Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

IeronimosBoss

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Like
46
Πόντοι
1
Σορυ φιλε μου αλλα επειδη δεν γνωριζω τις πιατσες, που ειναι το ΛΙΤΟ; και μετα τις 10 εννοεις βραδυ η πρωι;

Δυο δρόμους πιο πριν (Βερανζερου και 3ης Σεπτεμβριου) είναι το γνωστό 4ο (τμήμα ομονοίας). Ρώτα κι εκεί, θα σε κατατοπίσουν πλήρως!

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Δυο δρόμους πιο πριν (Βερανζερου και 3ης Σεπτεμβριου) είναι το γνωστό 4ο (τμήμα ομονοίας). Ρώτα κι εκεί, θα σε κατατοπίσουν πλήρως!
Και τι ωρες κανουν πιατσα εκει οι μαυρουλες;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

:2funny: :2funny: :2funny: Εν τω μεταξύ θα έχει πλάκα ο τύπος όντως να πάει εκεί και να ρωτήσει...

TakisBam

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια να κανω μια ερωτηση!!Επειδη δεν εχω κινηθει στα μερη κατα το παρελθον!!Θα ανεβουμε με εναν φιλο για μια δουλεια γυρω στις 8-9 το βραδυ!Παιζει να πετυχουμε τιποτα στα περιξ ή τσαμπα θα κανουμε τους Κενυατες δρομεις αποστασεων!?!? :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Παιδια να κανω μια ερωτηση!!Επειδη δεν εχω κινηθει στα μερη κατα το παρελθον!!Θα ανεβουμε με εναν φιλο για μια δουλεια γυρω στις 8-9 το βραδυ!Παιζει να πετυχουμε τιποτα στα περιξ ή τσαμπα θα κανουμε τους Κενυατες δρομεις αποστασεων!?!? :2funny: :2funny: :2funny:

Για Κέντρο εκείνη την ώρα δύσκολο σε βλέπω, κανα Lito ή Elyssium μόνο... Να πουν βέβαια και τα παιδιά μήπως είναι "ζωντανή" κάποια πιάτσα εκτός Κέντρου εκείνη την ώρα.

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Η Βουλγαρα Καταλινα η πληθωρικη με το κοντο ξανθο μαλλι μιλφ και τις ΒΥΖΑΡΕΣ αξιζει μαγκες. Την πηρα σε παρτουζα χαρντκορ με την αλλη Βουλγαρα Δημητρα. Και οι δυο πολυ συντηρητικες και αποστειρωμενες μεν, ενεδωσαν δε σε φουλ ακαποτη 45λεπτη παρτουζα με γλωσσοφιλλα. Χαιλαιτ εγω στα 4 με την Μια να μου γλυφει τη κολοτρυπιδα και την αλλη ξαπλωμενη να γλυφει πουτσο και αρχιδια. Απλα δεν υπαρχει. Κρεμπιες στη Καταλινα με ταυτοχρονο χυσιμο, το τριτο για αυτην. Η Δημητρα δεν εχυσε, βασικα δεν μπορουσε να συνειδητοποιησει τι συνεβαινε. Η Καταλινα το γουσταρε τρελλα βεβαια !!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Η Βουλγαρα Καταλινα η πληθωρικη με το κοντο ξανθο μαλλι μιλφ και τις ΒΥΖΑΡΕΣ αξιζει μαγκες. Την πηρα σε παρτουζα χαρντκορ με την αλλη Βουλγαρα Δημητρα. Και οι δυο πολυ συντηρητικες και αποστειρωμενες μεν, ενεδωσαν δε σε φουλ ακαποτη 45λεπτη παρτουζα με γλωσσοφιλλα. Χαιλαιτ εγω στα 4 με την Μια να μου γλυφει τη κολοτρυπιδα και την αλλη ξαπλωμενη να γλυφει πουτσο και αρχιδια. Απλα δεν υπαρχει. Κρεμπιες στη Καταλινα με ταυτοχρονο χυσιμο, το τριτο για αυτην. Η Δημητρα δεν εχυσε, βασικα δεν μπορουσε να συνειδητοποιησει τι συνεβαινε. Η Καταλινα το γουσταρε τρελλα βεβαια !!

