axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ναι ναι ναιτυπε μπορει να ειναι ματακιας
Ναι ναι ναιτυπε μπορει να ειναι ματακιας
τυπε εγω περασα κατα τις 7 και δεν ειχε τιποτα ιδιαιτερο
αλλες φορες γινοταν χαμος
ασε που εσκαγαν και μπατσομηχανες και αραζαν για λιγο στα πεζοδρομιο
τις φοβησαν οι μαλακες
τυπε την ιδια λεμεΤύπε απόλυτε μαύρο μακρύ μαλλί. Δεν το πίστευα ήταν δίπλα της και κάτι Πάκιδες και παζάρευαν να την πάρουν στο ξενοδοχείο. Ξενέρωσα τη ζωή μου για αυτό μετά πήγα και πήρα το πουρό για να βρω την υγειά μου. Ρε απόλυτε έχεις υπόψη σου κανά καλό φρικόπουρο, αλλά να είναι και λίγο εμφανίσιμη; Αυτές είναι οι καλύτερες λίγο μεγάλη να την έχεις και θα τρελάνεις το σαφρακιασμένο μουνάκι τους.
τυπε ειναι μια που ειναι πολυ καλη εμφανισιακανα κρατιεται τύπε μου να μην μου μείνει στα χέρια και προπαντώς να έχει δόντια γιατί μου αρέσουν τα γλωσόφυλλα με αυτές τις μεγάλες και να κρατιέται λίγο στο κορμί. Σε κάνουν λίγο να αισθάνεσαι αγαπούλης οι GILF του τριγώνου
τυπε αναλαμβανουμε κηδειες και στην λαρισαρε παιδια εχω κ εγω εδω στη λαρισα κατι 45αρεσ με ενα 20ευρω τησ εχω τρελανει στα γαμησια αλλα ρε μαγκεσ να ρωτησω κατι σοβαρα τωρα αν ξερει καπιοσ.μου την πιπωνουν χωρισ καποτα υπαρχει κυνδυνοσ σωβαρων ασθενειων η οχι.
να κρατιεται τύπε μου να μην μου μείνει στα χέρια και προπαντώς να έχει δόντια γιατί μου αρέσουν τα γλωσόφυλλα με αυτές τις μεγάλες και να κρατιέται λίγο στο κορμί. Σε κάνουν λίγο να αισθάνεσαι αγαπούλης οι GILF του τριγώνου
ρε παιδια εχω κ εγω εδω στη λαρισα κατι 45αρεσ με ενα 20ευρω τησ εχω τρελανει στα γαμησια αλλα ρε μαγκεσ να ρωτησω κατι σοβαρα τωρα αν ξερει καπιοσ.μου την πιπωνουν χωρισ καποτα υπαρχει κυνδυνοσ σωβαρων ασθενειων η οχι.
Κοιτα τυπε να στο πω σοβαρα....ρε παιδια εχω κ εγω εδω στη λαρισα κατι 45αρεσ με ενα 20ευρω τησ εχω τρελανει στα γαμησια αλλα ρε μαγκεσ να ρωτησω κατι σοβαρα τωρα αν ξερει καπιοσ.μου την πιπωνουν χωρισ καποτα υπαρχει κυνδυνοσ σωβαρων ασθενειων η οχι.
τυπε εχει σημασια το να μην εχει δοντιαφιλε μου μονο για πιπα ακαποτη μιλαω.με προφυλαξη τησ πηδαω εννοειτε,,,παντοσ απο οτι ξερω απο πιπα δεν κολλασ ευκολα κατι.
φιλε μου μονο για πιπα ακαποτη μιλαω.με προφυλαξη τησ πηδαω εννοειτε,,,παντοσ απο οτι ξερω απο πιπα δεν κολλασ ευκολα κατι.
Απο πιπα μπορει να μην κολλας αλλα θα εξετασεις και το στομα της καθεμιας δηλαδη ?φιλε μου μονο για πιπα ακαποτη μιλαω.με προφυλαξη τησ πηδαω εννοειτε,,,παντοσ απο οτι ξερω απο πιπα δεν κολλασ ευκολα κατι.