soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Για την καινούργια στην Βάθης ξέρουμε τίποτα ;
Για την καινούργια στην Βάθης ξέρουμε τίποτα ;
Μπιλαρα οποτε θες κανονηζουμεΞεροχύνω με FORMET & soukeras...θα ήθελα μια τσάρκα μαζί τους & με Χανιώτης...
χωράω και εγώ στην βόλτα ;Μπιλαρα οποτε θες κανονηζουμε
Θα κανονησουμε τα εκλεκτα μελοι και αξιοπιστα βαση της πορειας εδω να βγουμε μια μερα...για να μην νιωση κανεις αδικημενος η εκτος ομαδαςχωράω και εγώ στην βόλτα ;
χωράω και εγώ στην βόλτα ;
Ψηλέ πρέπει να αποδείξεις πρώτα,πως εισαι καλτ μύστης/χύστης...σόρρυ...
Διάβασε τις πιο πίσω σελίδες με τα "κατορθώματα",με μαύρες...άσπρες κτλ. κορασίδες στις πιάτσες και θα καταλάβεις..
τυπε χανιωτη τι εγινε με το μαριω τελικα?
καλως ηλθες στην ελληνικη δικαιοσυνη τυπε!ειχε ερθει το μαριω ή πηγες μονος σου;H δίκη αναβλήθηκε λόγω ωραρίου και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.
καλως ηλθες στην ελληνικη δικαιοσυνη τυπε!ειχε ερθει το μαριω ή πηγες μονος σου;
αξιος ο μισθος τους..18 δίκες ήταν και έγιναν μόλις οι 4.Δέν ήρθε το μαριώ ουτε δικηγορός εκ μέρους της,την ειδα στις 8 το πρωί στην πλατεία λαυρίου να κάνει βόλτες μιλήσαμε και λίγο.
πολλες μερες εχει να φανει,λες να ξεκοψε τυπε;Το κουνελι εμφανιστηκε σημερα;;;που εχει χαθει το ατιμο το βρωμοκουνελο;;;;;;;
Μπα...Αποκλειεται...Ειχε καλη πελατεια και ευκολο χρημα.Δεν νομιζω...Θα πηγε στην πατριδα της για λιγο κ θα ξαναγυρισει πιστευω.Οποιος ξερει κατι ας δωσει τα φωτα του...πολλες μερες εχει να φανει,λες να ξεκοψε τυπε;
Ποιος ησουνα ρε τύπε? Κοιταξα κι εγω το πινακιο, ειδα τι υποθεσεις προηγούνταν και καταλαβα ότι δεν υπηρχε περιπτωση. Τελευταιο σε βαλανε ρε?H δίκη αναβλήθηκε λόγω ωραρίου και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.
Τι φταιει το δικαστηριο ρε τύπε?καλως ηλθες στην ελληνικη δικαιοσυνη τυπε!ειχε ερθει το μαριω ή πηγες μονος σου;
Ποιος ησουνα ρε τύπε? Κοιταξα κι εγω το πινακιο, ειδα τι υποθεσεις προηγούνταν και καταλαβα ότι δεν υπηρχε περιπτωση. Τελευταιο σε βαλανε ρε?
Δεν παρακολουθησα τύπε. Ειδα ότι γινεται χαμος στην πρωτη, ειδα και ότι ησουν στο 18 (στο δευτερο φυλλο του πινακίου πανω πανω) και λεω δεν υπαρχει περιπτωση...αναβολή.το τελευταιο ειχα το 18.Η πρώτη κράτησε απο τις 9 μέχρι τις 2 για ενα κωλοσπιτο,ειδες ο αλλος που του χρωσταγανε 350.000 και απο το δικαστηριο πήρε τον μπούλο?