Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τι ατυχημα;;σκιστηκε καμια καποτα;;

Dedesis1980

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Επισης μπορειτε να πετυχετε και ελληνιδες περιστασιακες που βγαινουν μια φορα στο τοσο δινουν τηλ και μετα δουλευουν απο αυτα . ( πχ βυκι 69******** οχι απο αποκρυψη) ποπη 69********

Ρε μάγκες, θέλω να βρω ένα πουτανάκι να το πάρω, αλλά όχι από πιάτσα στο δρόμο, ούτε σε στούντιο.
Θέλω κάποια από αυτές που δουλεύουν μέσω τηλεφώνου μόνες τους, όχι με γραφείο. Σαν αυτό που αναφέρεται στην αρχή του θέματος.
Ξέρει κάποιος κανένα καλό να μου στείλει με μήνυμα τηλέφωνο;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• maris.jpg
    maris.jpg
    86,1 KB · Εμφανίσεις: 31

cool64

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
24
Like
28
Πόντοι
10
Πριν απο 1,5 ωρα 4 τραβελια βρισκονταν επι της Καματερου στην γωνια με την Μαρνης.3-4μαυρουλες στην Καποδιστριου σκορπιες και αλλες τοσες λευκες (2 σχεδον εξω απο το Lito το μικρο ξανθο αρκετα νοστιμο φοραγε σορτσακι και οι αλλες 2 οξω απο το Ellysium.Αλλες 4 μαυρουλες πισω απο το δημαρχειο, 7 μαυρουλες μερικα στενα μετα την πλατεια Αμερικης (στο δεξι χερι καθως φευγεις απο Ομονοια ), και αλλες 5-7 μαυρουλες σε ενα κατασκοτεινο παρκο μετα την πλατεια Κολιατσου στο αριστερο χερι.Εκει μια πιτσιρικα με εβαλε σε πειρασμο να την παρω,μακρυ μαλλι,απο την αριστερη πλευρα το κεφαλι ξυρισμενο τσιμπουκοχειλα υψος 1,75 ισως και παραπανω,βυζι ανυπαρκτο -πεσμενο και φορουσε ενα ολοσωμο φορεμα κοντο.Εκει που μου τα χαλασε ομως ηταν η ηλικια γιατι την εκοψα για κατω των 18 χωρις να ειμαι σιγουρος.Εντωμεταξυ ολες ζητουσαν 10 πιπα και 20 γαμησι ακατεβατα,τι γινεται? Προφανως για να μην κανουν παζαρια δεν πεινανε αρκετα και αρα αρκετοι απο μας τα δινουν αυτα τα λεφτα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Πριν απο 1,5 ωρα 4 τραβελια βρισκονταν επι της Καματερου στην γωνια με την Μαρνης.3-4μαυρουλες στην Καποδιστριου σκορπιες και αλλες τοσες λευκες (2 σχεδον εξω απο το Lito το μικρο ξανθο αρκετα νοστιμο φοραγε σορτσακι και οι αλλες 2 οξω απο το Ellysium.Αλλες 4 μαυρουλες πισω απο το δημαρχειο, 7 μαυρουλες μερικα στενα μετα την πλατεια Αμερικης (στο δεξι χερι καθως φευγεις απο Ομονοια ), και αλλες 5-7 μαυρουλες σε ενα κατασκοτεινο παρκο μετα την πλατεια Κολιατσου στο αριστερο χερι.Εκει μια πιτσιρικα με εβαλε σε πειρασμο να την παρω,μακρυ μαλλι,απο την αριστερη πλευρα το κεφαλι ξυρισμενο τσιμπουκοχειλα υψος 1,75 ισως και παραπανω,βυζι ανυπαρκτο -πεσμενο και φορουσε ενα ολοσωμο φορεμα κοντο.Εκει που μου τα χαλασε ομως ηταν η ηλικια γιατι την εκοψα για κατω των 18 χωρις να ειμαι σιγουρος.Εντωμεταξυ ολες ζητουσαν 10 πιπα και 20 γαμησι ακατεβατα,τι γινεται? Προφανως για να μην κανουν παζαρια δεν πεινανε αρκετα και αρα αρκετοι απο μας τα δινουν αυτα τα λεφτα.
πηξαμε ρε μαν στα τραβελια και στις μαυρες σε λιγο θα βαλουμε και πιατσες συγγρου ή τραβελοπιατσες    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

morpheas20021985

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
πιατσες με τσιγγανες που να ειναι και ωραιες εχετε εντοπισει πουθενα?

morpheas20021985

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
πιο συγγεκριμενα? και τι ωρες να κινηθω?μηπως ομως με σφαξουνε και παρουνε και οτι εχω πανω μου ?  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom