Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει τύπε περνάω πλέον κάθε μέρα.

:S

Συνημμένα

• -kastanas.jpg
    -kastanas.jpg
    108,3 KB · Εμφανίσεις: 58

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Πολύ πιθανόν. Θα ρωτήσω τους περιπτεράδες εκεί τριγύρω, Ο ένας όμως είναι Πάκης και «δεν θα ξέρει» σίγουρα. Ο άλλος είναι Έλληνας αυτός ίσως με πληροφορήσει.

Επειδή οι κρυφές κάμερες έγιναν πάλι της μόδας Bonus Video με Πάκη στην πουτανόπιατσα της Αθήνας.

[xvideos]
]

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Πολύ πιθανόν. Θα ρωτήσω τους περιπτεράδες εκεί τριγύρω, Ο ένας όμως είναι Πάκης και «δεν θα ξέρει» σίγουρα. Ο άλλος είναι Έλληνας αυτός ίσως με πληροφορήσει.

Επειδή οι κρυφές κάμερες έγιναν πάλι της μόδας Bonus Video με Πάκη στην πουτανόπιατσα της Αθήνας.
Φόλα η ξανθιά,ούτε καν τον αφήνει να πιάσει τον κακόμοιρο.

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μάλλον θα πρέπει να σταματήσω να δίνω συμβουλές σε άλλους, σήμερα έφαγα ένα χέσιμο που θα το θυμάμαι για καιρό. Κάποια στιγμή, γωνία Σατωβριάνδου και Σωκράτους, είχα πάρει κάποια ξανθούλα, ονόματι Αλεξάνδρα κατά δήλωσή της, φάτσα μέτρια προς άσχημη, κοντούλα, λεπτούλα,  γεμάτη τατουάζ, μάλλον πρεζού, αλλά είχε το πιο στενό μουνί που είχα δει σε πιάτσα και το στοματικό της ήταν εκτός συναγωνισμού για Ελληνίδα, έκανε και βαθύ λαρύγγι, δεν έδινε κώλο. Το ανέφερα σε ένα φίλο που του αρέσουν τα petit και το βαθύ λαρύγγι και πριν από λίγο με πήρε και με ξέχεσε. Την πήρε την προηγούμενη βδομάδα  και μόλις της έδωσε τα λεφτά την κοπάνησε από το δωμάτιο λέγοντας μωρό μου μισό λεπτό έρχομαι, γύρισε μετά από ένα δεκάλεπτο και κατσικώθηκε στην τουαλέτα τάχα για μπάνιο για κανά εικοσάλεπτο. Ο άλλος περίμενε σαν το μαλάκα, κατά κυριολεξία. Στη συνέχεια βέβαια τον αποζημίωσε και με το παραπάνω, γι αυτό την πήρε σήμερα το απόγευμα και της έκανε εξήγηση πριν μπούνε μέσα, την προηγούμενη φορά μου την έσπασες κλπ δεν πιστεύω να μου την κάνεις και σήμερα. Ο.Κ. υποσχέθηκε και μόλις γδύθηκε άρχισε το παραμύθι σε παρακαλώ να φύγω, θα λείψω δύο λεπτά, πρέπει να είμαι κι εγώ καλά για να περάσεις κι εσύ καλά κλπ παραμύθια χωρίς δράκους. Ο άλλος αντέδρασε, άλλα συμφωνήσαμε, κάτσε εδώ και μετά πήγαινε όπου θέλεις, αλλιώς σε παρατάω επιτόπου και φέρνω άλλη στο δωμάτιο. Τάχα συμφώνησε, αλλά του έκανε  την χειρότερη ξεπέτα που του έχει κάνει ποτέ κοπέλα από το τρίγωνο, γύρισε μπαρουτιασμένος και ξέσπασε πάνω μου, λες και έπαιρνα τίποτα ποσοστά από την Αλεξάνδρα. Τέλος πάντων, ας μοιραζόμαστε τις κακές πληροφορίες για να την πατάμε όσοι λιγότεροι μπορούμε.
Τι λεφτα ζητανε ρε φιλε αυτες και που γαμας? Δεν εχω ιδεα. Η περιπτωση αυτη της Αλεξανδρας ειναι extreme ειδικα για το λαρυγγι και λεω να τιμησω. Το λαρυγγι ειναι οντως απατο?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.752
Πόντοι
3.656
Τι λεφτα ζητανε ρε φιλε αυτες και που γαμας? Δεν εχω ιδεα. Η περιπτωση αυτη της Αλεξανδρας ειναι extreme ειδικα για το λαρυγγι και λεω να τιμησω. Το λαρυγγι ειναι οντως απατο?
Δεν δίνω ποτέ πάνω από 20 € σε καμία, στο τρίγωνο. Η μόνη που έκανε πραγματικό βαθύ λαρύγγι είναι αυτή η Αλεξάνδρα, αλλά δεν θα την ξαναπάρω, από αλληλεγγύη στο φίλο και κυρίως γιατί όταν περνάνε στο δεύτερο στάδιο της πρέζας γίνονται όχι λεπτές, αλλά πετσί και κόκαλο και η ηπατήτιδα είναι το λιγότερο που κουβαλάνε από τις σύριγγες. Τον τελευταίο καιρό παίρνω και μια Πολωνίδα,γύρω στο 1,70 ξανθιά, έχει χαλάρωση από χάσιμο βάρους, αλλά ζητάει μόνο 10 € (όσο μια πίτσα) και τα λεφτά αυτά τα αξίζει.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Έκανα λάθος στο περίπτερο Πατησίων και Τοσίτσα δουλεύουν Μπανγκλαντεσιανοί και όχι Πάκηδες.

:shit:

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
:lheel:

Συνημμένα

• milf2.jpg
    milf2.jpg
    117,8 KB · Εμφανίσεις: 136
  • milf1.jpg
    milf1.jpg
    109,7 KB · Εμφανίσεις: 116

KATASKOPOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
:pipa2:

Συνημμένα

• milf3.jpg
    milf3.jpg
    99,5 KB · Εμφανίσεις: 213
  • girl.jpg
    girl.jpg
    187 KB · Εμφανίσεις: 154

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
ποιά είναι αυτή η ΑλβανιδοΞεπέτα και που δουλεύει για να την αποφεύγουμε ρε παιδιά ?
Μόλις μπαίνει μέσα του δηλώνει πως πρέπει να κάνουμε γρήγορα !!!
Ο άνθρωπος πήδηξε από το 2.34 έως το 2.54 , χωρίς να την ακουμπίσει !
ΟΥΣΤ

[xvideos]
]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom