Η σημερινή Κυριακή δεν διέφερε πολύ από τις άλλες, καθώς από το πρωί καθόμουν με το σώβρακο στον καναπέ, με το air condition στο φουλ, πίνοντας φραπέ και ψιλοπαίζοντάς τον, σκεπτόμενος τα δαχτυλάκια της Λαβίνιας (Ζήνωνος και Γερανίου). Έτσι, κατά τις 3 βρέθηκα στο αμαρτωλό τρίγωνο
. Είχα καιρό να έρθω αποφασισμένος να ψωνίσω από πιάτσα, έτσι δεν πήγα απευθείας στη Γερανίου προκειμένου να απολαύσω τη βόλτα. Εκτός από τα δύστυχα ζάκια, που έχουν πληθύνει πάρα πολύ, και διάφορους άλλους εξαθλιωμένους τύπους που περιφέρονταν, υπήρχαν οι γνωστές σαβούρες
, κάνα 2-3 αξιόλογα τσιγγανάκια, η Λίλη στην απέναντι γωνία και δίπλα της ένα μικρούλι, κοντούλι, ομορφούλι, ίσως αυτή που λέει ο LAXX από πάνω. Την πλησιάζω, χαμογελαστή αυτή μου λέει 30 συν 10 το χοτέλ. Εκεί που πάω να την κάνω βλέπω ένα γυφτάκι, κοντούλι, ούτε 1,58, μαυριδερό, με συμπαθητικό πρόσωπο, το πολύ 20 χρόνων. 30 μου λέει όλα μαζί, είχε και γλυκιά φωνή και της λέω πάμε. Πάμε λοιπόν στο ξενοδοχείο, μισό λεπτό της λέω να κατουρήσω. Βγαίνοντας η Μαρία είχε ήδη γδυθεί και περίμενε στο κρεβάτι, αλλά δεν είχε βγάλει το φανελάκι της. "Θα το βγάλεις;" της λέω, "είναι μικρό" μου απαντά, "δεν πειράζει" επιμένω εγώ, και το βγάζει. Μάγκες, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Δύο πολύ μικρά βυζιά τελείως κρεμασμένα, με ένα γιουροβίζιον μεγάλο σαν μισό πακέτο τσιγάρα και να έχει ζαρώσει σα να είχε σαπίσει :S. Σοκαρίστηκα. Δεν ήταν φυσιολογικό. "Έχω και δυο παιδιά" μου κάνει αυτή, ενώ εγώ κοιτάω το ταβάνι και το τσουσούνι μου έχει φτάσει το 1 εκατοστό κι εκείνη σκύβει να μου το παίξει. Εκεί κάνω το δεύτερο λάθος, να κοιτάξω τις πατούσες της. Μαύρες και γεμάτες καντήλες :'(. Κάπου εκεί σκέφτηκα πεταμένα τα 30 ευρώ, μην πετάξω και τις κάβλες μου (που στο μεταξύ με είχαν αποχαιρετήσει). Έτσι, προφασίστηκα κόπωση και η σύντομη συνάντησή μας έληξε. Μετά δεν είχα καμία όρεξη για σεξ, όμως σκέφτηκα πως αν έμενα με αυτές τις εικόνες θα έκανε να μου σηκωθεί για μέρες, έτσι πήγα
Μεταξουργείο όπου στο δεύτερο γύρο βγήκα νικητής (θα ανεβάσω κριτική).