You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα συγχωρεθηκε τυπεΔεν υπάρχει τύπε περνάω πλέον κάθε μέρα.
:S
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Πολύ πιθανόν. Θα ρωτήσω τους περιπτεράδες εκεί τριγύρω, Ο ένας όμως είναι Πάκης και «δεν θα ξέρει» σίγουρα. Ο άλλος είναι Έλληνας αυτός ίσως με πληροφορήσει.
Επειδή οι κρυφές κάμερες έγιναν πάλι της μόδας Bonus Video με Πάκη στην πουτανόπιατσα της Αθήνας.
[xvideos]
]
Επειδή οι κρυφές κάμερες έγιναν πάλι της μόδας Bonus Video με Πάκη στην πουτανόπιατσα της Αθήνας.
[xvideos]
kazanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
AXXXXXXXX
φίλτατε! ... που χάθηκε αυτό το αγγελούδι!
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Φόλα η ξανθιά,ούτε καν τον αφήνει να πιάσει τον κακόμοιρο.Πολύ πιθανόν. Θα ρωτήσω τους περιπτεράδες εκεί τριγύρω, Ο ένας όμως είναι Πάκης και «δεν θα ξέρει» σίγουρα. Ο άλλος είναι Έλληνας αυτός ίσως με πληροφορήσει.
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Τι λεφτα ζητανε ρε φιλε αυτες και που γαμας? Δεν εχω ιδεα. Η περιπτωση αυτη της Αλεξανδρας ειναι extreme ειδικα για το λαρυγγι και λεω να τιμησω. Το λαρυγγι ειναι οντως απατο?Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μάλλον θα πρέπει να σταματήσω να δίνω συμβουλές σε άλλους, σήμερα έφαγα ένα χέσιμο που θα το θυμάμαι για καιρό. Κάποια στιγμή, γωνία Σατωβριάνδου και Σωκράτους, είχα πάρει κάποια ξανθούλα, ονόματι Αλεξάνδρα κατά δήλωσή της, φάτσα μέτρια προς άσχημη, κοντούλα, λεπτούλα, γεμάτη τατουάζ, μάλλον πρεζού, αλλά είχε το πιο στενό μουνί που είχα δει σε πιάτσα και το στοματικό της ήταν εκτός συναγωνισμού για Ελληνίδα, έκανε και βαθύ λαρύγγι, δεν έδινε κώλο. Το ανέφερα σε ένα φίλο που του αρέσουν τα petit και το βαθύ λαρύγγι και πριν από λίγο με πήρε και με ξέχεσε. Την πήρε την προηγούμενη βδομάδα και μόλις της έδωσε τα λεφτά την κοπάνησε από το δωμάτιο λέγοντας μωρό μου μισό λεπτό έρχομαι, γύρισε μετά από ένα δεκάλεπτο και κατσικώθηκε στην τουαλέτα τάχα για μπάνιο για κανά εικοσάλεπτο. Ο άλλος περίμενε σαν το μαλάκα, κατά κυριολεξία. Στη συνέχεια βέβαια τον αποζημίωσε και με το παραπάνω, γι αυτό την πήρε σήμερα το απόγευμα και της έκανε εξήγηση πριν μπούνε μέσα, την προηγούμενη φορά μου την έσπασες κλπ δεν πιστεύω να μου την κάνεις και σήμερα. Ο.Κ. υποσχέθηκε και μόλις γδύθηκε άρχισε το παραμύθι σε παρακαλώ να φύγω, θα λείψω δύο λεπτά, πρέπει να είμαι κι εγώ καλά για να περάσεις κι εσύ καλά κλπ παραμύθια χωρίς δράκους. Ο άλλος αντέδρασε, άλλα συμφωνήσαμε, κάτσε εδώ και μετά πήγαινε όπου θέλεις, αλλιώς σε παρατάω επιτόπου και φέρνω άλλη στο δωμάτιο. Τάχα συμφώνησε, αλλά του έκανε την χειρότερη ξεπέτα που του έχει κάνει ποτέ κοπέλα από το τρίγωνο, γύρισε μπαρουτιασμένος και ξέσπασε πάνω μου, λες και έπαιρνα τίποτα ποσοστά από την Αλεξάνδρα. Τέλος πάντων, ας μοιραζόμαστε τις κακές πληροφορίες για να την πατάμε όσοι λιγότεροι μπορούμε.
ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
τοξοβολα η τυπισα
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.752
- Πόντοι
- 3.656
Δεν δίνω ποτέ πάνω από 20 € σε καμία, στο τρίγωνο. Η μόνη που έκανε πραγματικό βαθύ λαρύγγι είναι αυτή η Αλεξάνδρα, αλλά δεν θα την ξαναπάρω, από αλληλεγγύη στο φίλο και κυρίως γιατί όταν περνάνε στο δεύτερο στάδιο της πρέζας γίνονται όχι λεπτές, αλλά πετσί και κόκαλο και η ηπατήτιδα είναι το λιγότερο που κουβαλάνε από τις σύριγγες. Τον τελευταίο καιρό παίρνω και μια Πολωνίδα,γύρω στο 1,70 ξανθιά, έχει χαλάρωση από χάσιμο βάρους, αλλά ζητάει μόνο 10 € (όσο μια πίτσα) και τα λεφτά αυτά τα αξίζει.Τι λεφτα ζητανε ρε φιλε αυτες και που γαμας? Δεν εχω ιδεα. Η περιπτωση αυτη της Αλεξανδρας ειναι extreme ειδικα για το λαρυγγι και λεω να τιμησω. Το λαρυγγι ειναι οντως απατο?
denexwonoma
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Τι σημαινει τοξοβολα?τοξοβολα η τυπισα
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.948
- Πόντοι
- 2.606
Τι σημαινει τοξοβολα?
skin darts ;)
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Τι σημαινει τοξοβολα?
KATASKOPOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
KATASKOPOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 80
- Πόντοι
- 1
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.578
- Πόντοι
- 266
αχ μπελα!!τι μας θυμησες τυπε......!!
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ποιά είναι αυτή η ΑλβανιδοΞεπέτα και που δουλεύει για να την αποφεύγουμε ρε παιδιά ?
Μόλις μπαίνει μέσα του δηλώνει πως πρέπει να κάνουμε γρήγορα !!!
Ο άνθρωπος πήδηξε από το 2.34 έως το 2.54 , χωρίς να την ακουμπίσει !
ΟΥΣΤ
Μόλις μπαίνει μέσα του δηλώνει πως πρέπει να κάνουμε γρήγορα !!!
Ο άνθρωπος πήδηξε από το 2.34 έως το 2.54 , χωρίς να την ακουμπίσει !
ΟΥΣΤ
Πολύ πιθανόν. Θα ρωτήσω τους περιπτεράδες εκεί τριγύρω, Ο ένας όμως είναι Πάκης και «δεν θα ξέρει» σίγουρα. Ο άλλος είναι Έλληνας αυτός ίσως με πληροφορήσει.
[xvideos]]
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η πρωτη εχει βγαλει ριζες στο τζους
παιζει να ειναι απτις πρωτες που βγηκαν στην πιατσα εκει
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
τυπε μου με την αποβολη του χοτζα μου μοιαζειη πρωτη εχει βγαλει ριζες στο τζους
παιζει να ειναι απτις πρωτες που βγηκαν στην πιατσα εκει
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε πρεπει να ηταν απτις πρωτες που εφερε ο σαμαραςτυπε μου με την αποβολη του χοτζα μου μοιαζει
dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 36
τυπε πιστευω οτι αυτη την παρελαβε ο ιδιος ο σαμαρας καπου στην πινδοτυπε πρεπει να ηταν απτις πρωτες που εφερε ο σαμαρας
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 495