Ξεροχύνω με ακα κρεμπιέ σε βουλγάρα πιατσόβια  :wanker: :wanker: :hi:.Μύστη αν μπορείς ανέβασε και λεπτομέρειες στα παράνομα εξτραδάκια,το έχουμε όλοι ανάγκη  :erection: :erection:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

Για ποια πιάτσα μιλάς;

TakisBam

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον μυστες!Επειδη ειχαμε ενα ραντεβου για δουλεια κοντα στην Κανιγγος,κατεβηκαμε με εναν φιλο γυρω στης 6 Ομονοια και ειπαμε να κανουμε μια βολτα καθως ειχαμε 1 ωρα μπροστα μας!!!
Στο Joy στο περιπτερο ειχε 2 κοπελιτσες τπτ το ενδιαφερον ειχανε πεταξει την μπουτα εξω και φουμαρανε!!!
Μετα κατεβηκαμε Σατωβριανου, ηταν εξω απο ενα ξενοδοχειο μια ξανθια 40αρα με βυζους και μια μελαμψη!!!Η ξανθια ειχε το βλεμα του Τζακ Νικολσον απο την Λαμψη και το μελανουρι χαμογελαγε και εκανε νοημα να πλησιασουμε...Καμια δεν ηταν καλη..
Στριψαμε μετα να βγουμε Σωκρατους στην γωνια με Βερανζερου ηταν μια μιλφομουνα καλοστεκουμενη!!
Στο ΕLysium στην εισοδο ηταν μια ξανθια κωλαρα στ ασπρα με ενα ασπρο καπελο αλα Μαικλ Τζαξον!!!Και απο πισω πεταχτηκε και μια Βουλγαροκατασταση και εσκουζε να παμε απο κει!!!
Μετα ανεβηκαμε στον Γαλαξια που ηταν ενα μπαμπατσικο με ενα πρασινο φορεμα και απεναντι στον Οκανα 3 τεμαχια...1 που ηταν χοντρη,μια μετρια ξανθια αδυνατη και μια με καρε μαλλι κορμαρα....Αυτη μ αρεσε πολυ!!
Οταν τελειωσαμε απο το ραντεβου κατα της 11 εκανα αλλη μια βολτα μονος μου να δω ποιες αλλαξαν και τι κυκλοφορουσανε μετα της 10!!!
Στο joy ειχε σκασει μια κλουβα με στρουμφακια οποτε ειχανε σπασει απο κει οι 2-3 στο περιπτερο...Μονο στην γωνια στο φαναρι ηταν κατι γυφτοτσιγγανορουμανομουνες που πρεπει να εισαι ο Τομ Χανκς απο τον ναυαγο για να πας μαζι τους...Και αν...!!!
Εκανα το ιδιο δρομολογιο!!!Σωκρατους μονο κατι του τζιχαντιστες κανανε βολτες!!!!Στο Εlysium ειχε μεγαλωσει το ροστερ με μια κοκκινομαλα και 2-3 καστανες αλλα Βουλγαροκατασταση απ οτι καταλαβα απο την προφορα!!!
Και στο Lito που δεν βρηκα με την πρωτη γυρα,ηταν μια ξανθια 40αρα περιπου,με ωραια ποδια ψηλη,και βολταρε και απεναντι ειχε πιασει το μπουρου μπουρου μ εναν συναγωνιστη που ηταν σ αμαξι μια ξανθια κορασιδα βυζαρου!!!
Γενικα εχει καλες περιπτωσεις η περιοχη,αν και δεν εχω ασχοληθει με πιατσες...Αλλα απο την προ κρισης εμπειρια μου με cities και calls εχει κανα δυο γκομενες που ειναι αξιογαμητες!!!
