωραια γυναικα.ειμαι μιλφογκιλφακιας και οταν λεω ωραια γυναικα δεν εννοω συγκρινοντας την με κοπελες τυπου ιλονας ή ντενισας απο φ54 ή λαουρας απο φ67...αλλα με γυναικες τυπου μαρια απο αλκαμενους,μαριαννα απο βεργας,αλιονα κτλ...
η αννα δεν εχει θηλυκοτητα...εχει πολυ χοντροκομμενο δεμενο σουλουπι(πολυ χοντρα κοκκαλα),μεγαλο κεφαλι,πολυ κοντα αλβανικα ποδια και ειναι πολυ μυωδης και υπερβολικα σφιχτη.εχει πολυ χοντρες πατουσες που ασφυκτιουν μεσα στις γοβες.τα βυζια της ειναι μεγαλα,στρογγυλα και βαρια,αλλα σε καμια περιπτωση τεραστια για το σωμα της.η λαουρα απο φ67 ας πουμε εχει το ιδιο βυζι πανω κατω και ειναι 20-30 κιλα λιγοτερα και ψηλοτερη.ο κωλος της πετρα απο το συμπιεσμενο λιπος και τους μυς,δε μου αρεσε καθολου...
στον δωματιο τωρα...
σχετικα σχολαστικη με την τηρηση των κανονων υγιεινης,αλλα στις υπηρεσιες της θα την χαρακτηριζα επαγγελματια.οχι ξεπετα,αλλα μια τυπικη εξυπηρετηση.σαν ενα συνηθες προγραμμα στης φυλης...
ημουν πολυ φορτωμενος οποτε τα πεταξα στην πρωτη σταση σχετικα γρηγορα,αλλα μου ειχε ηδη πει να αλλαξουμε σταση και γενικοτερα ακολουθουσε ενα ρυθμο ωστε στο 10λεπτο-12λεπτο να το χει ληξει το θεμα.
25 ευρω,20 αυτη 5 το χοτελ,για μενα δεν αξιζει,πιστευω στο μεταξι με ενα δεκαρικο βρισκεις καλυτερα πακετα (εμφανιση+υπηρεσιες)
οπως κατεβαινεις την ατακτη πειραιως και στριβεις δεξια στη γερανιου,στα 5 μετρα αριστερα σου,δε θυμαμαι ονομα
ποιο ειναι το ΑΦΑΙΑ και τι ινδες ειναι αυτες?φυσικα στο ΑΦΑΙΑ οι περιφημες Ινδες(?).
ποιο ειναι το ΑΦΑΙΑ και τι ινδες ειναι αυτες?
Τύπε ζεις Αθήνα και δεν ξέρεις το ΑΦΑΊΑ και τις Ινδές;
Μπούλης;
Νομίζω ότι οι βυζαρες της δεν παιζονται! Την έχω πάρει δυό φορές και το τι σφαλιάρα έριξα στους βύζους της δε λέγεται. Ντόμινο φάση: όπως κάθεται στα τέσσερα βαράς το ένα βυζί και αυτό χτυπάει το άλλο και γυριζει και χτυπάει το πρώτο κ.ο.κ.!βυζαρου αννα την αλβανιδα...
η αννα δεν εχει θηλυκοτητα...εχει πολυ χοντροκομμενο δεμενο σουλουπι(πολυ χοντρα κοκκαλα),μεγαλο κεφαλι,πολυ κοντα αλβανικα ποδια και ειναι πολυ μυωδης και υπερβολικα σφιχτη.εχει πολυ χοντρες πατουσες που ασφυκτιουν μεσα στις γοβες.τα βυζια της ειναι μεγαλα,στρογγυλα και βαρια,αλλα σε καμια περιπτωση τεραστια για το σωμα της.η λαουρα απο φ67 ας πουμε εχει το ιδιο βυζι πανω κατω και ειναι 20-30 κιλα λιγοτερα και ψηλοτερη.ο κωλος της πετρα απο το συμπιεσμενο λιπος και τους μυς,δε μου αρεσε καθολου...
ποιο ειναι το ΑΦΑΙΑ και τι ινδες ειναι αυτες?
Βολτα στο τριγωνο Σαββατο μεσημερι κατα τις 3.30. Στο Joys πολλα κομματια, αλλα στην κυριολεξια "κομματια". Περισσοτερο εμοιαζαν με τον Ζουγκλακο παρα με γυναικες. Οτι χειροτερο εχω δει τα τελευταια χρονια. Στο LITO μιλφ με απλανες βλεμμα... και 2-3 μπαζα. Στο Elysium χοντρουλα μαυρομαλλα πεταχτουλα και διπλα της ξανθια με κατσαρο μαλλι και ακρως εφαρμοστο λευκο σορτσακι, με τον μισο κωλο σε δημοσια θεα (οεο) και αντιστοιχο τοπακι (εμφανισιακα καλη). Στην Σωκρατους απιθανα πολλα πρεζακια (τα πιο πολλα σε πορχωρημενο σταδιο), και φυσικα στο ΑΦΑΙΑ οι περιφημες Ινδες(?).
Νομίζω ότι οι βυζαρες της δεν παιζονται! Την έχω πάρει δυό φορές και το τι σφαλιάρα έριξα στους βύζους της δε λέγεται. Ντόμινο φάση: όπως κάθεται στα τέσσερα βαράς το ένα βυζί και αυτό χτυπάει το άλλο και γυριζει και χτυπάει το πρώτο κ.ο.κ.!
Όντως έχει πολλούς μυς και είναι χοντροκομμένη - θα την προτιμούσα πιο χαλαρή στην κωλάρα της για να ρίξω και κει κανα σκαμπιλάκι αλλά δεν με χαλασε και πολύ γιατί έριξα αρκετα στους βύζους της!
θα έλεγα ότι έχει τα μεγαλύτερα βυζια που έχω συναντήσει σε πουτάνα (μαζί με την granny την Τατιάνα - της οποίας όμως είναι πολύ κρεμαστά).
Ναι ρε συ δεν υπάρχουν τα βυζιά της Άννας, είναι αρρώστια... Μόνο γι' αυτά αξίζει να πάει κανείς μαζί της αν είναι βυζολάγνος, είναι τεράστια και υπέροχα, δεν τα χορταίνεις με τίποτα. Εγώ την Αννούλα την είχα γνωρίσει σε κάποια φάση που ψαχνόμουν για τη Νίνα (πριν καταλάβω τί ξεπέτα είναι) και την είχα ρωτήσει πότε θα επιστρέψει (έλειπε τότε) επειδή ήταν η μόνη που στεκόταν εκείνη την ώρα έξω απ' το Elyssium... Κι ενώ βλέποντάς τη μου είχε φανεί εντελώς αδιάφορη, μόλις πλησίασα και είδα τους βύζους να ξεπροβάλλουν απ' το ντεκολτέ που φορούσε κόλλησε αγενώς το μάτι μου ενώ της μιλούσα και προσπαθούσα να καταλάβω αν ένα τέτοιο τέλειο βυζί είναι αληθινό ή ψεύτικο, τόσο τουμπανιασμένο ήταν. Αλήθεια, μαζί σου πώς ήταν στο δωμάτιο; Γιατί ο συναγωνιστής παραπάνω παραπονέθηκε ότι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.
Ποια είναι αυτή ρε παιδιά;
Είναι η Αλεξάνδρα, ξανθιά με κατσαρό μαλλί και πολλές φορές μαυρη κορδέλα στα μαλλιά. Τέλεια επιλογή για όσους προτιμούν το άσπρο δερματάκι στις πουτανίτσες, που κοκκινίζει με το πρώτο σκαμπιλάκι! Στο δωμάτιο αρκετά καλή για τα δεδομένα των κοριτσιών του Elliseum και ομορφούλα! Δεν διαμαρτύρεται σε εντονο και συνεχές σφυροκόπημα αλλά μαλλον υποφέρει γιατί κρατάει την κοιλιά της πανω στο ύψος της μήτρας! Μου έχει δείξει ότι είναι καλό παιδί!
περνουσα απο τριτη σεπτεμβριου και ειδα ενα σκινι κοκινομαλικο με κοντη φουστιτσα κοκκινη καρο και αρβιλεσ με μαυρο διαφανο μπλουζακι το ξερει κανενασ αυτο φορουσε χρυσο σταυρουδακιΚώλος, στήθος;
αν το χει παρει κανενασ πειτε καμια κριτικη αν αξιζειπερνουσα απο τριτη σεπτεμβριου και ειδα ενα σκινι κοκινομαλικο με κοντη φουστιτσα κοκκινη καρο και αρβιλεσ με μαυρο διαφανο μπλουζακι το ξερει κανενασ αυτο φορουσε χρυσο σταυρουδακι
δεν το χα ξαναδει εκει κατω ειχε πολυ αδυνατα ποδαρακιααν το χει παρει κανενασ πειτε καμια κριτικη αν αξιζει
καυλωσα με τ αδυνατο κορμακι του και πρεπει να ναι πιτσιρικιδεν το χα ξαναδει εκει κατω ειχε πολυ αδυνατα ποδαρακια