Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Πρέπει να της είχα μιλήσει πριν δύο μήνες (αν είναι η ίδια βέβαια, γιατί τώρα έχει άλλο look) και μίλαγε  πολύ καλά ελληνικά. Εχθές δε μπόρεσα να της μιλήσω γιατί πέρναγα με το αμάξι και γινότανε ψιλοχαμός. Μπορεί όμως να είναι και βαλκάνια. Πάντως έχει κάτι ξενικό επάνω της.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Παίζουνε δύο κοκκινομάλλες πιτσιρίκες, αμφότερες ζάκια. Η μία είναι Ελληνίδα και η άλλη, η πιο μικροκαμωμένη, Αλβανίδα μεγαλωμένη στην Ελλάδα. Η πρώτη κάνει ξεκωλέ εμφανίσεις, η άλλη είναι πιο μαζεμένη, στιλ "φοιτήτριας". Ίσως να εννοείς κάποια από αυτές, εκτός κι αν πρόκειται για νέα είσοδο  :boobies:

Εγώ έχω πάθει την πλάκα μου με μια άλλη πιτσιρίκα εκεί, τσιγγάνα, τροφαντή, με κάτι μπουτάρες και μαύρα μακριά μαλλιά σπαστά  :humpleg:

savras poniridis

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Λίγο πιο λεπτομερής για την ακριβή τοποθεσία ? ? ?

Καλημέρα! Λοιπόν, την επόμενη μέρα δε την είδα.. αλλά πιστεύω πως παίζει και αυτή πλέον στις επιλογές μας.. Καμμια δύμοιρη που θα χρωστάει σε κανέναν θα είναι και βγήκε να βγάλει λεφτά με τίμιο τρόπο!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καποδιστρίου και Χαλκοκονδύλη γωνία, απέναντι από το καφέ. Στο περίπτερο το ανοιχτό, γιατί εκεί δίπλα είναι και ένα περίπτερο-μόνιμα κλειστό και περιτρυγιρισμένο από πουτάνες

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Παίζουνε δύο κοκκινομάλλες πιτσιρίκες, αμφότερες ζάκια. Η μία είναι Ελληνίδα και η άλλη, η πιο μικροκαμωμένη, Αλβανίδα μεγαλωμένη στην Ελλάδα. Η πρώτη κάνει ξεκωλέ εμφανίσεις, η άλλη είναι πιο μαζεμένη, στιλ "φοιτήτριας". Ίσως να εννοείς κάποια από αυτές, εκτός κι αν πρόκειται για νέα είσοδο  :boobies:

Aυτή ήταν ήταν εντελώς ξεκωλίδι στην εμφάνιση, αφού φρενάρισα με αναμένο πράσινο φανάρι και σταμάτησαν και οι από πίσω για μάτι. Κάποιος τη περίμενε εκεί έξω και μάλλον μπήκανε στο ξενοδοχείο :pipa2: :pipa2: :pipa2:. Εσύ έχεις σπρώξει καμία από τις δύο που αναφέρεις;

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495

Έλα Larson, ανέσυρα κριτική για την πρώτη από τις δύο που λέμε από τις 20/2. Την αναφέρω ως μελαχρινή όμως έχει κάποιες κόκκινες ανταυγειες. Ίσως τώρα να είναι περισσότερες, δεν ξέρω.

