Λοιπον μυστες!Επειδη ειχαμε ενα ραντεβου για δουλεια κοντα στην Κανιγγος,κατεβηκαμε με εναν φιλο γυρω στης 6 Ομονοια και ειπαμε να κανουμε μια βολτα καθως ειχαμε 1 ωρα μπροστα μας!!!
Στο Joy στο περιπτερο ειχε 2 κοπελιτσες τπτ το ενδιαφερον
ειχανε πεταξει την μπουτα εξω και φουμαρανε!!!
Μετα κατεβηκαμε Σατωβριανου, ηταν εξω απο ενα ξενοδοχειο μια ξανθια 40αρα με βυζους και μια μελαμψη!!!
Η ξανθια ειχε το βλεμα του Τζακ Νικολσον απο την Λαμψη και το μελανουρι χαμογελαγε και εκανε νοημα να πλησιασουμε...Καμια δεν ηταν καλη..
Στριψαμε μετα να βγουμε Σωκρατους στην γωνια με Βερανζερου ηταν μια μιλφομουνα καλοστεκουμενη!!
Στο ΕLysium στην εισοδο ηταν
μια ξανθια κωλαρα στ ασπρα με ενα ασπρο καπελο αλα Μαικλ Τζακσον!!!Και
απο πισω πεταχτηκε και μια Βουλγαροκατασταση και εσκουζε να παμε απο κει!!!
Μετα ανεβηκαμε στον Γαλαξια που ηταν ενα μπαμπατσικο με ενα πρασινο φορεμα και απεναντι στον Οκανα 3 τεμαχια...1 που ηταν χοντρη,μια μετρια ξανθια αδυνατη και μια με καρε μαλλι κορμαρα....Αυτη μ αρεσε πολυ!!
Οταν τελειωσαμε απο το ραντεβου κατα της 11 εκανα αλλη μια βολτα μονος μου να δω ποιες αλλαξαν και τι κυκλοφορουσανε μετα της 10!!!
Στο joy ειχε σκασει μια κλουβα με στρουμφακια οποτε ειχανε σπασει απο κει οι 2-3 στο περιπτερο...Μονο
στην γωνια στο φαναρι ηταν κατι γυφτοτσιγγανορουμανομουνες που πρεπει να εισαι ο Τομ Χανκς απο τον ναυαγο για να πας μαζι τους...Και αν...!!!
Εκανα το ιδιο δρομολογιο!!!
Σωκρατους μονο κατι τζιχαντιστες κανανε βολτες!!!!Στο Εlysium ειχε μεγαλωσει το ροστερ με μια κοκκινομαλα και 2-3 καστανες αλλα
Βουλγαροκατασταση απ οτι καταλαβα απο την προφορα!!!
Και στο Lito που δεν βρηκα με την πρωτη γυρα,ηταν μια ξανθια 40αρα περιπου,με ωραια ποδια ψηλη,και βολταρε και απεναντι ειχε πιασει το μπουρου μπουρου μ εναν συναγωνιστη που ηταν σ αμαξι μια ξανθια κορασιδα βυζαρου!!!
Γενικα εχει καλες περιπτωσεις η περιοχη,αν και δεν εχω ασχοληθει με πιατσες...Αλλα απο την προ κρισης εμπειρια μου με cities και calls εχει κανα δυο γκομενες που ειναι αξιογαμητες!!!
Δεν γνωριζω τα ονοματα τους γι αυτο και κανω περιγραφες καθως ηταν η πρωτη φορα που εκανα σαφαρι στο μερος!!!!