Δεν γνωριζω τα ονοματα τους γι αυτο και κανω περιγραφες καθως ηταν η πρωτη φορα που εκανα σαφαρι στο μερος!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Λοιπον μυστες!Επειδη ειχαμε ενα ραντεβου για δουλεια κοντα στην Κανιγγος,κατεβηκαμε με εναν φιλο γυρω στης 6 Ομονοια και ειπαμε να κανουμε μια βολτα καθως ειχαμε 1 ωρα μπροστα μας!!!
Στο Joy στο περιπτερο ειχε 2 κοπελιτσες τπτ το ενδιαφερον ειχανε πεταξει την μπουτα εξω και φουμαρανε!!!
Μετα κατεβηκαμε Σατωβριανου, ηταν εξω απο ενα ξενοδοχειο μια ξανθια 40αρα με βυζους και μια μελαμψη!!!Η ξανθια ειχε το βλεμα του Τζακ Νικολσον απο την Λαμψη και το μελανουρι χαμογελαγε και εκανε νοημα να πλησιασουμε...Καμια δεν ηταν καλη..
Στριψαμε μετα να βγουμε Σωκρατους στην γωνια με Βερανζερου ηταν μια μιλφομουνα καλοστεκουμενη!!
Στο ΕLysium στην εισοδο ηταν μια ξανθια κωλαρα στ ασπρα με ενα ασπρο καπελο αλα Μαικλ Τζακσον!!!Και απο πισω πεταχτηκε και μια Βουλγαροκατασταση και εσκουζε να παμε απο κει!!!
Μετα ανεβηκαμε στον Γαλαξια που ηταν ενα μπαμπατσικο με ενα πρασινο φορεμα και απεναντι στον Οκανα 3 τεμαχια...1 που ηταν χοντρη,μια μετρια ξανθια αδυνατη και μια με καρε μαλλι κορμαρα....Αυτη μ αρεσε πολυ!!
Οταν τελειωσαμε απο το ραντεβου κατα της 11 εκανα αλλη μια βολτα μονος μου να δω ποιες αλλαξαν και τι κυκλοφορουσανε μετα της 10!!!
Στο joy ειχε σκασει μια κλουβα με στρουμφακια οποτε ειχανε σπασει απο κει οι 2-3 στο περιπτερο...Μονο στην γωνια στο φαναρι ηταν κατι γυφτοτσιγγανορουμανομουνες που πρεπει να εισαι ο Τομ Χανκς απο τον ναυαγο για να πας μαζι τους...Και αν...!!!
Εκανα το ιδιο δρομολογιο!!!Σωκρατους μονο κατι τζιχαντιστες κανανε βολτες!!!!Στο Εlysium ειχε μεγαλωσει το ροστερ με μια κοκκινομαλα και 2-3 καστανες αλλα Βουλγαροκατασταση απ οτι καταλαβα απο την προφορα!!!
Και στο Lito που δεν βρηκα με την πρωτη γυρα,ηταν μια ξανθια 40αρα περιπου,με ωραια ποδια ψηλη,και βολταρε και απεναντι ειχε πιασει το μπουρου μπουρου μ εναν συναγωνιστη που ηταν σ αμαξι μια ξανθια κορασιδα βυζαρου!!!
Γενικα εχει καλες περιπτωσεις η περιοχη,αν και δεν εχω ασχοληθει με πιατσες...Αλλα απο την προ κρισης εμπειρια μου με cities και calls εχει κανα δυο γκομενες που ειναι αξιογαμητες!!!
Δεν γνωριζω τα ονοματα τους γι αυτο και κανω περιγραφες καθως ηταν η πρωτη φορα που εκανα σαφαρι στο μερος!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Θα μας πεθάνεις εσύ ρε, νέος στο site αλλά είσαι φυσικό ταλέντο στις ενημερώσεις :2funny: :2funny: :2funny: Αν σου φάνηκαν αυτές που είδες καλές, πού να 'βλεπες τί κυκλοφορούσε και προ κρίσης στις πιάτσες...

TakisBam

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Οι 2 ξανθιες στο Lito το βραδυ,η ξανθια στ ασπρα στο Elysium και στην γωνια του Οκανα με το καρε ξανθο μαλλι το απογευμα ηταν πηδηξημες!!!!Ολες οι αλλες ουτε να του πουνε καλησπερα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Ξεροχύνω με ακα κρεμπιέ σε βουλγάρα πιατσόβια  :wanker: :wanker: :hi:.Μύστη αν μπορείς ανέβασε και λεπτομέρειες στα παράνομα εξτραδάκια,το έχουμε όλοι ανάγκη  :erection: :erection:
Θα κανω αναλυτικη περιγραφη εν καιρω αφιερωμενη φυσικα στον πιρφορακο συκοφαντη που διαδιδει οτι ειμαι οροθετικος !!!

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Η μπορει να περιμενω για να ανεβασω την FFFM full bareback creampie gangbang με τις ιδιες 2 + 1 που θελει να δοκιμασει να βγει στο κουρμπετι παλι Βουλγαρα μουναρα 32ετων, την εχω δει σε καφε μαζι τους, εχει οικονομικες δυσκολιες η κοπελα μετα το χωρισμο, θα τη βοηθησω...  :wanker: :wanker:

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
η μαιρη κανει πιατσα πια η σταματησε οποιοσ γνωριζει να στειλει πμ

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
νομιζω απο δω μεσα τη ηξερε ο χρηστησ μορτακι και ισωσ ο γκουρου13

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
Ξέχνα την Ομόνοια και την Συγγρού! Αυτές είναι οι νέες πιάτσες της πορνείας στην Αθήνα

Ξαφνικά η οδός Θεάτρου και οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια, που κάποτε έσφιζαν από τον φθηνό αγοραίο έρωτα που τόσο... πρόθυμα προσέφεραν οι λεγόμενες "μαυρούλες"... ερήμωσαν. Στη λεωφόρο Συγγρού οι τραβεστί έχουν μειωθεί αισθητά. Και ξαφνικά, περιοχές "χλιδάτες", όπως η Κηφισιά, το Γαλάτσι, το Παλαιό Φάληρο και η Γλυφάδα έγιναν πιάτσες των ροζ απολαύσεων...

Τα στέκια της πορνείας, άλλαξαν. Η οικονομική κρίση έστρεψε τους νταβατζήδες με τις "κοπέλες τους" να μετακομίσουν σε πιο... χλιδάτες περιοχές. Πλέον στο κέντρο δεν κυκλοφορεί κανείς. Υπάρχει τρομακτικό θέμα επιβίωσης.
Αντίθετα, σύμφωνα με έρευνα του planet-greece άλλες περιοχές της Αθήνας, δείχνουν πλέον να μετατρέπονται σε... λεωφόροι του έρωτα.

Στο Γαλάτσι
Αρκετές από τις "μαυρούλες" του κέντρου έχουν μετακομίσει πλέον στο Γαλάτσι. Στην αρχή βρίσκονταν κοντά στην οδό Πατησίων, στους πρόποδες της Γαλατσίου. Όμως, πλέον, μέρα με τη μέρα παίρνουν την άγουσα και τα τελευταία βράδυα συναντά κανείς μαύρες καλλονές του έρωτα ακόμη και στα μέσα της οδού Γαλατσίου.

Στη Νέα Ερυθραία
Κάποιοι σωματέμποροι σκέφτηκαν πιο εμπορικά. Άδραξαν της ευκαιρίας κι αποφάσισαν να μεταφέρουν μερικές από τις "κοπέλες τους" στα βόρεια προάστια, με σαφή στόχο τα γεμάτα πορτοφόλια των πελατών στην Κηφισιά. Ξαφνικά τα φανάρια της Λεωφόρου Κηφισίας, στη Νέα Ερυθραία, έγιναν στέκι του "μαύρου" αγοραίου έρωτα. Οι... δουλειές ανθίζουν.

Οι φοιτήτριες της λεωφόρου Ποσειδώνος
Στην οδό Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας, βλέπει κάποιος πανέμορφα κορίτσια, νεαρής ηλικίας, στην πλειοψηφία τους φοιτήτριες! Το ίδιο και στο αγγλικανικό νεκροταφείο, στο Παλαιό Φάληρο, όπως και στο Δέλτα του Φαλήρου, στην παλιά παραλιακή. Το εντυπωσιακό είναι ότι αρκετές κοπέλες βρίσκονται εκεί οικειοθελώς, χωρίς να έχουν προστασία.

Η Καβάλας... των στεναγμών
Εκεί που η πιάτσα των τραβεστί στη Συγγρού έχει αρχίσει να "σπάει", στην λεωφόρο Καβάλας, οι τρανσέξουαλ δίνουν βροντερό παρόν. Στο ύψος των ΚΤΕΛ, μπορεί κάποιος να βρει τραβεστί που έχουν υποβληθεί ακόμη και σε επέμβαση αλλαγής φύλλου.

Το εντυπωσιακό ωστόσο, στο οδοιπορικό του planet-greece, σε όλους τους παραπάνω δρόμους είναι η απουσία της αστυνομίας! Λες και οι δρόμοι αυτοί δεν υπάρχουν στο σχέδιο περιπολιών τους. Περίεργες συμπτώσεις ή κάποιοι έχουν πολλές δυνατότητες να επηρεάζουν βάρδιες και καταστάσεις;

ΠΗΓΗ:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom