Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Τυποι μου τα φωτα σας...μεσημερακι ακριβος στη πλατεια βαθης..ενα μορακι λευκι με τζινακι στενο και κοκκινο μπλουζακι...πιθανος πρεζακι αλλα διατηρημενο..με εναν τυπο συνηθος να την περημενη....Εχει παει κανεις; Επισης ενα αλλο μωρο με σορτσακι κοντο..μελαχρινη ακριβος λιγο πιο πανο απο το χοτελ λιτο..αυτη τι λεει  :rockon:

sexpistol13

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τι κορμαρα εχει αυτο το κουνελι ρε παιδες....;;;και παντα καλοντυμενη κ περιποιημενη!!Τι ποδαρες ειναι αυτες;Αραγε στο δωματιο ειναι καλη η εστω υποφερτη;ξερει κανεις;αξιζει η θα κλαιω τα ευρωπουλακια μου και να παω στην Αντζελα η στη Τζουλια που ειναι τα στανταρακια μου;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
apolyto_arseniko

Σήμερα 5 το απόγευμα,είδα Κινεζοειδές....μιλφο/γκίλφ....με κόκκινο φόρεμα/άσπρες ρίγες - σου θυμίζει κάτι? - ....και καλά με ομπρέλα για τον ήλιο  ;) ...Πειραιώς....με κατεύθυνση προς Κουμουνδούρου...
Πολύ γνωστή φάτσα μου φάνηκε....σίγουρα πιατσάριζε....περιμένω να κάνεις έλεγχο όταν μπορέσεις και να ενημερώσεις.... :cum: :cum: :cum:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Τι κορμαρα εχει αυτο το κουνελι ρε παιδες....;;;και παντα καλοντυμενη κ περιποιημενη!!Τι ποδαρες ειναι αυτες;Αραγε στο δωματιο ειναι καλη η εστω υποφερτη;ξερει κανεις;αξιζει η θα κλαιω τα ευρωπουλακια μου και να παω στην Αντζελα η στη Τζουλια που ειναι τα στανταρακια μου;
Τωρα για αυτην ηθελα να γραψω τυπε μου , τυχερος εισαι..την τιμησα σημερα ειναι πολυ υπομονετικη αστερακι...καλη ψυχη ..δεν κλεβη.. στον αγωνα πανο, σε αφηνη να δηνης πονο και φαινετε να το ευχαρηστιετε κιολας,  για μενα εγινε ειδη στανταρακι μου  :rockon: οτιδιποτε αλλο 8ες να ρωτησης στηλε π.μ  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
apolyto_arseniko

Σήμερα 5 το απόγευμα,είδα Κινεζοειδές....μιλφο/γκίλφ....με κόκκινο φόρεμα/άσπρες ρίγες - σου θυμίζει κάτι? - ....και καλά με ομπρέλα για τον ήλιο  ;) ...Πειραιώς....με κατεύθυνση προς Κουμουνδούρου...
Πολύ γνωστή φάτσα μου φάνηκε....σίγουρα πιατσάριζε....περιμένω να κάνεις έλεγχο όταν μπορέσεις και να ενημερώσεις.... :cum: :cum: :cum:
καλυψη αποκρυψη τυπε :rockon:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.748
Πόντοι
4.587
Τυποι μου τα φωτα σας...μεσημερακι ακριβος στη πλατεια βαθης..ενα μορακι λευκι με τζινακι στενο και κοκκινο μπλουζακι...πιθανος πρεζακι αλλα διατηρημενο..με εναν τυπο συνηθος να την περημενη...
Για πες λίγο παραπάνω περιγραφή, χρώμα και μήκος μαλλιών, ύψος κλπ. Ότι θυμάσαι. Ο τύπος που την περιμένει είναι ένας τελειωμένος με μουστάκι;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Για πες λίγο παραπάνω περιγραφή, χρώμα και μήκος μαλλιών, ύψος κλπ. Ότι θυμάσαι. Ο τύπος που την περιμένει είναι ένας τελειωμένος με μουστάκι;
Καλημερα τυπε μου, λοιπον ειναι ενας που φοραει ασπρα, καπνιζη επιμονα,αλβανο τον κανο..και κοιταει περιεργα πανο κατο αριστερα δεξια σαν να εχει τικ....Αυτη εχει μηκος μαλλιον ως τους ομους...μαυρο μαλλι, γυρο στο 1.69

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.748
Πόντοι
4.587
Καλημερα τυπε μου, λοιπον ειναι ενας που φοραει ασπρα, καπνιζη επιμονα,αλβανο τον κανο..και κοιταει περιεργα πανο κατο αριστερα δεξια σαν να εχει τικ....Αυτη εχει μηκος μαλλιον ως τους ομους...μαυρο μαλλι, γυρο στο 1.69
Αν είναι αυτός που σου περιέγραψα πιο πάνω (ζάκις, με μουστάκι που κοιτάζει συνέχεια καχύποπτα), και σύμφωνα με την περιγραφή της ενδιαφέρουσας, τότε πρόκειται για την Σοφία (βουλγάρα). Κάνει special τσιμπούκι, @@γλύψημο, γλυφοκώλι και διάφορα άλλα. Την έχω γαμίσει 2-3 φορές στο παρελθόν και πέρασα πολύ καλά. Πρέπει να την τσεκάρω σήμερα το μεσημέρι που θα κατέβω κάτω αν είναι αυτή που λες.  

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Αν είναι αυτός που σου περιέγραψα πιο πάνω (ζάκις, με μουστάκι που κοιτάζει συνέχεια καχύποπτα), και σύμφωνα με την περιγραφή της ενδιαφέρουσας, τότε πρόκειται για την Σοφία (βουλγάρα). Κάνει τρομερό τσιμπούκι, @@γλύψημο, γλυφοκώλι και διάφορα άλλα. Την έχω γαμίσει 2-3 φορές στο παρελθόν και πέρασα πολύ καλά. Πρέπει να την τσεκάρω σήμερα το μεσημέρι που θα κατέβω κάτω αν είναι αυτή που λες. 
Χτες τυπε μου, ηταν αυτος ο ψηλος με το μουστακι...αλλα και ο αλλος που σου περιεργραψα...Η πιτσιρικα δεν ηταν ομως....Λογικα θα ηταν με πελατη...στο χοτελ...τυπε μου αν ειναι αυτη που λες...και κανει ολα αυτα που λες...ειναι καλη περιπτοση....πολυ καλη θα ελεγα...ξερεις τιμη ;

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.748
Πόντοι
4.587
Χτες τυπε μου, ηταν αυτος ο ψηλος με το μουστακι...αλλα και ο αλλος που σου περιεργραψα...Η πιτσιρικα δεν ηταν ομως....Λογικα θα ηταν με πελατη...στο χοτελ...τυπε μου αν ειναι αυτη που λες...και κανει ολα αυτα που λες...ειναι καλη περιπτοση....πολυ καλη θα ελεγα...ξερεις τιμη ;
Έπρεπε να ρωτήσεις όνομα. Μάλλον όμως η Σοφία είναι μαζί με το μαλάκα (αδελφός της είναι νομίζω) και μαζεύουν λεφτά μ΄ αυτόν τον τρόπο για να προμηθευτούν φούντες. Θα κατέβω σε λίγο να δω. Έπαιρνε 20 + 5 το χοτέλι επάνω στην Βάθης

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.432
Πόντοι
4.006
Έπρεπε να ρωτήσεις όνομα. Μάλλον η Σοφία είναι μαζί με το μαλάκα (αδελφός της είναι νομίζω)και μαζεύουν λεφτά μ΄ αυτόν τον τρόπο για να πάρουν φούντες. Θα κατέβω σε λίγο να δω. Έπαιρνε 20 + 5 το χοτέλι επάνω στην Βάθης
Πωω ρε τυπε μου μαλακια που δεν ρωτησα ονομα...20 συν 5 μονο ; και κανει ολα αυτα θα φρικαρο....θα κατεβο και εγω θα ρωτησο ονομα και απο που ειναι...αν πει σοφια και βουλγαρια ε του πουστη δε νομιζο αυτη π λες θα ειναι.. :rockon:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
το κουνελι τυπε ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει στην περιοχη,κατα την αποψη μου.και ειναι πολυ τιμια

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μια καλή μαύρη ψηλή ήταν χτες Πατησίων και Καποδιστρίου.

Α είδα και τον Σουκερά πριν δυο μέρες εκεί γύρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom