Περασα σημερα το απογευμα 16.30 απο Καβαλας. Νεκρα. Στην γερανιου εξω απο το Χοτελ καθοταν μια σχιστοματα δεν ξερω ομως μπορει και να ηταν καποια απο αυτες που εχουν σχεση με τα κινεζικα μαγαζια της περιοχης εκει τριγυρω.
Στο γνωστο τριγωνο καμια.
Στην Σωκρατους πολλα τελειωμενα τζακια.
Γωνια Σωκρατους και Αγ. Κωσταντινου στηνει καρτερι μια Λουιζα Πατρινια που με την υποσχεση να σου γνωρισει κοριτσια σε παει σε ενα σκοτεινο καφε που στους πανω οροφους του κτιριου λειτουργει ξενοδοχειο μπουρδελο, λεγοντας μου πως με 20 ευρω μπορεις να κανεις ο,τι θες για μια ωρα.
Μου συστησε μια μεσοκοπη γυναικα που φαινοταν πολυ ευγενικη η οποια επεμενε πως με 20/ωρα ειτε εκει ειτε στον χωρο μου τα κανει ολα.
Οταν την ρωτησα τι εννοουσε μου απαντησε "δεν υπαρχει κατι που να θες και να μου το ζητησεις που να μην στο κανω".
Υπαρχουν λεει και "κοπελες πιπινια πανω, αν θες να παμε να τις δεις με 50/ωρα αλλα να ξερεις αυτες δεν ερχονται στο χωρο σου οπως κανω εγω".
Της ειπα οτι δεν μπορουσα σημερα γιατι θα πηγαινα σε γαμο. Αυτα εγιναν στο "λομπυ" αυτου του αθλιου καφε Σωκρατους 57 η 59 αν δεν κανω λαθος. Ξερει κανεις τιποτα?
Ο γαμος εγινε στον εβδομο οροφο Μενανδρου 17.
Παντρευτηκε ενα ζευγαρι Νιγηριανων.Τους παντρεψαν 7 παστορες.
Ειχε τεραστια προσελευση, ο νιγηριανος προξενος της πρεσβειας στην Αθηνα, ατομα απο την Ιρλανδια το Βελγιο, την Αγγλια , τις ΗΠΑ, κλπ.
Εγινε μεγαλο πανηγυρι, ειχε πολυ ωραια λαιβ μουσικη και τραγουδια και γενικα πολυ χαρουμενη ατμοσφαιρα.
Τελικα αυτες οι γυναικες οταν γουσταρουν βγαζουν εναν απιθανο αισθησιασμο και γινονται πολυ ερωτευσιμες ακομη και οι πανχοντρες σας λεω.
Το αναφερω γιατι δεν νομιζω πως εχει ξανασυμβει κατι παρομοιο ποτε στον κοσμο!
Απο τα 300 ατομα οι 100 ηταν ανδρες κι'απο τις 200 γυναικες οι 150 ηταν ΠΟΥΤΑΝΕΣ!.
Μεχρι και η ψηλη η Αφροασιατισα απο Ιασωνος 35 ηταν εκει και φυσικα ολη η Σωκρατους και η Πατησιων αλλα και μια Βουλγαρα(?) με βαμμενο ξανθο μαλλι που κανει πιατσα εκει κοντα την ημερα.
Ακομη και οι 6 παρανυμφοι, που ηρθαν με βανακι, ολες πουτανες ηταν, η μια ηταν εκεινη που με καλεσε κι'ετσι πηγα κι'εγω.
Η δεξιωση εγινε στην Πατησιων. Δυστυχως ειχα δουλεια και δεν μπορεσα να παω γμτ.
Αποψε οι καημενες οι μαυρουλες δεν θα ειναι σε φορμα και προβλεπω πολλες απο αυτες να κανουν ρεπο..
φιλε μαρης αυτη η λουιζα πατρινια ειναι γαμω τα μιλφ μονο που δεν προσφερεται δυστυχως η ιδια ειναι προαγωγος και δουλευει για κεινο το κωλομπαρο με τα μπαζα διπλα στο παλιο εφετειο. κριμα γιατι κατεβαινω συχνα εκει αλλα τετοια τεμαχια δε παιζουν