Στη γωνία Αριστοτέλους και Χαλκοκονδύλη είχε καμιά 15αριά γκόμενες, γαμήσιμες οι 4-5, τσιγγανάκια στην πλειοψηφία τους, αλλά πολύ τσιγγανάκια, όχι σαν τις Ρουμάνες που ξέρουμε, καραγυφταριό με τα όλα τους. Παρεπιμπτόντως, εντόπισα και δυο τρεις που πρέπει να είναι ανήλικες, ίσως κάποιοι να πρέπει να το κοιτάξουν αυτό (το αναφέρω με αφορμή και τη συζήτηση στο θρεντ με τίτλο Φρίκη). Εκεί που ήμουν έτοιμος να πάω σε κάνα μπουρδέλο  Shocked!  τη βλέπω. Μελαχρινή, λεπτή, πιτσιρίκα, λέω δεν είναι δυνατόν, παρκάρω και τη ρωτάω πόσο είναι, 30 εγώ και 10 το χοτέλ μου λέει σε άπταιστα ελληνικά και λέω ωχ, ζάκι πρέπει να είναι  Undecided. Δε θέλω να πηγαίνω με ζάκια γιατί ξέρω πως αν δεν ήταν ζάκια δεν θα έκαναν και πεζοδρόμιο. Το γκομενάκι όμως ήτανε τόσο σούπερ που βρήκα μια ψευτοδικαιολογία για τη συνείδησή μου  Banging Head Against a Wall, ότι και οι άλλες αν δεν είχαν τα δικά τους προβλήματα ούτε κι εκείνες θα βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο. Ενώ τα σκεφτόμουν αυτά έσκασε μύτη ένας γέρος  , γύρω στα 75, πορνοκόπος κανονικός, που έδειχνε να τη λιγουρεύεται, και αυτή ήταν η χαρισική βολή. Όνομα Αναστασία από Λάρισα, έκανε και ντουζάκι πριν, δεν είχε τα κοινά χαρακτηριστικά του ζάκι (σημάδια κ.λπ.) παρά μόνο μια ψιλομαγκιά στη φωνή. Όπως προείπα ωραίο σώμα, μικρό στήθος μυτερό, κωλάκι καλό. Στα του αγώνα, πίπα μέτρια και οταν της είπα για πισωκολλητό μου λέει ναι αλλά μόνο στα όρθια. Κάπου εκεί, δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έπεσε   και της είπα να βγάλω το προφυλακτικό, να ξαπλώσω και να μου  Jerking Off όπως κι έγινε.

Ήταν η δεύτερη φορά που πήγα κολλητά στην εν λόγω πιάτσα και θα κάνω καιρό να ξαναπατήσω. Θα επιστρέψω και πάλι στη γωνία Ζήνωνος και Γερανίου   Boobies Boobies Boobies

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Περασα σημερα γυρω στις 10 το πρωι απο Γ'Σεπτεμβριου και υπηρχαν 5-6 κοπελες  ! !
Παρα το οτι ειναι Κυριακη -
απο το πρωι στο μεροκαματο  :pipa2: .

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Έλα Larson, ανέσυρα κριτική για την πρώτη από τις δύο που λέμε από τις 20/2. Την αναφέρω ως μελαχρινή όμως έχει κάποιες κόκκινες ανταυγειες. Ίσως τώρα να είναι περισσότερες, δεν ξέρω.

Στη γωνία Αριστοτέλους και Χαλκοκονδύλη είχε καμιά 15αριά γκόμενες, γαμήσιμες οι 4-5, τσιγγανάκια στην πλειοψηφία τους, αλλά πολύ τσιγγανάκια, όχι σαν τις Ρουμάνες που ξέρουμε, καραγυφταριό με τα όλα τους. Παρεπιμπτόντως, εντόπισα και δυο τρεις που πρέπει να είναι ανήλικες, ίσως κάποιοι να πρέπει να το κοιτάξουν αυτό (το αναφέρω με αφορμή και τη συζήτηση στο θρεντ με τίτλο Φρίκη). Εκεί που ήμουν έτοιμος να πάω σε κάνα μπουρδέλο  Shocked!  τη βλέπω. Μελαχρινή, λεπτή, πιτσιρίκα, λέω δεν είναι δυνατόν, παρκάρω και τη ρωτάω πόσο είναι, 30 εγώ και 10 το χοτέλ μου λέει σε άπταιστα ελληνικά και λέω ωχ, ζάκι πρέπει να είναι  Undecided. Δε θέλω να πηγαίνω με ζάκια γιατί ξέρω πως αν δεν ήταν ζάκια δεν θα έκαναν και πεζοδρόμιο. Το γκομενάκι όμως ήτανε τόσο σούπερ που βρήκα μια ψευτοδικαιολογία για τη συνείδησή μου  Banging Head Against a Wall, ότι και οι άλλες αν δεν είχαν τα δικά τους προβλήματα ούτε κι εκείνες θα βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο. Ενώ τα σκεφτόμουν αυτά έσκασε μύτη ένας γέρος  , γύρω στα 75, πορνοκόπος κανονικός, που έδειχνε να τη λιγουρεύεται, και αυτή ήταν η χαρισική βολή. Όνομα Αναστασία από Λάρισα, έκανε και ντουζάκι πριν, δεν είχε τα κοινά χαρακτηριστικά του ζάκι (σημάδια κ.λπ.) παρά μόνο μια ψιλομαγκιά στη φωνή. Όπως προείπα ωραίο σώμα, μικρό στήθος μυτερό, κωλάκι καλό. Στα του αγώνα, πίπα μέτρια και οταν της είπα για πισωκολλητό μου λέει ναι αλλά μόνο στα όρθια. Κάπου εκεί, δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έπεσε   και της είπα να βγάλω το προφυλακτικό, να ξαπλώσω και να μου  Jerking Off όπως κι έγινε.

Ήταν η δεύτερη φορά που πήγα κολλητά στην εν λόγω πιάτσα και θα κάνω καιρό να ξαναπατήσω. Θα επιστρέψω και πάλι στη γωνία Ζήνωνος και Γερανίου   Boobies Boobies Boobies
Συναγωνιστή,  αυτή η Αναστασία θα πρέπει να είναι που είδα προχθές, γιατί όλες οι άλλες εκεί είναι μαυροτσούκαλα και άσχημες. Αν και το γουστάρω πολύ, γιατί κι΄ εγώ κάτι τέτοια αδύνατα ψάχνω να ξετρυπώσω,  βλέπω στη κριτική σου πρόκειται για ψιλοέπιπλο.    

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Είναι ψιλομούφα, εγώ δεν θα πήγαινα δεύτερη φορά..

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Παίζουνε δύο κοκκινομάλλες πιτσιρίκες, αμφότερες ζάκια. Η μία είναι Ελληνίδα και η άλλη, η πιο μικροκαμωμένη, Αλβανίδα μεγαλωμένη στην Ελλάδα. Η πρώτη κάνει ξεκωλέ εμφανίσεις, η άλλη είναι πιο μαζεμένη, στιλ "φοιτήτριας". Ίσως να εννοείς κάποια από αυτές, εκτός κι αν πρόκειται για νέα είσοδο  :boobies:

Εγώ έχω πάθει την πλάκα μου με μια άλλη πιτσιρίκα εκεί, τσιγγάνα, τροφαντή, με κάτι μπουτάρες και μαύρα μακριά μαλλιά σπαστά  :humpleg:

??????????

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Μάγκες, σήμερα έκλαψα πικρά για 25 πεταμένα ευρώ και για τις κάβλες μου που πήγανε στράφι. Κρατιόμουνα εδώ και μέρες γιατί ψιλοπαιζότανε φάση με ένα γκομενάκι που τελικά με έκλασε και σήμερα το πρωί σηκώνομαι με τρελές κατουρόκαβλες και φεύγω νωρίτερα από το σπίτι, κατά τις 12, να ρίξω ένα πριν τη δουλειά. Είχα σκοπό να αναζητήσω ένα τσιγγανάκι που έχω βάλει στο μάτι  :P στην Αριστοτέλους. Πάω λοιπόν, τίποτα. Δεν υπήρχε ούτε μία. Είχε και κίνηση, κάνω κάνα δυο βόλτες, σκέφτομαι μετά να περάσω από Αλκιβιάδους που έχω ακούσει για τη Σόνια ότι κάνει τρελές πίπες  :pipa1: αλλά δεν είχε να παρκάρω και φεύγω κι από κει για Ζήνωνος και Γερανίου. Πάλι δεν βρίσκω να παρκάρω, τελικά το αφήνω έξω από τα ρδέλα της Κεραμεικού και πάω με τα πόδια και πάλι δε βρίσκω καμία  :tickedoff:. Γύρναγα σαν την άδικη (καβλωμένη) κατάρα, ενώ πλησίαζε και η ώρα να πάω για δουλειά και τότε βλέπω ένα μαυράκι μικρούλι. Πόσο της λέω, 25 λέει, πάμε. Λέμε τέτοια μπόχα ξενοδοχείο δεν έχει υπάρξει  *P. Στο 8 λέει ο ξενοδόχος, ανεβαίνουμε ήτανε άλλοι. Στο 9 λέει μετά, κι εκεί άλλοι. Τότε, βγαίνει από ένα άλλο δωμάτιο ένας παππούς που πρέπει να κοιμότανε και μου λέει το μαυράκι πάμε εκεί. Δωμάτιο με τρία κρεβάτια μονά, με σεντόνια ξέστρωτα  :S, γαμώ την πουτάνα μου λέω. Κι εκεί που πάμε να ξεκινήσουμε μου πιάνει το μαυράκι το πουλί για να μου βάλει καπότα τόσο άγαρμπα, λες κι έπιανε κάτι πλαστικό, που με τρέλανε στον πόνο. Μ' αυτά και μ' αυτά μου φύγανε οι κάβλες, δε μου σηκωνότανε καλά για να  :knockinb: και της λέω παίξε μου μια  :jerking:. Μιλάμε μου τον πιάνει τόσο δυνατά και μου τον τραβάει, παρότι ήμουν μολις μισοκαβλωμένος, που πήγε να μου τον ξεριζώσει, με ξελίγωσε στον πόνο. Με τα πολλά έχυσα κι έφυγα, δε γύρισα ούτε να δω πώς λένε το ξενοδοχείο. Μετά τη δουλειά ξαναπέρασα από Αριστοτέλους να δω τι γίνεται και πάλι τίποτα, μόνο κάποια ζάκια Ελληνίδες. Τι έγινε, τις μπουζουριάσανε;

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Τώρα που λες για μαυρούλα θυμήθηκα αυτό που μου συνέβηκε τη παρασκευή τη νύχτα στο μπουρδέλο ιάσωνος 31. Εκεί δουλεύει μια μαύρη με πολύ ωραίο κορμί και πολύ σφιχτό, πέτρα  και με κάτι τσιμπουκόχειλα μέχρι το πάτωμα. Την έκανα για 18 ετών,  η οποία μόλις με είδε μου την έπεσε πολύ άσχημα στο σαλόνι. Μου άρπαξε τα χέρια και τα έτριβε στο νίμου της και τα βυζιά της ενώ μου έτριβε και τα @@. Είχα γίνει τούρμπο, και μου λέει και από πάνω 10 ευρό και χύσιμο στο στόμα. Τι να πω,  και ακάπελο πήδημα θα έκανε αυτή. Πήρα μαύρο δρόμο και πήγα και γάμησα μία ρουμάνα στη ρεμούνδου 21 για να ηρεμήσω λίγο. Τις φοβάμαι τις μαύρες για ΑIDS/ηπατίτδα αλλιώς θα έκανα μεγάλο γλέντι με την αραπίνα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Μάγκες, σήμερα έκλαψα πικρά για 25 πεταμένα ευρώ και για τις κάβλες μου που πήγανε στράφι. Κρατιόμουνα εδώ και μέρες γιατί ψιλοπαιζότανε φάση με ένα γκομενάκι που τελικά με έκλασε και σήμερα το πρωί σηκώνομαι με τρελές κατουρόκαβλες και φεύγω νωρίτερα από το σπίτι, κατά τις 12, να ρίξω ένα πριν τη δουλειά. Είχα σκοπό να αναζητήσω ένα τσιγγανάκι που έχω βάλει στο μάτι  :P στην Αριστοτέλους. Πάω λοιπόν, τίποτα. Δεν υπήρχε ούτε μία. Είχε και κίνηση, κάνω κάνα δυο βόλτες, σκέφτομαι μετά να περάσω από Αλκιβιάδους που έχω ακούσει για τη Σόνια ότι κάνει τρελές πίπες  :pipa1: αλλά δεν είχε να παρκάρω και φεύγω κι από κει για Ζήνωνος και Γερανίου. Πάλι δεν βρίσκω να παρκάρω, τελικά το αφήνω έξω από τα ρδέλα της Κεραμεικού και πάω με τα πόδια και πάλι δε βρίσκω καμία  :tickedoff:. Γύρναγα σαν την άδικη (καβλωμένη) κατάρα, ενώ πλησίαζε και η ώρα να πάω για δουλειά και τότε βλέπω ένα μαυράκι μικρούλι. Πόσο της λέω, 25 λέει, πάμε. Λέμε τέτοια μπόχα ξενοδοχείο δεν έχει υπάρξει  *P. Στο 8 λέει ο ξενοδόχος, ανεβαίνουμε ήτανε άλλοι. Στο 9 λέει μετά, κι εκεί άλλοι. Τότε, βγαίνει από ένα άλλο δωμάτιο ένας παππούς που πρέπει να κοιμότανε και μου λέει το μαυράκι πάμε εκεί. Δωμάτιο με τρία κρεβάτια μονά, με σεντόνια ξέστρωτα  :S, γαμώ την πουτάνα μου λέω. Κι εκεί που πάμε να ξεκινήσουμε μου πιάνει το μαυράκι το πουλί για να μου βάλει καπότα τόσο άγαρμπα, λες κι έπιανε κάτι πλαστικό, που με τρέλανε στον πόνο. Μ' αυτά και μ' αυτά μου φύγανε οι κάβλες, δε μου σηκωνότανε καλά για να  :knockinb: και της λέω παίξε μου μια  :jerking:. Μιλάμε μου τον πιάνει τόσο δυνατά και μου τον τραβάει, παρότι ήμουν μολις μισοκαβλωμένος, που πήγε να μου τον ξεριζώσει, με ξελίγωσε στον πόνο. Με τα πολλά έχυσα κι έφυγα, δε γύρισα ούτε να δω πώς λένε το ξενοδοχείο. Μετά τη δουλειά ξαναπέρασα από Αριστοτέλους να δω τι γίνεται και πάλι τίποτα, μόνο κάποια ζάκια Ελληνίδες. Τι έγινε, τις μπουζουριάσανε;

Μαλάκα δεν υπάρχουν τα σκηνικά στο ξενοδοχείο που περιγράφεις :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Τώρα που λες για μαυρούλα θυμήθηκα αυτό που μου συνέβηκε τη παρασκευή τη νύχτα στο μπουρδέλο ιάσωνος 31. Εκεί δουλεύει μια μαύρη με πολύ ωραίο κορμί και πολύ σφιχτό, πέτρα  και με κάτι τσιμπουκόχειλα μέχρι το πάτωμα. Την έκανα για 18 ετών,  η οποία μόλις με είδε μου την έπεσε πολύ άσχημα στο σαλόνι. Μου άρπαξε τα χέρια και τα έτριβε στο νίμου της και τα βυζιά της ενώ μου έτριβε και τα @@. Είχα γίνει τούρμπο, και μου λέει και από πάνω 10 ευρό και χύσιμο στο στόμα. Τι να πω,  και ακάπελο πήδημα θα έκανε αυτή. Πήρα μαύρο δρόμο και πήγα και γάμησα μία ρουμάνα στη ρεμούνδου 21 για να ηρεμήσω λίγο. Τις φοβάμαι τις μαύρες για ΑIDS/ηπατίτδα αλλιώς θα έκανα μεγάλο γλέντι με την αραπίνα.

Εσύ Larson όλο σιχαίνεσαι το Μεταξουργείο (αναφέρομαι σε συζήτηση που είχαμε σε άλλο thread) κι όλο εκεί τριγυρνάς... Όσο για τις μαύρες αυτός είναι κι εμένα ο καημός μου, γουστάρω απίστευτα τα τσιμπουκόχειλά τους, τις κωλάρες τους και τις βυζάρες που έχουν μερικές αλλά είναι κίνδυνος θάνατος ρε πούστη μου και να γαμάω με άγχος δε λέει :headbang: :headbang: :headbang:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Εσύ Larson όλο σιχαίνεσαι το Μεταξουργείο (αναφέρομαι σε συζήτηση που είχαμε σε άλλο thread) κι όλο εκεί τριγυρνάς
Κακές συνήθειες βλέπεις, οι μπουρδελόρτσακες δε κόβονται εύκολα, έστω και στο μετάξι. Εξ΄ άλλου μη ξεχνάς ότι όλοι εμείς εδώ μέσα που γράφουμε διάφορα σχόλια είμαστε δiχασμένες προσωπικότητες. Γι΄ αυτό και η φωτογραφία του Mr. Hyde

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
:jerking:. Μιλάμε μου τον πιάνει τόσο δυνατά και μου τον τραβάει, παρότι ήμουν μολις μισοκαβλωμένος, που πήγε να μου τον ξεριζώσει, με ξελίγωσε στον πόνο. Με τα πολλά έχυσα κι έφυγα, δε γύρισα ούτε να δω πώς λένε το ξενοδοχείο. Μετά τη δουλειά ξαναπέρασα από Αριστοτέλους να δω τι γίνεται και πάλι τίποτα, μόνο κάποια ζάκια Ελληνίδες. Τι έγινε, τις μπουζουριάσανε;

εχεις σκεφτει οτι εχεις το χαρισμα να γραψεις καποιο βιβλιο ?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Κακές συνήθειες βλέπεις, οι μπουρδελόρτσακες δε κόβονται εύκολα, έστω και στο μετάξι. Εξ΄ άλλου μη ξεχνάς ότι όλοι εμείς εδώ μέσα που γράφουμε διάφορα σχόλια είμαστε διχασμένες προσωπικότητες. Γι΄ αυτό και η φωτογραφία του Mr. Hyde

Πάνσοφη διαπίστωση!!! Εγώ προσωπικά αποτελώ διχασμένη προσωπικότητα και στην προσωπική μου ζωή (και δεν εννοώ την ερωτική). Πιο διχασμένη δε γίνεται!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
εχεις σκεφτει οτι εχεις το χαρισμα να γραψεις καποιο βιβλιο ?

Φίλε όχι μόνο ο παίκτουρας... Πάρα πολλοί από εδώ μέσα αν καθήσουμε και καταγράψουμε τις λασπώδεις εμπειρίες απ' την πορνοκαριέρα μας μέχρι best seller μπορούμε να κάνουμε :2funny: :2funny: :2funny: Οπότε όσοι έχουμε καλή πένα μάλλον πρέπει να το επιχειρήσουμε :) "Η αυτοβιογραφία ενός πουτανιάρη", "Ένας πουτανιάρης θυμάται...", κάπως έτσι πρέπει να το τιτλοφορήσουμε :2funny: :2funny: :2funny:

kotsos81

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
Σημερα κατα τις 11 η Σολωνος αδεια. Κατηφοριζοντας την Καποδιστριου ξεκιναμε, στην 3ης Σεπτεμβριου μια μεγαλογυναικα με θαλασσι ρουχα να καρφωνει κοσμο. Εξω απο τα Τζοις 3 ξανθουλικα να περιμενουν υπομονετικα την ευκαιρια να βγαλουν το μεροκαμματο.. Αριστερα προς Χαλκοκονδυλη οπου εχει μαζευτει ολος ο 'κοσμος' πλεον. Γυφτισες αλλα και Βαλκανιες (Βαλκανιονικεις που λεμε). Ενας εγχρωμος να μιλαει με δυο, Βουλγαρες απ'οτι μου φανηκε. Σε εκεινο το σημειο παιζουν τις τελευταιες μερες 2 πολυ ωραια μελαχρινα μωρακια. Ηταν και σημερα, ντυμενες στα μαυρα. Ανηφοριζοντας τη Χαλκοκονδυλη διαφορες μεγαλογυναικες μαυρες και ασπρες, και μια παρεα 2-3 αλβανακια, οπως καταλαβα απο την ομιλια, η μια των οποιων ηταν εξαιρετικη. Επεσα πανω σε γνωστο κι ετσι η αποφαση δεν προλαβε να παρθει. Τα πλανα αλλαξαν, ισως για καλο μου. Αυτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom