apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε γουσταρε μαυρεςδε το ξερω
μεγαλη μορφη
επαθε ενα ατυχημα ομως και ειχε φυγει απο ελλαδα :S
τυπε γουσταρε μαυρεςδε το ξερω
επαθε τριχοπτωση τυπε :Sτι ατυχημα;;σκιστηκε καμια καποτα;;
εκανε γλυφομουνια γλυφοκωλια σε μαυρες τυπε :S
Επισης μπορειτε να πετυχετε και ελληνιδες περιστασιακες που βγαινουν μια φορα στο τοσο δινουν τηλ και μετα δουλευουν απο αυτα . ( πχ βυκι 69******** οχι απο αποκρυψη) ποπη 69********
δε φταινε τα γλυφοκωλια τυπε.δεν ειχε ακολουθησει τις συμβουλες του μαρη.γι αυτο επαθε ο,τι επαθεεκανε γλυφομουνια γλυφοκωλια σε μαυρες τυπε :S
δε φταινε τα γλυφοκωλια τυπε.δεν ειχε ακολουθησει τις συμβουλες του μαρη.γι αυτο επαθε ο,τι επαθε
αν ξερεις κολπα τυπε,τα κανεις ολα
τη φωτο ηθελα να τη στειλω στον αλλο που θελει ξυρισμενα κοριτσια.δεν ξερω γτ βγηκε εδωαν ξερεις κολπα τυπε,τα κανεις ολα
το εχεις κρατησει,ε;
ποια είναι αυτή?η τζουλια η ξανθια λετε;;
πηξαμε ρε μαν στα τραβελια και στις μαυρες σε λιγο θα βαλουμε και πιατσες συγγρου ή τραβελοπιατσεςΠριν απο 1,5 ωρα 4 τραβελια βρισκονταν επι της Καματερου στην γωνια με την Μαρνης.3-4μαυρουλες στην Καποδιστριου σκορπιες και αλλες τοσες λευκες (2 σχεδον εξω απο το Lito το μικρο ξανθο αρκετα νοστιμο φοραγε σορτσακι και οι αλλες 2 οξω απο το Ellysium.Αλλες 4 μαυρουλες πισω απο το δημαρχειο, 7 μαυρουλες μερικα στενα μετα την πλατεια Αμερικης (στο δεξι χερι καθως φευγεις απο Ομονοια ), και αλλες 5-7 μαυρουλες σε ενα κατασκοτεινο παρκο μετα την πλατεια Κολιατσου στο αριστερο χερι.Εκει μια πιτσιρικα με εβαλε σε πειρασμο να την παρω,μακρυ μαλλι,απο την αριστερη πλευρα το κεφαλι ξυρισμενο τσιμπουκοχειλα υψος 1,75 ισως και παραπανω,βυζι ανυπαρκτο -πεσμενο και φορουσε ενα ολοσωμο φορεμα κοντο.Εκει που μου τα χαλασε ομως ηταν η ηλικια γιατι την εκοψα για κατω των 18 χωρις να ειμαι σιγουρος.Εντωμεταξυ ολες ζητουσαν 10 πιπα και 20 γαμησι ακατεβατα,τι γινεται? Προφανως για να μην κανουν παζαρια δεν πεινανε αρκετα και αρα αρκετοι απο μας τα δινουν αυτα τα λεφτα.
ζεφυρι,τυπεπιατσες με τσιγγανες που να ειναι και ωραιες εχετε εντοπισει πουθενα?
τυπε εχεις σιδερικο?πιο συγγεκριμενα? και τι ωρες να κινηθω?μηπως ομως με σφαξουνε και παρουνε και οτι εχω πανω μου ?
καλυτερα μην πας προς ζεφυρι δικε μου :Smpaααα κυκλοφορω σκετος!!!