Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τελικά οι πιάτσες έχουν μεγαλύτερη κίνηση τη μέρα αότι τα βράδια...εμφανίστηκαν πάλι τα 2 βουλγαράκια με τα υπέροχα πανήψυλα πόδια στη γωνία χαλκοκονδύλη με σωκράτους και επέστρεψαν και σχεδόν όλα τα κινεζάκια...αν καταφέρω σήμερα θα πάω για δοκιμή

Κινεζακια?
Για πες.
 

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Μηνύματα
751
Like
7
Πόντοι
6
Εκείνες τις ώρες λόγω του ηλίου πάνε απέναντι για να έχουν σκιά. Επίσης αυτές που κόβουν βόλτες στην 3ης σεπτεμβρίου τα μεσημέρια αλλάζουν πεζοδρόμια και καμία φορά πάνε με κανένα νταβτζή ή αγαπητικό σε ένα μαγέρικο που έχει ανοίξει δίπλα δίπλα από το ταχυδρομείο για να βάλουν κά
 

thomasps

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Μηνύματα
25
Like
0
Πόντοι
0
χθες απόγευμα κατά τις 4 γυρναγα σπιτι κ στη γωνια Κων/πολεως με Λενορμαν, ακριβως διπλα απ τα κεντρικα των ΕΛΤΑ πετυχαινω ενα ψηλούτσικο, λεπτό μελαχρινό μωρακι με κοντο μαυρο φουστανακι! σκεφτομαι εδω δεν εχει πιατσα! κανω τον κυκλο σταματαω διπλα της, κ τη ρωταω που παει να την παω, μου λεει λιγο παρακατω μενει, αλλα την πηγα> Την λένε Αλινα, απο ρουμανια, ψηλη, μελαχρινη ισα μακρια μαλλια! Την γνωριζει κανεις?
 

Dirtoulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Μηνύματα
8
Like
2
Πόντοι
0
στο τριγωνο και τριγυρο , μπιανκα (η καπος ετσι) μαυρο καρε μαλι γυρο στο 1,70 μπλε ματια αρκετα ομορφη και γλυκουλα. Χτες φορουσε ροζ μπλουζακι μαυρο κολαν και ηταν μαζι με μια καστανοξανθη κοπελα.

Ξερει κανεις τιποτα?
 

lakiss2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Φίλοι συνταξιδιώτες είναι η πρώτη φορά που γράφω ελπίζοντας κι εγώ με τις εμπειρίες μου να βάλω ένα λιθαράκι στην ενημέρωση σας.

Λόγω δουλειάς περνάω τακτικά από την 3η Σεμπτεβρίου και κατά καιρούς δοκιμάζω τα καλούδια.
Τελευταια είναι μια κοπέλλα γύρω στο 1,65 με μέτρια ισια μαλιά προς το ασημί (δεν ξέρω πως να το περιγράψω) με πολύ ωραίο σώμα και μάτια προς το γαλάζιο.
Μια μέρα στάθηκα εκεί και τη ρώτησα τα σχετικά, μου είπε ότι τη λένε Άντζελα και είναι από την Αλβανία.
Την πήρα και πήγαμε στο ξενοδοχείο, όταν γδύθηκε διαπίστωσα ότι το τέλειο κορμί της είχε κάποιες ατέλειες οι οποίες όμως δεν με ενόχλησαν ιδιαίτερα.
Το αποτέλεσμα: το μωρό ήταν εξαιρετικό, καθαρό και πολύ περιποιητικό. Της ζήτησα κωλαράκι και μου είπε αν κάνεις με προσοχή Οκ, έβγαλε από την τσάντα της βαζελινούλα και το πήραμε κι αυτό (σφικτό κωλαράκι).
Μπορώ να πω ότι πέρασα θαυμάσια χωρίς να αρχίσει τις μαλακίες του τύπου αργούμε κλπ. είχε υπομονή και συμμετείχε πολύ.
Αν ποτέ την πετύχετε σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. 40 με το ξενοδοχείο

Αυτά για σήμερα, θα επανέλθω με πληροφορίες και για άλλες κοπέλλες που έχω δοκιμάσει.

Καλα βόλια
 

alexmad

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Είναι μια με μέτριο μαλλί ξανθο πολυ ανοιχτο με φοβερό σώμα και τρέλα οπίσθια.πρόσωπο μέτριο.την έχω δει 2-3 φορές χαλκοκονδυλη και 3ης Σεπτεμβρίου.ξέρεις κανείς λεπτομέρειες;ίσως είναι η κοπέλα που είπε το παλικάρι απο πάνω.
 

romeo01

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Μηνύματα
42
Like
0
Πόντοι
0
Pedes arazi ena poli kalo komati stin paraliaki sto Reuma pros athina sto telos toy aerodromioy akrivos apenanti apo to ammos.poli kalo  :pipa2:
 

alexmad

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Είναι μια με μέτριο μαλλί ξανθο πολυ ανοιχτο με φοβερό σώμα και τρέλα οπίσθια.πρόσωπο μέτριο.την έχω δει 2-3 φορές χαλκοκονδυλη και 3ης Σεπτεμβρίου.ξέρεις κανείς λεπτομέρειες;ίσως είναι η κοπέλα που είπε το παλικάρι απο πάνω.
 

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.283
Κριτικές
29
Like
3.023
Πόντοι
6.495
Κατά τις 12 και στο γνωστό τρίγωνο υπήρχαν μάλλον αρκετά κορίτσια για το περασμένο της ώρας. Καμιά δεκαριά δηλαδή, από τις οποίες ξεχώρισα μία κοντούλα, νεαρή, με μακριά μαύρα μαλλιά και μεγάλο στήθος. Ήθελε 30 για εκείνη και 10 για το χοτέλ, αλλά στο δρόμο δε δίνω πάνω από 30. Απέναντι στη γωνία, εκεί που κάθονται τα μεσημέρια η Λίλη και η Μίμα, όπως και όλος ο δρόμος προς τα πάνω, έχει εξελιχθεί απ' ό,τι είδα σε πιάτσα εξαρτημένων κοριτσιών. Στην Καποδιστρίου υπήρχαν και κάποια μαυράκια, εκ των οποίων το ένα πολύ καλό. Τελικά έφυγα άπραγος για Μεταξουργείο.
:boobies:
 

petcross

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Μηνύματα
118
Like
0
Πόντοι
1
παιδια μηπως ξερει κανενας ποιες ειναι αυτες?


παλιο βιντεο συναγωνιστη αυτο.

Οι εν λογω κοπελλες ειναι τραβελια. Ειχε γινει καποια στιγμη ψιλοντορος για τα μπατσονια που τις εβαζαν και εκαναν διαφορα (στο τμημα ειναι αυτα που βλεπεις). Αν και τη μια την εχω "δει" σε καποιο site γνωριμιων, νομιζω στο adult, δε θυμαμαι πως τη λενε. Ισως καποιος αλλος θυμαται περισσοτερα
 

axileas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια να προσεχετε με το αυτοκινητο να ειναι παντα κλειδωμενο οταν ειστε σταματημενοι.Εγω χτες στο γνωστο τριγωνο, μου χτυπαγε μια μαυρη το αυτοκινητο τα τζαμια απο την μερια του συνοδηγου και εγω της εκανα νοημα να φυγει , ταυτοχρονα ενας αλλοδαπος αδυνατος ειχε ερθει στην πορτα μου και προσπαθουσε να την ανοιξει. Του ειπα θα παρω την αστυνομια και εκανα οτι παιρνω με το κιν και αρχισε να τρεχει.Για αυτο παντα οι πορτες κλειδωμενες.
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.091
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλα τωρα το καταλάβατε οτι οι μαυρες εχουν ξεφυγει?

Εδω ρε τα αμαξια στην πατησιων τρεχουν γρηγορα και αυτες πετάγονται  σαν της ζεβρες

πρακτικη τσιγγάνων, πετανε τα παιδια τους να τους χτυπησει το αμαξι να παρουν καμια αποζιμιωση  :jerking: :jerking: :jerking:


 

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Μηνύματα
230
Like
0
Πόντοι
1
το πρωι ειδα μια κοντη λεπτη με καστανοξανθο σγουρο μαλλι τσιγγανακι πιππινι που φοραγε τζιν κοντο σορτσ και πουκαμισακι με πεδηλα!ομορφουλη στην καποδιστριου και 3ησσεπτ τι λεει?? :sunglasses:
 

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.283
Κριτικές
29
Like
3.023
Πόντοι
6.495
Η σημερινή Κυριακή δεν διέφερε πολύ από τις άλλες, καθώς από το πρωί καθόμουν με το σώβρακο στον καναπέ, με το air condition στο φουλ, πίνοντας φραπέ και ψιλοπαίζοντάς τον, σκεπτόμενος τα δαχτυλάκια της Λαβίνιας (Ζήνωνος και Γερανίου). Έτσι, κατά τις 3 βρέθηκα στο αμαρτωλό τρίγωνο  :boobies:. Είχα καιρό να έρθω αποφασισμένος να ψωνίσω από πιάτσα, έτσι δεν πήγα απευθείας στη Γερανίου προκειμένου να απολαύσω τη βόλτα. Εκτός από τα δύστυχα ζάκια, που έχουν πληθύνει πάρα πολύ, και διάφορους άλλους εξαθλιωμένους τύπους που περιφέρονταν, υπήρχαν οι γνωστές σαβούρες  :tickedoff:, κάνα 2-3 αξιόλογα τσιγγανάκια, η Λίλη στην απέναντι γωνία και δίπλα της ένα μικρούλι, κοντούλι, ομορφούλι, ίσως αυτή που λέει ο LAXX από πάνω. Την πλησιάζω, χαμογελαστή αυτή μου λέει 30 συν 10 το χοτέλ. Εκεί που πάω να την κάνω βλέπω ένα γυφτάκι, κοντούλι, ούτε 1,58, μαυριδερό, με συμπαθητικό πρόσωπο, το πολύ 20 χρόνων. 30 μου λέει όλα μαζί, είχε και γλυκιά φωνή και της λέω πάμε. Πάμε λοιπόν στο ξενοδοχείο, μισό λεπτό της λέω να κατουρήσω. Βγαίνοντας η Μαρία είχε ήδη γδυθεί και περίμενε στο κρεβάτι, αλλά δεν είχε βγάλει το φανελάκι της. "Θα το βγάλεις;" της λέω, "είναι μικρό" μου απαντά, "δεν πειράζει" επιμένω εγώ, και το βγάζει. Μάγκες, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Δύο πολύ μικρά βυζιά τελείως κρεμασμένα, με ένα γιουροβίζιον μεγάλο σαν μισό πακέτο τσιγάρα και να έχει ζαρώσει σα να είχε σαπίσει  :S. Σοκαρίστηκα. Δεν ήταν φυσιολογικό. "Έχω και δυο παιδιά" μου κάνει αυτή, ενώ εγώ κοιτάω το ταβάνι και το τσουσούνι μου έχει φτάσει το 1 εκατοστό κι εκείνη σκύβει να μου το παίξει. Εκεί κάνω το δεύτερο λάθος, να κοιτάξω τις πατούσες της. Μαύρες και γεμάτες καντήλες  :'(. Κάπου εκεί σκέφτηκα πεταμένα τα 30 ευρώ, μην πετάξω και τις κάβλες μου (που στο μεταξύ με είχαν αποχαιρετήσει). Έτσι, προφασίστηκα κόπωση και η σύντομη συνάντησή μας έληξε. Μετά δεν είχα καμία όρεξη για σεξ, όμως σκέφτηκα πως αν έμενα με αυτές τις εικόνες θα έκανε να μου σηκωθεί για μέρες, έτσι πήγα Μεταξουργείο όπου στο δεύτερο γύρο βγήκα νικητής (θα ανεβάσω κριτική).
:tits2:


 

pankor

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2011
Μηνύματα
26
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
0
τελικα τ εγινε με τη μιμα κ τ κονδυλωματα π ανεφερε ενασ συναγωνιστησ???? ισχυει? εχει παει κανεις μαζι της τωρα τελευταια???? αν ξερει καποιος κατι ασ μ πει γτ σκεφτομαι ν τν τιμησω....ευχαριστω!!
 

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Μηνύματα
281
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
παιδια καποια που καθεται μαζι με την λιλη τελευταια στην γωνια τησ alph bank πρωτα καθοταν στην λαυριου ξερει κανεισ τιποτα?κοντουλα με σπαστο μαλλι και συνηθωσ φοραει σορτσακια
 

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Μηνύματα
338
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
πρωινη βόλτα για κατάθεση/.....στην άλφα....γυρω στις 8 και δεν υπήρχε ψυχη...8.05 σκαει μύτη απο σωκράτους μια νταρντανομιλφαρα με ενα μακρυ φορεμα και χωρις εσωρουχα....λιγο πιο πανω προς βερανζερου  μια νταρντανουλα η οποια χθες επαιρνε 30+5 χοτελ σημερα παιρνει 20 ολα μαζι....και μετα απο λιγο εμγ=φανιστηκε η γλυκερια η σερβα....πολυ μα παρα πολθ αδυνατη...μαλλον ανορεξικια η οποιο κυκλοφορει συνεχεια με κατι φανταχτερα φουστανακια...15+5χοοτελ....φοθλ προγραμμα...
 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom